Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 16:47

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 85 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA "PESCAR IN ROMANIA" EDITIA 1 - STIGMA FISHING
MesajScris: 24 Iul 2011, 18:12 
Neconectat

Lucas dai puncte? :lol: :lol:
Dar regulamentul de unde plmea ati scos? :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 24 Iul 2011, 18:56 
Neconectat
Moderator global

adi suciu scrie:
stiu maaaa ca nu aveti treba cu mine ..dar Lupu cred ca n-o vazut socotile mele anterioare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lupu-le prima socoata era asa : 30x300=162.500.000.000 lei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mai bine nu-mi spuneati ca am gresit ca acum m-am albastrit si mai tare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SI EU AM BUTOANE !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Iul 2011, 19:11 
Neconectat

Dau, cu minus la cei care merg. :D Apropo, tb. cu nada uscată e super!

Sus

MesajScris: 24 Iul 2011, 21:31 
Neconectat

Mama da acidulati mai sunteti...hai sa va fac o socoteala, ca sa nu mai chemati profu` de mate:
30x 300 = 9000 ron, din care:

premii: 2700 ron
chirie balta: 30 pescari x 50 /zi x 2 zile - 3000 ron
abonamentele oferite premiu (atentie, sunt achizitionate, cu discount, dar sunt achizitionate!) - 2000 ron / 2 buc (in mod normal e 2000 ron/abonament/an)
cupe, medalii, diplome - 1000 ron
masa de seara 30 pers x 20 lei sa zicem un bors si o friptura si un spritz - 600 ron
plata 2 arbitrii - 400 ron

Acum sincer, cine ar putea da premii mai mari avand aceste cheltuieli? Intr-adevar, e o mare afacere pentru mine:) Ia faceti o socoteala simpla, cum ar fi adunarea, si dupa sa dati cu pietre....

PS : regulamentul este copiat dupa regulamentul unui concurs foarte important, postat pe unul din site-urile de pescuit de la noi. Daca era protejat de copyright, imi cer scuze, se modifica.

Sus

MesajScris: 24 Iul 2011, 21:49 
Neconectat

. Nadirea grea se face timp de 5 minute, inainte de startul fiecarei manse de concurs (bulgarii de nada nu trebuie sa depaseasca in diametru 5 cm). In timpul mansei este interzisa nadirea cu astfel de bulgari.
:shock: :shock: :shock: :shock:
De unde-i copiat ca ma socheaza!

Sus

MesajScris: 24 Iul 2011, 22:02 
Neconectat

de pe acest site, de la un concurs mai vechi...unde culmea, nu a comentat nimeni de regulament!!!!! Oricum, astept propuneri pentru modificarile din regulament, cu bun simt si fara ironii

e luat de aici
viewtopic.php?f=5&t=658

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 06:28 
Neconectat

Rapla scrie:
adi suciu scrie:
30x300= 9.000 lei
premii : 2.700 lei
diferenta : 6.300 lei
]
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

cine credeti ca participa la o asemenea jecmaneala ????????????????
chiar considerati pescarii astai niste fraieri ?????? :x :x :x :x :x :x :x :x

30x300= 9.000 lei e tare faza!!!!!!!!

ia mai incearca odata d-le Suciu!!!!!!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ia mai incearca tu sa calculezi..cu manuta si socotitoarea ca vad ca..... ;)

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 06:34 
Neconectat

pescarinromania scrie:
de pe acest site, de la un concurs mai vechi...unde culmea, nu a comentat nimeni de regulament!!!!! Oricum, astept propuneri pentru modificarile din regulament, cu bun simt si fara ironii

e luat de aici
http://pescuitstationar.ro/forum/viewto ... ?f=5&t=658

domnu domnu...vad ca sunteti complet pe langa.....daca nu stiti intrbati....concursurile noastre se desfasoara dupa regulamentul CiPS,pe vremea aia nu avea nimeni cum sa comenteze ca asa era 5 minute nadirea grea,ei din acest an sa schimbat 10 minute nadirea grea.petru a va face viata mai usoara scoateti noul regulament si traducetil...
la 200 ron / albitru vin eu de la Arad :D

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 07:52 
Neconectat

Eu zic ca sa ramanem in "spiritul" (de geniu) a moderatorului Tudose...si sa ne vedem de treaba ;)
@ tudose
Nu are rost sa continuam pe drumul asta. De fapt , taxele de partticipare si premiile aferente sunt anuntate , se cunosc. Daca-ti convine , participi , iar daca nu - nu. Cerere si oferta.
@ tudose
De fapt nu cred ca mai sunt multe de spus pe aceasta tema. Nu suntem noi cei in masura sa stabilim costurile , cum nici organizatorii nu trebuie sa dea socoteala cuiva. Piata in fond regleaza totul. O taxa este OK atata timp cat locurile disponibile sunt ocupate toate , indiferent ce adaus comercial crezi ca se practica pe piata.
@ tudose
Deci , ca si in alte domenii , pretul corect este cel pe care lumea este dispusa sa-l plateasca. Nimeni nu te obliga sa participi , nimeni nu-ti baga mana in buzunar.

Iar in ce priveste traducerea si aplicarea regulamentelor CIPS..recomand domnului Petrisor ,sa ne lase-n pace!!!! :lol: ...altfel ma vad nevoit sa-i reamintesc................... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 09:45 
Neconectat

daca faci referire la campionatul national de feeder dragul meu,ei afla ca tu esti cel care ai spus ca-ti iei echipa si pleci daca e voie la pufi...daca te uiti mai atent pe regulament e voie la pufi domnule tica,daca faci referire la cosuletele de nadit sunt recgulamentare deoarece la ultimul concurs in ungaria lui razvan i sa masurat cosuletul..daca ai nelamuriri discuta cu baga strambe..esti campion la asa ceva...

ps-pentru la anul si pt domnul Tica..niciunde in lume nu scrie ca sa folosesc in campionatul national regula cips...

ps-campionatul individual este cu manse tematice deci...hai nu mai fi carcotas si pune umarul sa faci ceva bun daca nu lasa-ne pe noi care vrem sa facem ceva cu bune si cu rele

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 85 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul

Ora este UTC [ DST ]