Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 08:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE AGVPS
MesajScris: 03 Iun 2011, 05:14 
Neconectat

Merci de info Greere. Sunt mereu bine-venite. Dar gandeste-te ca pe Varsolt..lucrurile se cam schimba de la un an la altul...ca sa nu spun ca de la o zi la alta si chiar de la un stand la altul. Tin minte ca eram odata acum doi ani parca inainte de o finala pe echipe si pescuiam pe dig...si la cateva sute de metri de mine era o alta echipa din Cluj...Eu prindeam, ei nu. Cand au inceput sa prinda la rbs nu prindeau nimic la match dar eu rupeam la match. Dupa concurs, a mers din nou acolo, am pesucuit ca si ei in timpul concursului dar nu am luat nimic. Mancau total diferit...asta era in lunea de dupa concurs.
Eu nu complic asa tare cu nada, cu aditivi si alte cele...Eu merg pe simplitate:D

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 03 Iun 2011, 06:16 
Neconectat

ce am scris mai sus e valabil doar daca se prinde intre ape :oops:

Sus

MesajScris: 03 Iun 2011, 17:35 
Neconectat

RaduDan scrie:
nutzu_z scrie:
[

PS- cazul lui Radu Dan este regretabil. Schimbarea de locatii nu ar trebui sa se faca la cheremul unuia si al altuia. Eu din Tm daca a trebuit sa merg la Bolcas, Giurgiu, Slatina etc, am fost si nu am zis nimic. Dar aceste locatii au fost stabilite si nu au fost schimbate ulterior.

Dane, nu fi dezamagit. Stii Varsoltul la fel cum il stiu si restul concurentilor. Adica e schimbator tot timpul. Mergi si antreneaza-te doua zile inainte si o sa fie bine.

Nutzule, nu am nimic cu distanta sau locatia. Mi-a crescut inima cand am auzit ca interjudetul (concurs foarte dificil, dar nu extrem de important) va fi pe Mures. Am pregatit concursul, cum spuneam a doua zi dupa judet. Am fost 100% implicat in acest concurs...am dat totul pentru un concurs nou, cu conditii noi, Luci o paote confirma deoarece si el a fost la fel.
Schimbarea m-a afectat la buzunar...am bagat cam mult in nada si pamant...cam 400 de lei, acum trebuie sa bag iarasi aceeasi suma de bani in alta nada si alt pamant...Asta e viata, asta e situatia...dar sunt sigur de un singur lucru. Indiferent cat voi ajunge de departe anul acesta, anul viitor am terminat-o cu aceste concursuri...Mi-era dor, speram ca ceva s-a schimbat, din nefericire este mai rau...si mai bine nu va fi prea curand...
M-as antrena doua zile, dar e greu...avand in vedere gaura neprevazuta din buget...Daca apuc o zi e bine...si in general imi ajunge sa-mi dau seama...

Radule, eu ti-am spus cum a fost situatia: a doua zi dupa sedinta de la Bucuresti unde am sustinut candidatura Muresului la organizarea interjudetenei de seniori, dar nu am avut succes, Vera m-a sunat sa ma intrebe daca vrem sa organizam fazele interjudetene la seniori si sperante pe Mures, tocmai in ideea de a fi mai multe concursuri pe pista inainte de finalele senioarelor si sperantelor de la sfarsitul lui iulie. Eu oricum exprimasem dorinta AJVPS Mures de a organiza interjudeteana de seniori, tocmai pentru a mai schimba un pic peisajul Varsoltului. Nu am absolut nimic cu pista de acolo, chiar imi place, doar ca in ultimii ani numai acolo se organizeaza concursuri si devine monoton.

Am fost de acord sa luam concursurile, am inteles ca s-a vorbit si cu dl. Mugurel legat de acest aspect si totul a fost ok, mai putin impotrivirea vehementa a unor concurenti din zona, care daca ar fi fost fair-play sau ar fi avut argumente solide s-ar fi impotrivit si organizarii finalelor senioarelor si sperantelor la Mures, dar neavand niciun interes in acest sector au tacut. Deci sperantele si senioarele pot concura pe rau, seniorii nu... Nu le-am inteles impotrivirile, mai ales ca nu au nici macar o ora de pescuit pe pista, dar ma rog, asta este alta problema.

In situatia in care majoritatea asociatiilor se feresc sa se inhame la organizat concursuri, noi am fi fost dispusi sa organizam nu unul, ci doua concursuri la nivel de interjudeteana plus cele doua finale, mai ales ca perioada este cum nu se poate mai buna dpdv al conditiilor si rezultatelor de pescuit.

Puerilitatea contraargumentelor de genul: „cum sa concurez pe rau: sa nadesc si sa prinda 2 concurenti in aval de mine” sau „pfai... sa vezi ce inundatii o sa fie, etc” ma fac sa afirm ca nu ai cu cine sa discuti.

Imi pare rau de incurcatura in care ai fost pus, dar sunt convins ca pana la urma totul va fi ok pentru tine.

Fir intins la Varsolt! si sper ca Dna Vera sa aiba destula putere sa organizeze cu succes toate concursurile de acolo.

Adi

Sus

MesajScris: 03 Iun 2011, 18:28 
Neconectat

Adrian Mihut scrie:
Puerilitatea contraargumentelor de genul: „cum sa concurez pe rau: sa nadesc si sa prinda 2 concurenti in aval de mine” sau „pfai... sa vezi ce inundatii o sa fie, etc” ma fac sa afirm ca nu ai cu cine sa discuti.

Adi

...asta o sa ramana cea mai mare "perla" de aici de pe forum!!! Nu stiu cine a zis-o dar sa umplut de glorie cu asa ceva!!!!

Sus

MesajScris: 03 Iun 2011, 18:40 
Neconectat

:lol:

Sus

MesajScris: 03 Iun 2011, 21:10 
Neconectat

plm sa vezi ce muie ne luam cand apar englezii cu spe kg si noi cu 1 2 kg de obleti si guvizi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Iun 2011, 04:39 
Neconectat

Adi stai linistit ca nu e vina ta. Tu chiar nu ai nicio vina, ai fost prins la mijloc. Ideea este ca nu a stiut stanga ce face dreapta, iar in ceasul al 12-lea cineva, fie stanga, fie dreapta fie o tertza persoana si-a bagat coada. Oricum, deja nu ma mai intereseaza de foarte mult timp. Tot ce ma intereseaza este sa stiu cine a presat pentru schimbarea locatiei...

@ domnul Tudose...multumesc pentru intentia frumoasa de a ma ajuta, dar momentan totul este in regula, in plus voi avea nevoie de el pentru Ciuslea..

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 14:22 
Neconectat

La Oradea faza pe oras am fost 6. La Faza pe Judetul Bihor am fost tot 6!!!!! atentie ca nu sunt multi doritori nici la noi pentru ca am inteles ca anul acesta a fost primul in care s-au acordat doar diplome si atat. Sa vedem ce o sa fie la intersjudetenele de pe Varsolt. AJVPS bihor ne plateste taxa de participare si jumatate din drum deci cam atat in rest ce o da domnu.

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 14:26 
Neconectat

In alti ani ce se dadea?Si la Maramures tot diplome se dau,nimic altceva,o medalie/cupa ceva...

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 15:15 
Neconectat

Din ce sa discutat la sedinta de la Buc. fiecare asociatie decide daca plateste ceva concurentilor. Cum pe nimeni nu intereseaza ca au sau nu au concurenti ,.....vom primi .......NIMIC ! Nici la finale nu se va deconta nimic de catre AGVPS!!!!!!
Asta stiu eu, sper sa ma insel !!!!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]