Veronica Ispas scrie:
Pentru Bogdan "" ori stationar feminin(unde au un singur concurs tot anul)no offece Vera ""
Tot asa este si pentru cei 15 seniori care raman in A - un singur concurs pe an ---- ti se pare normal ? Mie nu. Si noi fetele dorim un campionat, de aceea eu , Cristina si Iza participam la Cupele "traditionale" , sa avem concursuri in mana , pt ca al;tfel nu poti face performanta !
Nu stiu cum se face Vera ,dar eu sint unul care am ramas in primii an de an ...de la inventarea sistemului si pina la inventarea lui ! Crezi ca am fost intrebat ce imi doresc eu ?
Vrei sa fac un istoric a ceea ce se intimpla in pescuitul de competitie ! cum poti pierde si cum poti cistiga ,cum poti fi avantajat si cum poti fi strivit ! Cum poti lua piinea de la gura copiilor pt a putea face o deplasare in capatul celalalt al tarii !? Cum unii iti pot ride in nas dupa ce au dat dulul cantitatii de nada permisa !?
Am muncit pt.a ajunge in top ...daca imi e permis sa spun ca sint in top !...si nu am fost sponsorizat nici macar cu o vorba buna ... ca sa nu mai spun ca nu am fost avantajat niciodata ! Tot ce am facut am facut pe pielea mea ! Sint convins ca intotdeauna va exista ceva inneregula in pescuitul romanesc !