Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 20:56

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala TINERET 2011 , 22-24 iulie , ALBA
MesajScris: 08 Iul 2011, 10:41 
Neconectat
Moderator global

Iertare , informatiile postate le am de la concurentii care au fost anul trecut acolo. Despre chiar fiul d-lui Marian , care a fost ajutat sa se califice vorbeam. Intreb inca ceva , fiul dvs este calificat in aceasta finala? Ca mie-mi sar in ochi niste "coincidente" dezinteresate...
Revin , de ce nu ati reclamat la Bucuresti ca solicitam acea nenorocita de taxa si vreti sa o organizati la voi , inainte de a anunta ei ca suporta cheltuieli ? Dupa ce am aflat , am anulat taxa aia...
Nu este cazul sa mai continuam , lumea stie ce a fost la Baraolt(nu caut topicul ala sa-l pun aici) , la fel cum stie ce a fost la Alba. Avem sau nu peste , asta-i alta treaba , din acest motiv organizam la ASacel , care-i la 55 km de Alba Iulia . Iar "afacerea consta in faptul ca participantii au dreptul sa se antreneze cu 10 ron/zi , muult sub costul unei zile de pescuit pe acea locatie.
Dar poate ne vom cunoaste personal , tot ce doresc eu este sa fie o finala corecta , unde toti vor avea sanse egale. Si asa va fi.
Cred ca-i timpul sa incetam si sa ne vedem de organizare , iar voi de pregatirea concurentilor.
In rest , sanatate si numai bine.

Sus

MesajScris: 08 Iul 2011, 11:22 
Neconectat

alintudose scrie:
Iertare , informatiile postate le am de la concurentii care au fost anul trecut acolo. Despre chiar fiul d-lui Marian , care a fost ajutat sa se califice vorbeam. Intreb inca ceva , fiul dvs este calificat in aceasta finala? Ca mie-mi sar in ochi niste "coincidente" dezinteresate...
Revin , de ce nu ati reclamat la Bucuresti ca solicitam acea nenorocita de taxa si vreti sa o organizati la voi , inainte de a anunta ei ca suporta cheltuieli ? Dupa ce am aflat , am anulat taxa aia...
Nu este cazul sa mai continuam , lumea stie ce a fost la Baraolt(nu caut topicul ala sa-l pun aici) , la fel cum stie ce a fost la Alba. Avem sau nu peste , asta-i alta treaba , din acest motiv organizam la ASacel , care-i la 55 km de Alba Iulia . Iar "afacerea consta in faptul ca participantii au dreptul sa se antreneze cu 10 ron/zi , muult sub costul unei zile de pescuit pe acea locatie.
Dar poate ne vom cunoaste personal , tot ce doresc eu este sa fie o finala corecta , unde toti vor avea sanse egale. Si asa va fi.
Cred ca-i timpul sa incetam si sa ne vedem de organizare , iar voi de pregatirea concurentilor.
In rest , sanatate si numai bine.
Da si fiul meu sa calificat, neajutat de nimeni,de doi ani e la tineret,inainte a fost la cadeti trei ani,unde a reusit sa iasa campion ( jud.Bihor-Bolcas-2009),asa ca nu din " coincidenta" sa calificat.Normal ca sa postat aici ca fiul d-lui Marian a fost ajutat,au scris cei care nu sau calificat.A prins peste,de aia sa calificat,si pacat de baiat ca nu mai concureaza,sa lasat pentru vorbele aste,pe care au postat niste prosti pe forum.Ce sa vorbit cu AGVPS,nu ma mai intereseaza,nici unde se tine finala,important este ca se tine,si se acopera o parte din cheltueli.Dar daca santeti curios,aflati cand a facut reclamatie scria asociatia RIKA,si veti vedea ca inainte de anuntarea suportarii cheltuelilor.
Nu am vrut,si nu vrem sa organizam noi finala anul asta,era o alternativa,sa nu se ia taxa de participare de la copii.Cu asta am si inchis subiectul.Cred ca santem de aceasi parere,si dorim acelasi lucru,o finala corecta,cu sanse egale.Ne vedem la Sacel,si poate o sa va convingeti,cas ungurii nus asa rai,decat vi sa povestit. :lol: O zi buna va doresc. ;)

Sus

MesajScris: 08 Iul 2011, 11:42 
Neconectat

""organizatori si participanti betivi,scandalagii,care la Clubul Eleviilor, unde au fost cazati,trageau cu pistolul,si organizatorii betivi,cum ne numiti,aranjau la politie sa nu se faca dosar la persoanele respective.Cum a fost organizat interjudetenele anul trecut la Baraolt,intrebati de la cei calificati,daca au fost corect mansele,cantarirea,si calificarea,daca cineva a stat in spatele lor beat.Daca la-ti cunoaste pe Dl. Marian,presedintele asociatiei,cine nu bea deloc,si cine organizeaza competitii si finale pe tara,ati avea alta parere""

Anul trecut am fost si eu printre cei calificati la finala B si nu am avut nimic ce sa-i reprosez d-lui Marian legat de organizare, a fost foarte bine si cantarirea, etc..dar am si eu o nelamurire... unde s-a auzit de pistoale :lol: ? ca doar am fost si eu pe acolo si nu am vazut, nici auzit nici un cowboy pe acolo :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Iul 2011, 15:51 
Neconectat

in acest topic ar trebui sa se discute numai si numai despre finala :!:

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 08 Iul 2011, 16:43 
Neconectat

agostonferi scrie:
Se poate interpreta cele scrise in mai multe feluri,fiecare intelege ce vrea,trage concluzii personale,dar important e ca nu avem intentii ascunse si rele.Pur si simplu ne preocupa soarta copiilor,si vrem ca in continuare sa se organizeze competitii pentru tineret in cele mai bune conditii.Nu cred ca cineva e inpotriva mentalitatii noastre.

Feri, nu mai pune la suflet cele scrise de cei de pe forum, voi vedeti-va de treaba in continuare si impreuna cu domnul Marian sa organizati concursuri...am fost si eu la Baraolt si, spre rusinea mea, nu m-am calificat, dar nu am absolut nimic de reprosat organizatorilor...totul a fost foarte bine pus la punct si nu am simtit nicio clipa ca as fi fost defavorizat...iar domnul Marian Stefan este un adevarat conducator(desi un pic cam autoritar pt gustul meu :mrgreen: ), dar un om care este dincolo de orice banuiala ca ar umbla cu lucruri necurate. Asa ca vedeti-va de treaba in continuare si mergeti cu copiii la Alba, unde sint convins ca domnul Tudose se va comporta ca un adevarat gentleman...si o sa va impacati...si o sa va pupati....traiasca prietenia dintre romani si unguri...pardon secui! :mrgreen: hai szia!

Sus

MesajScris: 08 Iul 2011, 21:22 
Neconectat
Moderator global

agostonferi scrie:
alintudose scrie:
......Ne vedem la Sacel,si poate o sa va convingeti,cas ungurii nus asa rai,decat vi sa povestit. :lol: O zi buna va doresc. ;)

Nu mananca oameni ? Nici macar copii ? :lol: :lol: :lol: :lol:
De unde dreaq ati scos-o , am prieteni buni unguri si secui. Pe care-i bat la toate concursurile unde-i prind in ultima vreme... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai ca ne intalnim la Sacel. Tot ce va promit este ca va fi o finala corecta. In rest , ajunge cu discutiile aiurea , la antrenament cu copii !!!

Sus

MesajScris: 09 Iul 2011, 05:46 
Neconectat

fishermanVN scrie:
agostonferi scrie:
Se poate interpreta cele scrise in mai multe feluri,fiecare intelege ce vrea,trage concluzii personale,dar important e ca nu avem intentii ascunse si rele.Pur si simplu ne preocupa soarta copiilor,si vrem ca in continuare sa se organizeze competitii pentru tineret in cele mai bune conditii.Nu cred ca cineva e inpotriva mentalitatii noastre.

Feri, nu mai pune la suflet cele scrise de cei de pe forum, voi vedeti-va de treaba in continuare si impreuna cu domnul Marian sa organizati concursuri...am fost si eu la Baraolt si, spre rusinea mea, nu m-am calificat, dar nu am absolut nimic de reprosat organizatorilor...totul a fost foarte bine pus la punct si nu am simtit nicio clipa ca as fi fost defavorizat...iar domnul Marian Stefan este un adevarat conducator(desi un pic cam autoritar pt gustul meu :mrgreen: ), dar un om care este dincolo de orice banuiala ca ar umbla cu lucruri necurate. Asa ca vedeti-va de treaba in continuare si mergeti cu copiii la Alba, unde sint convins ca domnul Tudose se va comporta ca un adevarat gentleman...si o sa va impacati...si o sa va pupati....traiasca prietenia dintre romani si unguri...pardon secui! :mrgreen: hai szia!
Astea sant numai discutii,nici gand sa ma cert cu dl Tudose,sau cu altcineva.Important e sa avem FIR INTINS !

Sus

MesajScris: 09 Iul 2011, 05:59 
Neconectat

ovidiu86 scrie:
""organizatori si participanti betivi,scandalagii,care la Clubul Eleviilor, unde au fost cazati,trageau cu pistolul,si organizatorii betivi,cum ne numiti,aranjau la politie sa nu se faca dosar la persoanele respective.Cum a fost organizat interjudetenele anul trecut la Baraolt,intrebati de la cei calificati,daca au fost corect mansele,cantarirea,si calificarea,daca cineva a stat in spatele lor beat.Daca la-ti cunoaste pe Dl. Marian,presedintele asociatiei,cine nu bea deloc,si cine organizeaza competitii si finale pe tara,ati avea alta parere""

Anul trecut am fost si eu printre cei calificati la finala B si nu am avut nimic ce sa-i reprosez d-lui Marian legat de organizare, a fost foarte bine si cantarirea, etc..dar am si eu o nelamurire... unde s-a auzit de pistoale :lol: ? ca doar am fost si eu pe acolo si nu am vazut, nici auzit nici un cowboy pe acolo :lol: :lol:
Nu am vrut sa scriu nume,dar sant nevoit,sa nu se creada cas mincinos.Cowboy-ul era dl Cociorva personal,si Politia a venit la fata locului,pentru ca vecini au sunat la 112 .Dl Marian a aranjat sa nu se faca dosar,si sal lase in pace pe concurenti.Daca ai fost acolo,trebuia sa auzi de asta,ca sa intamplat in curte la Clubul Eleviilor.Au baut,muzica la maxim,si sa tras cu pistolul.Poate si u ai baut de aia nut-i amintesti. :P

Sus

MesajScris: 09 Iul 2011, 10:43 
Neconectat

agostonferi scrie:
Cowboy-ul era dl Cociorva personal...

... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...nea Cociorva, pistolarul din Est!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Iul 2011, 15:14 
Neconectat

imi pare rau toate intamplarile astea cred ca s-au intamplat in 2009, anul trecut nu a participat ""pistolarul din est""""" :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul

Ora este UTC [ DST ]