Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 04:04

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA PROFI MIX 2011
MesajScris: 31 Mai 2011, 18:30 
Chiar daca avem locatii putine in tara prefer sa cheltui bani in Romania .....Suntem chiar atat de prosti ...tot ce au alti este mai bun ,iar valorile noastre le uitam ....Dacia nu este buna dar este mai buna o rabla luata la mana a doua din Germania ....vizitam Egiptul ,Antalia etc dar oare manastirile din Moldova le-am vazut vreodata ... si exemplele ar fi multe ...Haide-ti sa nu mai vedem totul chiar atat de negru si sa fim mai pozitivi .Nu stim dacat sa criticam si sa vorbim de rau !! oare am uitat sa fim si buni ???

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 18:36 
Neconectat

GIGI scrie:
Chiar daca avem locatii putine in tara prefer sa cheltui bani in Romania .....Suntem chiar atat de prosti ...tot ce au alti este mai bun ,iar valorile noastre le uitam ....Dacia nu este buna dar este mai buna o rabla luata la mana a doua din Germania ....vizitam Egiptul ,Antalia etc dar oare manastirile din Moldova le-am vazut vreodata ... si exemplele ar fi multe ...Haide-ti sa nu mai vedem totul chiar atat de negru si sa fim mai pozitivi .Nu stim dacat sa criticam si sa vorbim de rau !! oare am uitat sa fim si buni ???

gigi, tot respectul pentru mesajul asta!!! sunt de acord cu chestiunea exemplificata de tine 100%, PATRIOTule!

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 18:41 
Neconectat

truia scrie:
Veronica Ispas scrie:
Gigi ma intrebat de mai multe ori sa-i dau o locatie mai buna unde sa mute Cupa Trabucco .....si nu am stiut ce sa-i spun Bunavointa din partea lui a fost , crede-ma

V A R S O L T _----- Salaj !!!!! :P :P :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
M-ai omorat Vera!! :lol: :lol: :lol:

O sa vezi ce se prinde pe Varsolt anul acesta !!! Nu vreau sa mori , vreau sa vii la Tubertini !!!!! :P

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 18:45 
Neconectat

Bravo Gigi, m-ai convins inca odata ca esti un mare domn! Intradevar CUPA pt cea mai buna pescarita mi-a placut cel mai mult ! Asta va ramane la nepotica mea !!!!

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 19:07 
Neconectat

GIGI scrie:
Baieti , una peste alta a fost super pt ca platica a fost prezenta iar pretentiile ca sa participi nu au fost prea mari ...puteai sa ai o singura varga si sa dai cu pluta culcata si sa castigi ...Eu unul m-am simtit foarte bine si am mers cu placere , mai ales ca in prima zi i-am avut pe Tibi si pe Benzar care m-au incadrat, fiind sigur ca nu am nici o sansa in fata experientei lor in concursuri ,dar nu m-am lasat si pana la urma acesta este si farmecul concursurilor .Cu toate ca platica mare s-a lasat mult asteptata Sarulestiul are inca mult peste si concursul a fost destul de reusit ,mai putin cateva mici probleme cu cantarirea ...dar va intreb daca aveti in directia aceasta asa multe pretentii atunci cum de nu aveti pretentii si de la voi la felul cum ati abordat pregatirea la acest concurs ...Nu aveti pretentii prea mari, pt ca nu a fost un concurs cu reguli maxime!! ..asa ca se accepta si micile scapari !!...Haide-ti sa spunem si lucrurile bune cum ar fii tocana pregatita de Andrei, care a fost pe placul tuturor in ambele zile ale concursului ,locatia care este super si atmosfera dintre manse excelenta ,iar lucrul cel mai important este ca in cele patru ore ale unei manse am fost foarte ocupati si am uitat de toate problemele .Nu ne obliga nimeni sa mergem la concursuri si ar fi bine sa nu mai pozam in victime pt ca pana la urma mergem de placere iar premiile ar trebui sa fie mai mult onorifice .Cred ca cel mai mult conteaza intrecerea si CUPA !! NU ??

super ok Gigi ...de 2 zile gindesc lucruri de genul asta ,dar nu am avut puterea sa o spun!

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 19:07 
Neconectat

alintudose scrie:
Sa nu uit, sa traiesti , buna bere si mai ales rece ai dat de ziua ta ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cu toata placerea!! :lol: ... pentru prietenul meu tudo...
ganduri bune!!

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 20:21 
Neconectat

-un concurs frumos, cu mult peste care reactiona bine la nada si nadire(cel mai norocos a castigat :lol: :lol: :lol: )
-vreau sa multumesc colegilor Benzar si Lozinca F. pt ca m au ajutat cu larve in mansa secunda(UN GRST FOARTE FRUMOS , CU CARE NU M AM MAI PREA INTALNIT IN COMPETITII!!)
-FELICITARI ORGANIZATORILOR SI CONCURENTILOR !!!
FIRE INTINSE LA BAIETII NOSTRI DE LA MONDIALE!

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 20:26 
Neconectat

(cel mai norocos a castigat :lol: :lol: :lol: )
esti de apreciat !

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 20:53 
Tudore ,cea mai importanta informatie eu ti-am dat-o ....daca ai uitat iti reamintesc .
,,NADA BREME LA 3 KG SE PREGATESTE INTRE ORele 2:30 SI 2:50 ....asa ca larvele au contat mai putin !!! Ai putea sa-ti ceri scuze celor pe care i-ai trezit la ora aceea ...,,Prieteni stiu de ce'' :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 21:01 
Neconectat

Nu am avut rezultate prea bune la ultimele concursurii , asa ca am preferat sa citesc , si sa las pe cei cu rezultate sa se exprime,dar mi-am calcat promisiunea
- locatia a fost si este excelenta ,
- arbitrarea ,cantarirea ,calculul clasamentului si rezolvarea "divergentelor"(contestatiilor) trebuie facuta de cei care au fost in competitii sau sant competitori ,care stiu efortul fizic si financiar al unui concurent indiferent de nivelul la care se afla in anul respectiv(nu poti sa fii foarte bun in fiecare an) .
- Majoritatea concurentilor au in dotare cantare cu care isi fac "media" pestilor prinsi in antrenament , si sigur stiu cum pescuiesc (si cit de corect ) concurentii , cel putin doi in stanga si doi in dreapta ,
- crede-ti ca este nevoie de niste arbitri care nu stiu cit la % din plumbaj trebuie sa fie pe fund , dar stiu cit la % are berea pe care o beau ?
- ar trebui sa hotaram cu totii un program (desfasaurator) de intocmire a clasamentului pe manse si sectoare pe care sa-l foloseasca toti organizatorii de competitii , si sa fie " printat " pentru fiecare concurent (sint citeva zeci de pagini care nu cred ca reprezinta o cheltuiala prea mare ) ,
- ar trebui sa alegem cite un reprezentant al concurentilor in fiecare sector care sa fie prezent la cantarire ( sau chiar sa cantareasca)
- intradevar premiile reprezinta un "stimulent"- dar foarte multi vin din alte motive - locatie , placerea de a concura , intilnirea si competitia cu ceilalti concurenti , fara sa mai i-a in calcul cheltuielile , efortul , si timpul pierdut ,
- noi ne certam intre noi , iar "arbitrii de doi lei " se bucura de berea bauta si onorariul incasat .
Cred ca trebuie sa luam atitudine , noi santem cei care platim taxa de inscriere , nici organizatorii , nici arbitrii ,nici proprietarii de balti - noi dam banii .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]