Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 04:03

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA PROFI MIX 2011
MesajScris: 31 Mai 2011, 15:55 
Neconectat
Moderator global

Toni si Adi ati deviat discutia dintr-o neintelegere (greseala de exprimare) :!: :!: Calmati-va.......unora le place sa prinda peste mic , unora peste mare. Concursuri sunt pe toate gusturile.

Cu parere de rau pentru Andrei Pop(care fara doar si poate nu a fost decat foarte bine intentionat :!: ), dar acesta a fost concursul cel mai prost organizat la care am participat eu. Pacat ca nu a fost ajutat de oameni care se pricep la asa ceva.
Pe scurt, TOTUL A FOST DISTRUS DE RAHATURILE ALEA DE CANTARE( care au fost prezente si la Profimixul de anu trecut si tot nu v-ati invatat minte) si de nepriceperea arbitrilor.

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 17:04 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Toni si Adi ati deviat discutia dintr-o neintelegere (greseala de exprimare) :!: :!: Calmati-va.......unora le place sa prinda peste mic , unora peste mare. Concursuri sunt pe toate gusturile.

Cu parere de rau pentru Andrei Pop(care fara doar si poate nu a fost decat foarte bine intentionat :!: ), dar acesta a fost concursul cel mai prost organizat la care am participat eu. Pacat ca nu a fost ajutat de oameni care se pricep la asa ceva.
Pe scurt, TOTUL A FOST DISTRUS DE RAHATURILE ALEA DE CANTARE( care au fost prezente si la Profimixul de anu trecut si tot nu v-ati invatat minte) si de nepriceperea arbitrilor.

A fost distrus mai ales de nepriceperea unora dintre arbitrii...unul dintre ei m-a enervat la culme spunandu-mi ca pescuiesc in standul vecin cand el defapt nici nu vedea pluta....dar asta este....ca sa nu mai spun ca multe dintre plute nu stateau corect pe apa, stiti voi la ce ma refer.....

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 17:27 
Neconectat

In general pentru mine concursurile private sint ...lupte fara reguli ! sau concursuri in care regulile sint numai pt unii ! privind clasamentul ...bag de seama ca unii au prins peste si dupa cintarire !...nu cred ca era nevoie !

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 17:39 
Neconectat

adi suciu scrie:
Bai fratilor , vad aici neste lucruri care nu-mi plac cum suna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Spuneti-mi si mie ce nu va convenit legat de ORGANIZAREA CONCURSULUI de la Cupa Trabucco de anul asta ???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ca vad ca tot circotiti legat de organizare ?????????? :( :( :( :( :( :( :(
nu v-ati gasit standurile ?????
nu vi s-au cintarit pestii cum trebuia ????
nu s-au respectat orele programului anuntat ?????
spuneti-mi un singur lucru care a tinut de organizator si care nu s-a respectat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

legat de premii am vazut ca era licitatie pentru rubeziana de pe locul 1 pina ce nici nu a fost adjudecata inca
pentru rubeziana mea de pe locul 2 , am fost sunat inca de pe drum sa o vind si am vindut-o a doua zii dupa ce am ajuns acasa cu un pret foarte bun ,............
eu zic ca au fost FOARTE DIGERABILE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...ca nu a fost SUFICIENT peste in balta asta e alta problema si nu tine de ORGANIZATOR ;) ;) ;) ;) Ati fii vrut sa se apuce Gigi sa si populeze balta ???????????? ce vina are el ca Ruxandra minte in fiecare an legat de cantitatea de pesti din balta .
Si mai ceva ....EU de trei ani de cind concurez pe Doripesco , indiferent in ce stand am tras la sorti , nu am prins sub 10 kg de peste , iar 10 kg a fost mansa cea mai proasta ;) ;) ;) ;) dar am prins si 52 kg de peste intr-o mansa , ceea ce nu am prins pe nici o pista din Romania .M-am referit doar la rezultatele mele si sa nu inteleaga nimeni ca am facut aluzie la rezultatele lor ;) ;) ;)
@ TRUIA iti dau un sfat ...nu pista a fost de vina la Doripesco , cauta gresala in alta parte , da caut-o bine ca se ascunde a-l dracului de bine :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) ;)
Cum de toti bulgarii au prins peste numai romanii nu , v-ati pus intrebarea asta , ca ne-au batut bulgarii la noi acasa de nu am stiut pe unde sa scoatem camasa ??????????
Oare de ce primii 10 clasati pe Doripesco sint in general cam aceeasi numa isi schimba locurile intre ei ?????? Cred ca ar trebuii sa ne apucam de pescuit ...........

@ Toni
Te astept la un concurs pe Doripesco si dupa aia te las sa-ti dai cu parerea .........carasei cit bricheta stiie toata lumea sa prinda , numai cind dati de pesti adevarati va cam balbiti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De aceea il apreciez atit de mult pe Bodocan ca nu "selecteaza" concursurile , si concureaza cu rezultate la fel de bune la orice fel de pesti ;) ;) ;) ;)

Adi, noi suntem prieteni buni si tu m-ai indrumat in ceea ce priveste debuturile mele in competitii!..asta nu se uita niciodata!
Stii foarte bine ca te-am sustinut mereu cand ai avut dreptate!
De data asta imi pare rau, dar nu ai dreptate!
Sper sa apreciezi raspunsul meu sincer si franc!

In rest numai bine!

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 17:48 
Neconectat
Moderator global

Apreciez Florine , dar cind te implici si tu in organizare (adica eu :lol: :lol: :lol: ) si stii ca ai facut tot posibilul sa fie totul ok , nu mi se pare normal sa fie apreciat concursul in ansamblu numai dupa "productia" baltii , cu care tu chiar nu poti face nimic. Gigi ma intrebat de mai multe ori sa-i dau o locatie mai buna unde sa mute Cupa Trabucco .....si nu am stiut ce sa-i spun :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bunavointa din partea lui a fost , crede-ma ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 17:52 
Neconectat

adi suciu scrie:
Apreciez Florine , dar cind te implici si tu in organizare (adica eu :lol: :lol: :lol: ) si stii ca ai facut tot posibilul sa fie totul ok , nu mi se pare normal sa fie apreciat concursul in ansamblu numai dupa "productia" baltii , cu care tu chiar nu poti face nimic. Gigi ma intrebat de mai multe ori sa-i dau o locatie mai buna unde sa mute Cupa Trabucco .....si nu am stiut ce sa-i spun :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bunavointa din partea lui a fost , crede-ma ;) ;) ;)

stiu Adi !

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 18:10 
Neconectat

Gigi ma intrebat de mai multe ori sa-i dau o locatie mai buna unde sa mute Cupa Trabucco .....si nu am stiut ce sa-i spun Bunavointa din partea lui a fost , crede-ma

V A R S O L T _----- Salaj !!!!! :P :P :P

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 18:13 
Neconectat

Multumesc de intelegera Adi!..absolut nimeni n-a zis ca a fost vina lui Gigi: si Gigi si voi v-ati straduit sa fie bine!
Dar perceptia este alta: oamenii i-au dat banii lui Gigi, nu Ruxandrei!
Stiu si eu ca nu prea ai de unde alege in Romania..si Ruxandra stie si ea!
D'aia si joaca pe cartea asta: tre' sa vreti ca n-aveti unde va duce in alta parte!

Eu zic ca pentru 60 RON/zi/concurent se putea inchiria pista de la Maty-er fara probleme!

Trist! :( :( :( :(

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 18:14 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Gigi ma intrebat de mai multe ori sa-i dau o locatie mai buna unde sa mute Cupa Trabucco .....si nu am stiut ce sa-i spun Bunavointa din partea lui a fost , crede-ma

V A R S O L T _----- Salaj !!!!! :P :P :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
M-ai omorat Vera!! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 18:23 
Baieti , una peste alta a fost super pt ca platica a fost prezenta iar pretentiile ca sa participi nu au fost prea mari ...puteai sa ai o singura varga si sa dai cu pluta culcata si sa castigi ...Eu unul m-am simtit foarte bine si am mers cu placere , mai ales ca in prima zi i-am avut pe Tibi si pe Benzar care m-au incadrat, fiind sigur ca nu am nici o sansa in fata experientei lor in concursuri ,dar nu m-am lasat si pana la urma acesta este si farmecul concursurilor .Cu toate ca platica mare s-a lasat mult asteptata Sarulestiul are inca mult peste si concursul a fost destul de reusit ,mai putin cateva mici probleme cu cantarirea ...dar va intreb daca aveti in directia aceasta asa multe pretentii atunci cum de nu aveti pretentii si de la voi la felul cum ati abordat pregatirea la acest concurs ...Nu aveti pretentii prea mari, pt ca nu a fost un concurs cu reguli maxime!! ..asa ca se accepta si micile scapari !!...Haide-ti sa spunem si lucrurile bune cum ar fii tocana pregatita de Andrei, care a fost pe placul tuturor in ambele zile ale concursului ,locatia care este super si atmosfera dintre manse excelenta ,iar lucrul cel mai important este ca in cele patru ore ale unei manse am fost foarte ocupati si am uitat de toate problemele .Nu ne obliga nimeni sa mergem la concursuri si ar fi bine sa nu mai pozam in victime pt ca pana la urma mergem de placere iar premiile ar trebui sa fie mai mult onorifice .Cred ca cel mai mult conteaza intrecerea si CUPA !! NU ??

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]