alintudose scrie:
Iertare , informatiile postate le am de la concurentii care au fost anul trecut acolo. Despre chiar fiul d-lui Marian , care a fost ajutat sa se califice vorbeam. Intreb inca ceva , fiul dvs este calificat in aceasta finala? Ca mie-mi sar in ochi niste "coincidente" dezinteresate...
Revin , de ce nu ati reclamat la Bucuresti ca solicitam acea nenorocita de taxa si vreti sa o organizati la voi , inainte de a anunta ei ca suporta cheltuieli ? Dupa ce am aflat , am anulat taxa aia...
Nu este cazul sa mai continuam , lumea stie ce a fost la Baraolt(nu caut topicul ala sa-l pun aici) , la fel cum stie ce a fost la Alba. Avem sau nu peste , asta-i alta treaba , din acest motiv organizam la ASacel , care-i la 55 km de Alba Iulia . Iar "afacerea consta in faptul ca participantii au dreptul sa se antreneze cu 10 ron/zi , muult sub costul unei zile de pescuit pe acea locatie.
Dar poate ne vom cunoaste personal , tot ce doresc eu este sa fie o finala corecta , unde toti vor avea sanse egale. Si asa va fi.
Cred ca-i timpul sa incetam si sa ne vedem de organizare , iar voi de pregatirea concurentilor.
In rest , sanatate si numai bine.
Da si fiul meu sa calificat, neajutat de nimeni,de doi ani e la tineret,inainte a fost la cadeti trei ani,unde a reusit sa iasa campion ( jud.Bihor-Bolcas-2009),asa ca nu din " coincidenta" sa calificat.Normal ca sa postat aici ca fiul d-lui Marian a fost ajutat,au scris cei care nu sau calificat.A prins peste,de aia sa calificat,si pacat de baiat ca nu mai concureaza,sa lasat pentru vorbele aste,pe care au postat niste prosti pe forum.Ce sa vorbit cu AGVPS,nu ma mai intereseaza,nici unde se tine finala,important este ca se tine,si se acopera o parte din cheltueli.Dar daca santeti curios,aflati cand a facut reclamatie scria asociatia RIKA,si veti vedea ca inainte de anuntarea suportarii cheltuelilor.
Nu am vrut,si nu vrem sa organizam noi finala anul asta,era o alternativa,sa nu se ia taxa de participare de la copii.Cu asta am si inchis subiectul.Cred ca santem de aceasi parere,si dorim acelasi lucru,o finala corecta,cu sanse egale.Ne vedem la Sacel,si poate o sa va convingeti,cas ungurii nus asa rai,decat vi sa povestit.
O zi buna va doresc.