Scuze , am fost plecat putin in Delta si nu v-am raspuns...In primul rand nu sunt suparat pe nimeni si nici pe Pichiu pt ca el a prezentat pur si simplu ce a vazut fara sa intre in amanunte,asa ca o prima impresie ...stiu ca este fan Trabucco si nu cred ca a vrut nici o clipa sa fie rautacios ..Asa ca subiect inchis ! Despre tine George sincer nici nu am sesizat sa fi spus ceva rau asa ca si la urmatoarea Cupa Trabucco daca mai vine Tarus cu TVR 2 o sa-i rog sa te mai filmeze odata
Eu tocmai ii spune-am ca esti din Arad ,ca pescuiesti cu Rube Trabucco si ca esti foarte silitor ,iar pt ca avem o colaborare buna s-a simtit si cea zis ,,hai sa-l si filmam putin daca are atatea recomandari " ..no cam asta a fost ,
dar acum esti vedeta si crede-ma ca multi nici nu au vazut vreo diferenta intre cum ai lansat tu si cum laseaza Nutzu ...asa ca vi la Cupa Maver cu un ,,chicit palinco'' Abia astept concursul lui Ciobi ! Si ca sa fiu mai explicit exact cum mai spunea cineva pe forum ,la orice concurs merg m-a intereseaza mai mult Cupa decat premiul ...ASTA FOARTE SINCER !
... Gigi pregateste trei Energhia ca mi le iau ca sa ma invatz cu maciu!!!!!