Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 07:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Tubertini-Mahor Matyer-Szeged 2-3 Iulie
MesajScris: 05 Iul 2011, 18:22 
Baieti , socoteala este simpla ....la 140 de concurenti x 165 ron =23100 ron nu ?....Pista nu cred ca a costat ca la noi iar la noi de unde pista de 140 de concurenti in conditiile in care trebuie sa fie egala ?? Ca au dat o punga de nada ,cupe si premii //!! hai sa vedem : noi am dat 10 cupe calculat pe concurenti care i-am avut plus , peste 250 kg de nada + altele .Daca erau si la noi piste unde sa tinem concursul de dimensiunea celei din Ungaria pute-ti fi siguri ca ar fi costat mai putin iar premiile ar fi fost mult mai mari ..Niciodata la concursurile organizate nu s-a urmarit castigul iar tot stresul si munca depusa este numai din dragoste pentru aceasta pasiune comuna care o impartasim toti ..Ati auzit cat a costat 1 lt de viermi ??? Erau cumva viermi cu 16 picioare ??? Concluzie :daca si noi am avea o asemenea pista am curaj sa fac pariu ca totul s-ar schimba ...!!Pichiule ce ai vrea sa-ti dea Eugen viermi cu 18 ron sau sa-ti taie factura cu 35 ron ?? :twisted:

Sus

MesajScris: 05 Iul 2011, 19:18 
Neconectat

Gigi, tu faci foarte multe lucruri bune si nu la Cupa Trabucco m-am referit. Toti stiu cat muncesti, cat sponzorizezi si cat te implici.

M-am referit generic la economia de piata tipic romaneasca, unde majoritatea incearca sa obtina un profit mare imediat si nu gandesc pe termen lung. Deci, inca o data, nu e deloc cazul Givadi si nici Energofish.

Si este, intr-adevar, un mic apropo la pista de la Varsolt, unde incap 100 oameni, unde poate exista si peste mai mare, unde sunt lucruri bune,insa nu la nivelul celor de la Maty Er. Si unde ar fi superb sa fie cel putin la fel. Si unde se poate face un concurs cu taxa de 160 RON. In timp, se poate ajunge la participare internationala. Dar intai, trebuie multa munca. Si nu cu carasii la liber ...

Sus

MesajScris: 05 Iul 2011, 20:13 
Neconectat

pe varsolt intra si 150 de pescari ;)
numa ca acoloe cu taca de dig si alea
iti zic un mic secret
la walterland pe 4 zile a platit walter tamas 300mii ft(50 mil ron) chiria
l-am intrebat de curiozitate

Sus

MesajScris: 05 Iul 2011, 20:47 
Neconectat
Moderator global

Sa mai spunem ceva , care a deranjat multa lume si nimeni nu zice nimic... Conditiile de cazare au fost jalnice , preturile fabuloase pt ce s-a oferit , nesimtire crasa , chiar taxa de parcare , etc... Mancarea la "pensiune" cam ca la un restaurant care se respecta...
Adica ceva de genul "acum i-am prins , acum sa-i ...u-tem"... Viermii au avut un pret de zici ca i-au vopsit cu pensula , cate unu... In rest , despre concurs , numai cuvinte de lauda.

Sus

MesajScris: 05 Iul 2011, 20:54 
Neconectat

Gigi a zis
Citat:
Pichiule ce ai vrea sa-ti dea Eugen viermi cu 18 ron sau sa-ti taie factura cu 35 ron ?? :twisted:

Ai perfecta dreptate Gigi. Am muscat-o si eu cu viermii si larvele, ca tot de la ei am cumparat, dar ce sa facem, daca astea sunt preturile la ei. In schimb sunt convins ca si 2 Ft daca erau kg-ul, ei tot dadeau factura, pentru ca ei considera ca e normal sa fie asa.
Cu taxa nu m-am referit nici la Cupa Trabucco si nici la Energofish, asa cum bine a sesizat si Glukas. Ma refeream strict la Cupa Tubertini Ed.II-a de la Varsolt, unde s-a sarit de la 180 ron anul trecut la prima editie la 300 ron anul acesta, adica aproape dublu, in conditiile in care premiile au ramas aceleasi, iar taxa de balta zero. Aceea taxa de acces pe baraj (in care eu sincer nu cred), chiar daca ar exista nu poate fi atat de mare comparativ cu taxa de pe balta Sacel de anul trecut. Nu vreau sa o supar nici pe D-na Vera (desi sunt convins ca e suparata pe mine), dar nu am fost singurul nici pe forum si nici in afara lui care am sesizat acest lucru.
Cei care cunosc putin limba maghiara si au vizitat forumurile unguresti legat de acest concurs, au putut constata ca destui pescari maghiari au fost mahniti de-a dreptul si pentru aceasta taxa de 160 ron, pe care au considerat-o foarte piperata spunand ca ar fi suficient si jumatate.
Nu este parerea mea, este a lor. Eu doar o supun dezbaterii, ca de aia suntem pe un forum de profil sa putem discuta problemele cotidiene legate de pescuit. Nu acuz pe nimeni. Discutam doar.
Gigi! Stii bine ca sunt fan Trabucco (declarat) si nu as putea sa te supar vreodata cu ceva pentru cat de mult mai ajutat. Imi cer scuze daca s-a inteles altfel decat as fi vrut!

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 06:32 
Neconectat

Pytyule ...ce tot ai cu Tubertini ? tu stii ce a fost acolo ?
Fa un calcul rapid socoteste premiile, cadourile ,cupele , organizarea , plus un milion taxa de dig pt fiecare concurent pt 3 zile si au fost 25 de participanti,pe care nu prea iau interesat atat premiile cat trofeul.
Apropos pe podium castigatorii nuau ridicat sus premiile ....au ridicat cupele ,cu care vor ramane in vitrine spre mandria lor

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 07:15 
Neconectat

Pentru ca voi NU pricepeti va mai spun o data :
= Pentru fiecare concurs, indiferent ca este din circuitul CN sau concurs particular - pe Varsolt se PLATESTE o taxa de consultanta ( nu am reusit sa o desfintam ) la Apele Romane , o taxa de 1200 lei/ concurs. Fara aceasta taxa ( si cu mari interventii) nu avem acces cu masinile pe dig.

In concluzie VARSOLTUL NU ESTE " BALTA FARA TAXA " Este chiar asa greu sa pricepeti !

As vrea sa va vad pe voi , astia care comentati tot timpul , cum ati organiza un concurs si cu ce costuri !

PS 1 . La Tubertini de anul trecut , am participat si eu ! Daca acela a fost concurs organizat , atunci sa avem pardon !!!!! Nu vb aceias limba !

PS 2 Pe Varsolt sunt disponibile 200 de standuri a cate 12m fiecare . Taxa de organizare a unui concurs pe Varsolt este de 100 lei - 120 lei / concurent.Se elibereaza chitanta pt fiecare banut !

Si pentru ca m-am saturat sa tot sustin o pista super din Romania, va anunt oficial ca este ultimul an cand eu organizez concursuri pe aceasta locatie !!!!!!

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 07:52 
Neconectat

Vera,nu te ambala!Sunt aceiasi carcotasi,pescari de net si cititori de siteuri cu care ne-am obisnuit marea noastra majoritate si am inceput sa-i toleram,pot sa-ti dau cam 4-5 exemple,dar nu-i cazul.Incearca sa te obisnuiesti si tu cu ei.
In momentul cand se aduc critici de catre participanti,nu de catre chibiti,atunci incearca sa-ti pui un semn de intrebare.
Pana atunci lasa-i sa-si cloceasca ideile in continuare,e dreptul lor sa-si expuna ideile,calculele si opiniile lor penibile.
Stii bine ca toti cei care te cunosc,vorbesc de pescarii de competitie,te sustin!

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 07:58 
Neconectat

Vera stai cuminte nu fa bolanzanii,te pupam iti trimitem un buchet de flori ,lui Viki un fular cu Dinamo si va trece :D hai va pup.

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 09:20 
Neconectat

Ce intelege romanul ... sa jigneasca!

Am subliniat ca exista o pista de peste 100 standuri (200) si ca ar fi frumos sa se poata organiza un concurs cu 100 de participanti si max. 160 RON taxa si minune, cu pestii de la Szeged (asta evident ca nu se poate, inca). Taxa de 12 mil. de concurs e chiar mica pentru 100 de participanti. Taxa de organizare ... e ca si cum Gigi ar mai da 100-120 RON de concurent la cineva sa organizeze concursul Trabucco la Doripesco, in afara de premii, nada, taxa de balta etc. Deci, no comment.

Replica cu organizeaza tu, nu tine. Eu, si aici ai dreptate Radu, sunt doar consumator/client/participant de voie la concursuri. Cat de penibili suntem fiecare - iar no comment. Nu voi jigni, chiar daca vei continua in aceeasi maniera, daca ai observat pana acum.

Aici e un forum de pescuit stationar unde se discuta diverse despre pescuit stationar. Pot sa discute linistiti chibiti, concurenti, vanzatori oricine are interes si placerea de a intra pe forum, indiferent de valoarea lui competitionala. Au voie si sa dea cu nuca in perete, sa afirme traznai, pe care apoi un individ mai generos, cu experienta mai mare sa le lamureasca. E urat sa jigneasca.

Ceilalti carcotasi "penibili" (evident ca m-ai inclus) au rolul si personalitatea lor si dau condiment acestui site. Si prefer sa citesc dialoguri active, argumentate decat sa vad pasivitate mioritica. Sau injurii.

Apropo de viermi. Extrageti TVA-ul si veti vedea cat costa viermii adusi pe pista. In Ungaria, tara cu venitul mediu mai mare decat in Romania. Si daca voi considerati ca e super la noi, cu nenumarate activitati la negru, in care fiecare incearca sa pacaleasca cat poate fiscul si viceversa (doar e un cerc inchis), iar cei din Ungaria sunt handy si grobieni ca v-au incarcat de TVA ... e normal. Pentru Romania.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]