Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 08:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Tubertini-Mahor Matyer-Szeged 2-3 Iulie
MesajScris: 04 Iul 2011, 09:03 
Neconectat

Era "flamand" saracu,,,n-ai vazut ce a slabit :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 04 Iul 2011, 09:32 
Neconectat

:lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Iul 2011, 10:37 
Neconectat

Poze din timpul antrenamentului : http://horgaszklub.eu/cikkek/galeria/17 ... ahor_kupa/

Sus

MesajScris: 04 Iul 2011, 20:50 
Neconectat

Un concurs super, din care (sunt convins) ca fiecare am avut cate ceva de invatat (de la cel mai inalt nivel pana la cel mai modest). Nu inteleg totusi cum se poate ca la o taxa de doar 165 ron/cap de concurent sa poti da 22 de cupe mari si frumoase (din care "cea mai mare" transmisibila) si tot atatea premii consistente in articole Tubertini, plus inca 28 de premii in articole de pescuit Tubertini, plus cate o punga de nada la toata lumea si eram ... 140 de concurenti. Apoi sa inchiriezi o pista de marimea si renumele lui Matyi-Er pentru 3 zile si sa dai chitanta fiscala la fiecare concurent in parte pentru taxa de participare platita, ceea ce inseamna ca totul a fost facut in perfecta legalitate, fara bani "negrii" sau necontabilizati cum se obisnuieste la noi. Nu vreau sa supar pe nimeni. Departe de mine acest gand, dar supun atentiei pentru a reflecta mai atent la avantajele si dezavantajele unei astfel de organizari adevarate si legale din toate punctele de vedere :!:
Cei care ati cumparat momeala vie de pe pista, ati vazut deasemenea ca ati primit facura si chitanta pentru absolut orice cantitate mica.
Felicitari tuturor participantilor! Sunt convins ca la editiile vitoare vom avea si rezultate.

Sus

MesajScris: 04 Iul 2011, 20:54 
Neconectat

Ce nu intelegi ... Romania e tara profiturilor mari! Dincolo, se mai si munceste.

Sus

MesajScris: 04 Iul 2011, 21:16 
Neconectat

Nu stiu cine cu ce profit lucreaza dar intreaba pe Suciu si Tudose cat au platit la viermii cu factura! :shock: :shock: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Iul 2011, 21:45 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Nu stiu cine cu ce profit lucreaza dar intreaba pe Suciu si Tudose cat au platit la viermii cu factura! :shock: :shock: :lol: :lol:

2 kg viermi = 72 lei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...la urmatorul concurs ii leg de oglinda sau ii bag in tulumba lu Tudose sa nu puta si ii duc din Romania :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in schimb concursul in ansamblul sau a fost reusit si la un nivel pe care noi in Romania nu il vom avea niciodata . Mergind acolo vedem cam unde ne clasam valoric si constatam ca la noi concursurile sint un fel de serbare campeneasca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...... fata de unguri unde este o adevarata traditie in pescuit si sint niste veritabile branduri locale de "aparat" si de scos in fata , de genul Timar , Walterland , Maros Mix , Exner , Katus etc
....ceva ne scapa pe pista asta , dar o prindem noi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..in vre-o cinci ani :lol: :lol: :lol: :lol:
daca cineva crede ca stie sa pescuiasca .....sa vina la urmatorul concurs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Iul 2011, 06:42 
Neconectat

adi suciu scrie:
....ceva ne scapa pe pista asta , dar o prindem noi :lol: ..in vre-o cinci ani :lol:daca cineva crede ca stie sa pescuiasca .....sa vina la urmatorul concurs :lol: :lol:

Total de acord, asa am zis si eu la Walterland .... pana l-am vazut pe Radicevici langa mine cum scoate din juvelnic 25 kg de peste in mansa 2. Atunci au inceput sa apara intrebarile fara raspuns :D :D :D :o

Sus

MesajScris: 05 Iul 2011, 08:46 
Neconectat

Mia placut mult concursul(din toate punctele de vedere).
Cred ca am fost si continuam sa fim putin in ceata ptr. ca nam gasit cea mai buna varianta la nadirea de intretinere. Personal daca asi mai tine (chiar maine),o manse acolo asi nadi numai cu porumb,nada,si viermi colati,toate date numai cu cupa. Fara fouillis,fara viermi in nada.
Pe carlig 5-6 viemi mari.

Sus

MesajScris: 05 Iul 2011, 09:29 
Neconectat

In ambele manse in prima parte a partidelor am tinut ritmul cu cei care au castigat sectorul su respectiv care a iesit 2 in sector.
Problema a fost dupa ce a inceput curentul ma puternic si trebuia blocata montura.Eu asa cred ca mi-am dat seama de ce trebuia facut ,chiar si nada am facut-o gresit ,sau cel putin ma mint si eu putin sa ma simt mai bine si sa cred ca am invatat ceva din acest concurs.
Asteptam urmatorul concurs sa mai castigam ceva experienta. :D :D :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]