Bai fratilor , vad aici neste lucruri care nu-mi plac cum suna
Spuneti-mi si mie ce nu va convenit legat de ORGANIZAREA CONCURSULUI de la Cupa Trabucco de anul asta ????????
ca vad ca tot circotiti legat de organizare ??????????
nu v-ati gasit standurile ?????
nu vi s-au cintarit pestii cum trebuia ????
nu s-au respectat orele programului anuntat ?????
spuneti-mi un singur lucru care a tinut de organizator si care nu s-a respectat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
legat de premii am vazut ca era licitatie pentru rubeziana de pe locul 1 pina ce nici nu a fost adjudecata inca
pentru rubeziana mea de pe locul 2 , am fost sunat inca de pe drum sa o vind si am vindut-o a doua zii dupa ce am ajuns acasa cu un pret foarte bun ,............
eu zic ca au fost FOARTE DIGERABILE
...ca nu a fost SUFICIENT peste in balta asta e alta problema si nu tine de ORGANIZATOR
Ati fii vrut sa se apuce Gigi sa si populeze balta ???????????? ce vina are el ca Ruxandra minte in fiecare an legat de cantitatea de pesti din balta .
Si mai ceva ....EU de trei ani de cind concurez pe Doripesco , indiferent in ce stand am tras la sorti , nu am prins sub 10 kg de peste , iar 10 kg a fost mansa cea mai proasta
dar am prins si 52 kg de peste intr-o mansa , ceea ce nu am prins pe nici o pista din Romania .M-am referit doar la rezultatele mele si sa nu inteleaga nimeni ca am facut aluzie la rezultatele lor
@ TRUIA iti dau un sfat ...nu pista a fost de vina la Doripesco , cauta gresala in alta parte , da caut-o bine ca se ascunde a-l dracului de bine
Cum de toti bulgarii au prins peste numai romanii nu , v-ati pus intrebarea asta , ca ne-au batut bulgarii la noi acasa de nu am stiut pe unde sa scoatem camasa ??????????
Oare de ce primii 10 clasati pe Doripesco sint in general cam aceeasi numa isi schimba locurile intre ei ?????? Cred ca ar trebuii sa ne apucam de pescuit ...........
@ Toni
Te astept la un concurs pe Doripesco si dupa aia te las sa-ti dai cu parerea .........carasei cit bricheta stiie toata lumea sa prinda , numai cind dati de pesti adevarati va cam balbiti
De aceea il apreciez atit de mult pe Bodocan ca nu "selecteaza" concursurile , si concureaza cu rezultate la fel de bune la orice fel de pesti
Adi, noi suntem prieteni buni si tu m-ai indrumat in ceea ce priveste debuturile mele in competitii!..asta nu se uita niciodata!