GIGI scrie:
Baieti , una peste alta a fost super pt ca platica a fost prezenta iar pretentiile ca sa participi nu au fost prea mari ...puteai sa ai o singura varga si sa dai cu pluta culcata si sa castigi ...Eu unul m-am simtit foarte bine si am mers cu placere , mai ales ca in prima zi i-am avut pe Tibi si pe Benzar care m-au incadrat, fiind sigur ca nu am nici o sansa in fata experientei lor in concursuri ,dar nu m-am lasat si pana la urma acesta este si farmecul concursurilor .Cu toate ca platica mare s-a lasat mult asteptata Sarulestiul are inca mult peste si concursul a fost destul de reusit ,mai putin cateva mici probleme cu cantarirea ...dar va intreb daca aveti in directia aceasta asa multe pretentii atunci cum de nu aveti pretentii si de la voi la felul cum ati abordat pregatirea la acest concurs ...Nu aveti pretentii prea mari, pt ca nu a fost un concurs cu reguli maxime!! ..asa ca se accepta si micile scapari !!...Haide-ti sa spunem si lucrurile bune cum ar fii tocana pregatita de Andrei, care a fost pe placul tuturor in ambele zile ale concursului ,locatia care este super si atmosfera dintre manse excelenta ,iar lucrul cel mai important este ca in cele patru ore ale unei manse am fost foarte ocupati si am uitat de toate problemele .Nu ne obliga nimeni sa mergem la concursuri si ar fi bine sa nu mai pozam in victime pt ca pana la urma mergem de placere iar premiile ar trebui sa fie mai mult onorifice .Cred ca cel mai mult conteaza intrecerea si CUPA !! NU ??
super ok Gigi ...de 2 zile gindesc lucruri de genul asta ,dar nu am avut puterea sa o spun!