Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 22:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 252 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011
MesajScris: 07 Iun 2011, 19:34 
Neconectat

vlad.oproiu scrie:
mie unul mereu mi-a fost groaza de cum se intind elasticele alea in drill cu crapi sau teni, daca se dezagata pestele poti sa te trezesti cu carligul/plumbii in ochii ori cu pluta infipta pe undeva...
e unul din motivele pentru care nu mi-am cumparat rubeziana

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...bun asta!!! Intradevar un mare motiv de ingrijorare! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 19:45 
Neconectat

http://wfc2011.rs/home.html

rezultatele de Duminica.

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 20:00 
Neconectat
Moderator global

vlad.oproiu scrie:
mie unul mereu mi-a fost groaza de cum se intind elasticele alea in drill cu crapi sau teni, daca se dezagata pestele poti sa te trezesti cu carligul/plumbii in ochii ori cu pluta infipta pe undeva...
e unul din motivele pentru care nu mi-am cumparat rubeziana

...si eu am "incasat" la Slatina o antena de fibra de sticla de la o pluta de 3 g , :oops: :oops: :oops: :oops: in antebrat , avea vre-o 7 cm si o intrat toata :o :o :o :o :o :o :o
partea frumoasa e ca , cu antebratul imi feream ...ochii :( :( :( :( :( :( :( :(

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 20:03 
Neconectat

FELICITARI BAIETI! TOT RESPECTUL DIN PARTEA PESCARILOR DIN BUCOVINA!

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 20:38 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
:lol: :lol: :lol:

Nu m-am gandit niciodata ca pescuitul te poate pune in asa pericol!...macar nu asta stationar unde nu te bagi in apa si nu te sui in barca!!!

Asta pana mai deunazi cand am auzit una tare:

La un concurs de pescuit stationar in Mexic unul a tras de un peste asa de tare ( ceva cam cat obletele ma gandesc!) incat l-a scos din apa si l-a lansat spre mal cu mare viteza! Pestele respectiv i-a intrat exact pe gura si i s-a blocat in gat obturandu-i traheea astfel incat bietul om a murit sufocat!

Asa ca gaurile prin degete sunt floare la ureche!!!... macar nu mori! :? :? :?

Si Petrisor , in timp ce scotea un oblete in viteza , care s-a desgatat , televiziunile ce-l filmau din elicoptere au avut de suferit... Obletele a intrat in carburatorul elicopterului , sarind din carlig , elicopterul a pierdut inaltime , a lovit alt elicopter care filma si el ( nu puteau rata ocazia , Mateolli i-a trimis...) si s-au prabusit amandoua. Primul , fiindca s-a inecat motorul , a tusit putin si pe esapament a aruncat obletele afara. Si a cazut in juvelnicul porcusorului. Al doilea , in cadere , l-a tuns putin cu paleta de la elice si a picat in tufe , unde statea o vulpe(mai aduna si ea saraca un oblete ce scapa). De atunci nu mai are vulpea coada , Petrisor minte si elicoptere nu mai vedem deasupra echipelor romanesti... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 20:39 
Neconectat
Moderator global

Data viitoare v-o povestesc pe aia cand prindeam eu p... ciobanului si Petrisor statea in spatele meu si privea... :lol: :lol: :lol: Dupa care ciobanul a plecat cu oile... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 21:53 
Neconectat

Felicitari baieti a-ti fost super tari de a-ti ieisit in fata Italiei,felicitari Tibi pt locul obtinut la individual esti super tare,felicitari Zsolt pt tactica aleasa,pt ala din bucovina cu bologneza voastra uitati de concurs de pescuit si lasati felicitarile pt altii care stiu cu ce se mananca ,vedeti-va de scobarul de pe Suceava si Siret

Sus

MesajScris: 07 Iun 2011, 22:09 
Neconectat

nu radeti de accidente cu antene de plute pt ca am citit cam anul trecut ca la italieni un concurent sa ales cu o antena in ochi :shock: :shock: :o :o :o nu e vrajeala acum dau un sfat tuturor grija mare cum manevrati pestele in kit daca e sa scape macar sa treaca pe langa cap pt ca se pot intampla ft multe accidente :? :? :? :? MACAR PURTATI POLARIZATI e un sfat de bine chiar daca schimbati dupa conditiile atmosferice sunteti protejati ;) ;) ;) ;)
ganditiva la o antena oricare ar fi ea de orice firma infipta in OCHI si dupa ganditiva la cat costa o pereche de ochelari
ati da un OCHI pe 50 60 de lei :?: :?: :?: :?:
......................... asa ma gandeam si eu ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 08 Iun 2011, 19:11 
Neconectat

Era si culmea sa nu iesim bine nici aici...ce dreaq ,era ca si cum sa tinut campionatul in Romania,doar ca pe malul celalalt...voi ati realizat cine a iesit pe primele locuri(2)...tarile riverane dunarii de jos ;)
Deci teoretic, daca ma gandesc bine ...tot rau am iesit :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Hai nu fiti rai cu.... "fratii" Irlandezi....astia nu au vazut "guvizi de dunare" in viata lor ;) ;) ....mai vorbim dupa Italia ;) ;) ;)
Ce, ce va mirati asa, de ce scriu :?: am ajuns "acasa"...si am desfacut sticla de vin... culeasa "bobita cu bobita"(pentru cunoscatori) din podgoriile Moldovenesti ;) :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 08 Iun 2011, 19:20 
Neconectat

Tica,tu esti mai prost ca guvizii aia!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 252 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Următorul

Ora este UTC [ DST ]