Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 06:59

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Tubertini-Mahor Matyer-Szeged 2-3 Iulie
MesajScris: 07 Iul 2011, 09:09 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Ce mai zici la doamna?Stii draga toate microbiile sunt ucise, inclusiv si... :o :o :o :o

Da , secuiule , toate microbiile sunt ucise... :lol: :lol: :lol: :lol: Fa-ma sa incep aici cu tine... :lol: :lol: :lol: :lol: Sa nu uiti berea aia... ;) :mrgreen: :mrgreen: ;) Si sa-mi pregatesti Benzar Special Concurs 6 kile , plus 2 kile de Turbo Crap. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Iul 2011, 09:52 
Neconectat

Ce au ras uni colegi ca mi-au evadat cativa viermi prin masina dar ce-mi venea mie sa rad cand le-a dat viermii le-a luat banii si au zis NUMAI ATATIA VIERMI :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Iul 2011, 13:27 
Neconectat

alintudose scrie:
zsolt scrie:
Ce mai zici la doamna?Stii draga toate microbiile sunt ucise, inclusiv si... :o :o :o :o

Da , secuiule , toate microbiile sunt ucise... :lol: :lol: :lol: :lol: Fa-ma sa incep aici cu tine... :lol: :lol: :lol: :lol: Sa nu uiti berea aia... ;) :mrgreen: :mrgreen: ;) Si sa-mi pregatesti Benzar Special Concurs 6 kile , plus 2 kile de Turbo Crap. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chiar am vrut sa fac echipa Benzar Mix!Arome lichida vrei?

Sus

MesajScris: 07 Iul 2011, 15:35 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: Lichide...adik, "etilice"????serveste cum sa NU(chiar intravenos),eu l-am vazut si in ipostaze din astea,Garantat 100/100...Comedia Divina :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Iul 2011, 19:14 
Neconectat

Metilic si dupa 2 flacoane poate sa pescuiasca cu roubesiana alba!

Sus

MesajScris: 07 Iul 2011, 20:18 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
alintudose scrie:
zsolt scrie:

Chiar am vrut sa fac echipa Benzar Mix!Arome lichida vrei?

Dupa ce-ti beau berea aia , aroma lichida o pun eu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Iul 2011, 20:31 
Scuze , am fost plecat putin in Delta si nu v-am raspuns...In primul rand nu sunt suparat pe nimeni si nici pe Pichiu pt ca el a prezentat pur si simplu ce a vazut fara sa intre in amanunte,asa ca o prima impresie ...stiu ca este fan Trabucco si nu cred ca a vrut nici o clipa sa fie rautacios ..Asa ca subiect inchis ! Despre tine George sincer nici nu am sesizat sa fi spus ceva rau asa ca si la urmatoarea Cupa Trabucco daca mai vine Tarus cu TVR 2 o sa-i rog sa te mai filmeze odata :lol: Eu tocmai ii spune-am ca esti din Arad ,ca pescuiesti cu Rube Trabucco si ca esti foarte silitor ,iar pt ca avem o colaborare buna s-a simtit si cea zis ,,hai sa-l si filmam putin daca are atatea recomandari " ..no cam asta a fost , dar acum esti vedeta si crede-ma ca multi nici nu au vazut vreo diferenta intre cum ai lansat tu si cum laseaza Nutzu ...asa ca vi la Cupa Maver cu un ,,chicit palinco'' Abia astept concursul lui Ciobi ! Si ca sa fiu mai explicit exact cum mai spunea cineva pe forum ,la orice concurs merg m-a intereseaza mai mult Cupa decat premiul ...ASTA FOARTE SINCER !

Sus

MesajScris: 11 Iul 2011, 20:55 
Neconectat

Multumesc Gigi !

Sus

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:45 
Neconectat

GIGI scrie:
Scuze , am fost plecat putin in Delta si nu v-am raspuns...In primul rand nu sunt suparat pe nimeni si nici pe Pichiu pt ca el a prezentat pur si simplu ce a vazut fara sa intre in amanunte,asa ca o prima impresie ...stiu ca este fan Trabucco si nu cred ca a vrut nici o clipa sa fie rautacios ..Asa ca subiect inchis ! Despre tine George sincer nici nu am sesizat sa fi spus ceva rau asa ca si la urmatoarea Cupa Trabucco daca mai vine Tarus cu TVR 2 o sa-i rog sa te mai filmeze odata :lol: Eu tocmai ii spune-am ca esti din Arad ,ca pescuiesti cu Rube Trabucco si ca esti foarte silitor ,iar pt ca avem o colaborare buna s-a simtit si cea zis ,,hai sa-l si filmam putin daca are atatea recomandari " ..no cam asta a fost , dar acum esti vedeta si crede-ma ca multi nici nu au vazut vreo diferenta intre cum ai lansat tu si cum laseaza Nutzu ...asa ca vi la Cupa Maver cu un ,,chicit palinco'' Abia astept concursul lui Ciobi ! Si ca sa fiu mai explicit exact cum mai spunea cineva pe forum ,la orice concurs merg m-a intereseaza mai mult Cupa decat premiul ...ASTA FOARTE SINCER !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... Gigi pregateste trei Energhia ca mi le iau ca sa ma invatz cu maciu!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 12 Iul 2011, 19:41 
ENERGHIA 2 K MATCH :idea:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]