Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 08:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE AGVPS
MesajScris: 25 Mai 2011, 19:07 
Neconectat

Intra la Aventuri si vezi topicul Neumarkt! ;)

Sus

MesajScris: 25 Mai 2011, 19:15 
Neconectat

zsolt scrie:
Intra la Aventuri si vezi topicul Neumarkt! ;)

Ala din reclama Neurmakt parca mai mult joaca golf decat pescuieste!..sau poate da la musca? :lol: :lol:

hihihihi! :lol:

http://forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=10319

asa e!..stationarul nu prea e romanesc ! :lol: :lol: :lol:

- match-ul e englezesc
- rubi e frantuzesc
- bolo e italiana

iar vergile nu conteaza!..ca daca nu te pricepi la astea de mai sus nu te baga nimeni in seama! s-a dus vremea maestrilor la oblete- viteza!!

Sus

MesajScris: 01 Iun 2011, 09:51 
Neconectat

Postez aici deoarece consider ca are legatura strinsa cu finala 2011 cadeti/tineret
(in cazul in care nu e locul potrivit , va rog sa mutati mesajul)

Citeva poze de la faza locala al C.N. al A.G.V.P.S. Romania 2011
28.05.2011. Les Bihor

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

numarul ''mare'' de participanti vorbeste de la sine

7 seniori
2 la sperante
o fetita la cadeti
o fetita la tineret
2 baieti la cadeti
1 baiat la tineret
acesta-i viitorul pescuitului sportiv de competitie stationar
(anii precedenti participau la faza locala cel putin 15 - 20 de copii fara sperante si seniori , trageti singuri concluziile)

nu s-a cheltuit nici un leu cu acest concurs (doar motorina pt. transportul organizatorilor) , albitrii au fost voluntari si s-au deplasat pe cheltuiala proprie , la fel si concurentii :!:

Sper ca A.G.V.P.S. ROMANIA sa-si puna macar o singura intrebare

Incotro ne indreptam !?

ps.

cred ca aceasta situatie este valabila pt. toata tara , vedeti prezenta la finala cadeti/tineret 2010 , nu s-au prezentat nici 50% din concurenti !

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 01 Iun 2011, 12:58 
Neconectat

Programul OFICIAL al concursurilor 2011

Fişiere ataşate:
Calendar competitional pescuit - 2011.doc [68 KiB]
Descărcat de 462 ori
Sus

MesajScris: 01 Iun 2011, 20:03 
Neconectat

Oameni buni. Poate pentru multa lume a pescui inseamna un hobby sau un moft. A fi pescar de competitie nu stiu ce inseamna pentru marea majoritate a oamenilor, dar stiu ca pentru mine inseamna pregatiri indelungate si minutioase pentru un viitor concurs. Asadar, pentru concursul urmator, interjudetul, programat a se desfasura pe pista de la Mures si mutat pe Varsolt, personal am inceput pregatirile cu aproximativ o luna inainte, mai exact, a doua zi dupa faza judeteana.
Pregatire pentru mine a insemnat multe de linii, toate lestate, cu carlige, etc., 50 de carlige legate, alte 70-80 comandate si cumparate, cateva role de elastic plus mult timp investit in pregatire, 15 kilograme de nada, 32 de kiograme de pamant care mai nou costa bani multi, TOATE INUTILE PENTRU PISTA DE LA VARSOLT !!!!!
Azi am inteles ca interjudetul s-a mutat pe Varsolt din motive necunoscute ...comoditate, teama de nou, nu stiu, nu ma pronunt.
Am o singura intrebare....desfasurarea interjudetului pe Varsolt este batuta in cuie, finala si imposibil de modificat???

Ar fi bine daca mi-ar putea raspunde niste persoane avizate cum ar fi seful zonei 1 deoarece dupa umila mea parere el este cel care are drept si putere de decizie.

Va multumesc.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 02 Iun 2011, 12:00 
Neconectat

Raspunsurile mele sunt la pagina 8 din acest topic,cat despre "putere de decizie" nici vorba.
Cu stima, Otel Constantin

Sus

MesajScris: 02 Iun 2011, 12:13 
Neconectat

Tinel scrie:
Raspunsurile mele sunt la pagina 8 din acest topic,cat despre "putere de decizie" nici vorba.

La cateva ore dupa acea postare, doamna Veronica Ispas a postat un program cu alta locatie. Ati intervenit dar nu ati scris ca ceea ce apostat doamna Veronica este eronat.
Oricum voi face un rezultat bun indiferent de cat de impedicata a fost organizarea si stabilirea pistei, oricum, astept macar niste scuze pentru balbaiala dumenavoastra din postura de organizatori si sefi de zona...Personal m-am cam saturat sa fiu bataia de joc a nu stiu cui....pe banii mei.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 02 Iun 2011, 13:12 
Neconectat

RaduDan scrie:
Tinel scrie:

La cateva ore dupa acea postare, doamna Veronica Ispas a postat un program cu alta locatie. Ati intervenit dar nu ati scris ca ceea ce apostat doamna Veronica este eronat.
Oricum voi face un rezultat bun indiferent de cat de impedicata a fost organizarea si stabilirea pistei, oricum, astept macar niste scuze pentru balbaiala dumenavoastra din postura de organizatori si sefi de zona...Personal m-am cam saturat sa fiu bataia de joc a nu stiu cui....pe banii mei.

Prietene...faptul ca jumatate din judetele tarii nici macar nu organizeaza concursul la nivel de judet (Gorj, Dolj, Caras.. si asa mai departe pana la 20!!) si n-au avut niciodata concurenti la zonale, faptul ca, la judet, rareori numarul participantilor nu depaseste (sau depaseste cu foarte putin) numarul locurilor calificabile nu-ti zice nimic?

Organizare de cacat! (la toate nivelurile AGVPS..la TOATE!) cauzate (zice-se !!) de lipsa de fonduri!... pai e normal cand poti sa iei permisul direct de la ANPA!!! ( si eu felicit guvernul pentru o astfel de decizie!)...adica de ce sa dai un ban (oricat de mic ar fi!) unei asociatii care nu-ti ofera nimic!!!..macar asta ii va trezi la realitate si vor trebui sa faca ceva daca mai vor membri!!!...

Plus..interese de toate felurile la alegerea unei locatii.. ba ca x sau y vor concursul la ei ca sa-si promoveze oamenii lor, ba ca pescarii din nu's ce divizie se retrag daca concursul nu e unde vor ei!!!..pai ce e asta vere??... EnergoTeam se retrage de la Golubat ptr ca nu le convine pista!!!??? :o :o :o ..unde a fost pusa de forul care raspunde acolo ramane indiferent de ce si cum! Normal ca forul care stabileste trebuie sa aiba si niste experti care sa aleaga cea mai potrivita locatie... daca an de an pescuiesti in acelas loc ..cum ai vrea sa fii la mondiale altundeva decat pe ultimele 2 locuri!??.. N-ai vazut ce lupte sunt pentru alegerea locatiilor???... sa-mi zica cineva ca sunt dezinteresate si nu cred!!!..Nu cred si basta!..concluzie?..aceeasi de mai sus: organizare de cacat!!!...

Pana si sistemul cu divizii este facut in asa fel ca sa-i ajute pe unii...zice Nutu ca asta impiedica pe inepti sa ajunga in finale si sa-i deranjeze pe profesionisti!... pai daca concursurile (locale, judet, zonale) ar fi pe bune..cu concurenta puternica si adevarata..cum ar mai ajunge ineptii in finalele B sau A?...

Cine sufera?..tu, eu..si mai toti astia neafiliati sau nesatelitari vreunei grupari care face jocurile ( fie ea echipa de club, de firma sau vreo "tovarasie" din AGVPS)...

D'aia nu sunt bani ca sa deconteze cheltuielile celor calificati la finale, si d'aia ti se fute meciul (si banii!!!) fara nici o explicatie cand te trezesti ca finala a fost mutata dupa ce tu te-ai pregatit indelung si din timp ( ca orice pescar destoinic!) pentru altceva!

Bine-ai-venit cu picioarele pe pamantul romanesc!

Ultima oară modificat de truia pe 02 Iun 2011, 13:15, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: 02 Iun 2011, 13:14 
Neconectat

nu baga pe toata lumea in oala,noi la arad am avut 8 participanti si am organizat foarte bine in 3 ,Nica Degeratu,Adi Suciu si EU.

Sus

MesajScris: 02 Iun 2011, 13:18 
Neconectat

RaduDan scrie:
.... oricum, astept macar niste scuze pentru balbaiala dumenavoastra din postura de organizatori si sefi de zona...Personal m-am cam saturat sa fiu bataia de joc a nu stiu cui....pe banii mei....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asteapta!!..ca mai sunt vreo cateva zeci de mii care asteapta scuze....
sper macar sa fii ceva mai tanar ( maxim 30 de ani!) ca altfel nu vei mai fi in viata cand vor veni scuzele pe care le astepti!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]