Pentru ca fu vijelie in multe zone,imi cazu netul asa ca nu putui sa va dau amanunte de la finala cadetilor ce se disputa la Scornicesti (de fapt Rusciori),intro minunata locatie unde sar putea tine in viitor si alte concursuri in conditii f. bune.
Se pescui pe taluz la carasa ,tenisor ,ciortan, babusca,si bibanel cu varga de 3-4 m si rubi de 9m.
Cei ce dadura doar dupa carasa fara a risca prea mult cu rubi, prinsara si cate o bucata doua mai maricei,cel mai mare fiind prins de Marginean in prima mansa(salonta de 1,33 kg.)
Desi au fost putini finalisti concursul a fost f. palpitant pana in ultima clipa,cred si datorita varietatii mari de pesti ce se putea prinde in orice moment.(canicula nu influenta cu nimic apetitul pestilor care vin bine in astfel de momente la taluz)
Au castigat cei dintre cei mai buni,care evident au avut si sansa standurilor de la capete,dar pe toata zona se prindea f. bine,cel mai bun exemplu fiind Marginean care a castigat prima mansa pescuind undeva pe centru.
A fost un concurs reusit care a lasat cred amintiri frumoasa atat copiilor cat si parintilor,carora le multumesc si pe acesta cale ptr.sustinerea ce miau oferito . Multumim deasemenea dlui.Albulescu ptr. tot ce nea pus la dispozitie,cat si ptr. generozitatea dumnealui.
Iata si clasamentul final