Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 08:13

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Tubertini-Mahor Matyer-Szeged 2-3 Iulie
MesajScris: 06 Iul 2011, 09:30 
Neconectat

glukas scrie:
Ce intelege romanul ... sa jigneasca!

Am subliniat ca exista o pista de peste 100 standuri (200) si ca ar fi frumos sa se poata organiza un concurs cu 100 de participanti si max. 160 RON taxa si minune, cu pestii de la Szeged (asta evident ca nu se poate, inca). Taxa de 12 mil. de concurs e chiar mica pentru 100 de participanti. Taxa de organizare ... e ca si cum Gigi ar mai da 100-120 RON de concurent la cineva sa organizeze concursul Trabucco la Doripesco, in afara de premii, nada, taxa de balta etc. Deci, no comment.

Replica cu organizeaza tu, nu tine. Eu, si aici ai dreptate Radu, sunt doar consumator/client/participant de voie la concursuri. Cat de penibili suntem fiecare - iar no comment. Nu voi jigni, chiar daca vei continua in aceeasi maniera, daca ai observat pana acum.

Aici e un forum de pescuit stationar unde se discuta diverse despre pescuit stationar. Pot sa discute linistiti chibiti, concurenti, vanzatori oricine are interes si placerea de a intra pe forum, indiferent de valoarea lui competitionala. Au voie si sa dea cu nuca in perete, sa afirme traznai, pe care apoi un individ mai generos, cu experienta mai mare sa le lamureasca. E urat sa jigneasca.

Ceilalti carcotasi "penibili" (evident ca m-ai inclus) au rolul si personalitatea lor si dau condiment acestui site. Si prefer sa citesc dialoguri active, argumentate decat sa vad pasivitate mioritica. Sau injurii.

Apropo de viermi. Extrageti TVA-ul si veti vedea cat costa viermii adusi pe pista. In Ungaria, tara cu venitul mediu mai mare decat in Romania. Si daca voi considerati ca e super la noi, cu nenumarate activitati la negru, in care fiecare incearca sa pacaleasca cat poate fiscul si viceversa (doar e un cerc inchis), iar cei din Ungaria sunt handy si grobieni ca v-au incarcat de TVA ... e normal. Pentru Romania.

glukas,nu te-am nominalizat,te-ai sculat singur in picioare!Am zis 4-5,nu 5!Stai bland ca-s camerele pe tine si nu iei bacul!Mai ales ca ti-am vazut lansare cu matchul de pe nu stiu ce filmulet!Rupere de dig domle!

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 09:33 
Neconectat

:)))
M-am linistit! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 09:37 
Neconectat

No vezi?Esti baiat elegant!

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 10:09 
Neconectat
Moderator global

glukas scrie:
Ce intelege romanul ... sa jigneasca!

........
Apropo de viermi. Extrageti TVA-ul si veti vedea cat costa viermii adusi pe pista. In Ungaria, tara cu venitul mediu mai mare decat in Romania. Si daca voi considerati ca e super la noi, cu nenumarate activitati la negru, in care fiecare incearca sa pacaleasca cat poate fiscul si viceversa (doar e un cerc inchis), iar cei din Ungaria sunt handy si grobieni ca v-au incarcat de TVA ... e normal. Pentru Romania.

Daca tu zici ca TVA-ul la ei este 100% , asa sa fie... Dar sa sti ca s-au cumparat pe pista viermi , tot cu acte , la un pret muuult mai mic. Asta ca sa revin la ce am subliniat , acum i-am prins , acum sa-i ... ;)

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 10:58 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Ai perfecta dreptate Gigi. Am muscat-o si eu cu viermii si larvele, ca tot de la ei am cumparat, dar ce sa facem, daca astea sunt preturile la ei. In schimb sunt convins ca si 2 Ft daca erau kg-ul, ei tot dadeau factura, pentru ca ei considera ca e normal sa fie asa.
Cu taxa nu m-am referit nici la Cupa Trabucco si nici la Energofish, asa cum bine a sesizat si Glukas. Ma refeream strict la Cupa Tubertini Ed.II-a de la Varsolt, unde s-a sarit de la 180 ron anul trecut la prima editie la 300 ron anul acesta, adica aproape dublu, in conditiile in care premiile au ramas aceleasi, iar taxa de balta zero. Aceea taxa de acces pe baraj (in care eu sincer nu cred), chiar daca ar exista nu poate fi atat de mare comparativ cu taxa de pe balta Sacel de anul trecut. Nu vreau sa o supar nici pe D-na Vera (desi sunt convins ca e suparata pe mine), dar nu am fost singurul nici pe forum si nici in afara lui care am sesizat acest lucru.
Cei care cunosc putin limba maghiara si au vizitat forumurile unguresti legat de acest concurs, au putut constata ca destui pescari maghiari au fost mahniti de-a dreptul si pentru aceasta taxa de 160 ron, pe care au considerat-o foarte piperata spunand ca ar fi suficient si jumatate.
Nu este parerea mea, este a lor. Eu doar o supun dezbaterii, ca de aia suntem pe un forum de profil sa putem discuta problemele cotidiene legate de pescuit. Nu acuz pe nimeni. Discutam doar.
Gigi! Stii bine ca sunt fan Trabucco (declarat) si nu as putea sa te supar vreodata cu ceva pentru cat de mult mai ajutat. Imi cer scuze daca s-a inteles altfel decat as fi vrut!

D-nule Istvan...cam intoxici lumea pe aicia...premiile de la Tubertini Romania de anul acesta au fost aproape duble fata de cele de anul trecut si mult mai mari decat cele din Ungaria de anul acesta din cate m-am informat(raportat la taxa si numarul de concurenti)...ai putea sa precizezi care a fost valoarea premiilor din Ungaria?...macar la primele trei locuri...ca sa putem sa facem o comparatie...parerea mea ii ca cele din Romania au fost mult superioare celor din Ungaria

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 11:02 
Neconectat

sper sa nu vb prostii dar cred ca cele mai beton premii sau dat anul acesta la tubertini
iar taxa de 300 ron nu a fost exagerat de mare fata de valoarea premiilor
cui ia convenit taxa a mers cui nu a stat acasa
NU a fost obligatoriu participarea :D

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 11:39 
Neconectat

1 litru de vierme=600gr!!!In Ungaria viermii sunt mai ieftini!
Nu-mi aduc aminte pt.fouiles au adus factura?La cazarea in grajd am primit! :D :D :D

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 11:40 
Neconectat

:lol:

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 12:02 
Neconectat

zsolt scrie:
1 litru de vierme=600gr!!!In Ungaria viermii sunt mai ieftini!
Nu-mi aduc aminte pt.fouiles au adus factura?La cazarea in grajd am primit! :D :D :D

deja incepe sa-mi place discutia :lol:

Sus

MesajScris: 06 Iul 2011, 12:25 
Neconectat

Poate va plac preturile astea :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

white maggots € 6,00 per kg
coloured maggots (yellow or orange) € 9,00 per kg
big pinkie € 9,00 per kg
little maggot (white, yellow or orange) € 18,00 per kg
little pinkie € 18,00 per kg
big maggot - 25 g/pack € 2,50 per g
foundering caster € 16,00 per kg
floating caster € 16,00 per kg
baiting caster - 25 g/pack € 2,50 per g
jokers - 500 g/pack € 10,50 per pack
baiting bloodworms - 35/40 g/pack € 10,00 per pack
earthworms € 18,00 per kg
baiting earthworms (small/medium/big) € 1,90 per pack
hemp done - 250 g/pack € 2,50 per pack
death maggots € 8,00 per kg
Canadian bloodworms 12 items € 3,50 per box
Canadian bloodworms 10 items € 3,00 per box
Red quartzite, 25 kg sack € 28,00
Grey quartzite, 25 kg sack € 17,00
Dextrin glue 1 kg € 5,00
Arabic glue 1 kg € 11,00
Pescaviva strawberry corn € 2,40
Pescaviva shrimp corn € 3,20
Pescaviva natural corn € 1,40
Normal corn € 1,00

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]