Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 17:19

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 85 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA "PESCAR IN ROMANIA" EDITIA 1 - STIGMA FISHING
MesajScris: 25 Iul 2011, 10:02 
Neconectat

adi petrisor scrie:
pescarinromania scrie:
de pe acest site, de la un concurs mai vechi...unde culmea, nu a comentat nimeni de regulament!!!!! Oricum, astept propuneri pentru modificarile din regulament, cu bun simt si fara ironii

e luat de aici
http://pescuitstationar.ro/forum/viewto ... ?f=5&t=658

domnu domnu...vad ca sunteti complet pe langa.....daca nu stiti intrbati....concursurile noastre se desfasoara dupa regulamentul CiPS,pe vremea aia nu avea nimeni cum sa comenteze ca asa era 5 minute nadirea grea,ei din acest an sa schimbat 10 minute nadirea grea.petru a va face viata mai usoara scoateti noul regulament si traducetil...
la 200 ron / albitru vin eu de la Arad :D

Domnu Petrisor,eu am scris postarea asta sau dumneata...eu l-am luat in "zeflemea" pe om si l-am trimis la traducatori...sau tu,eu ma bag peste concursul omului,sau tu, tu faci regulamentul omului sau el.
Intrebare pentru domnul Petrisor.
Tie ti-ar place ...sa ti se faca la fel :?:

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 13:55 
Neconectat
Moderator global

pescarinromania scrie:
Mama da acidulati mai sunteti...hai sa va fac o socoteala, ca sa nu mai chemati profu` de mate:
30x 300 = 9000 ron, din care:

premii: 2700 ron
chirie balta: 30 pescari x 50 /zi x 2 zile - 3000 ron
abonamentele oferite premiu (atentie, sunt achizitionate, cu discount, dar sunt achizitionate!) - 2000 ron / 2 buc (in mod normal e 2000 ron/abonament/an)
cupe, medalii, diplome - 1000 ron
masa de seara 30 pers x 20 lei sa zicem un bors si o friptura si un spritz - 600 ron
plata 2 arbitrii - 400 ron

Acum sincer, cine ar putea da premii mai mari avand aceste cheltuieli? Intr-adevar, e o mare afacere pentru mine:) Ia faceti o socoteala simpla, cum ar fi adunarea, si dupa sa dati cu pietre....

PS : regulamentul este copiat dupa regulamentul unui concurs foarte important, postat pe unul din site-urile de pescuit de la noi. Daca era protejat de copyright, imi cer scuze, se modifica.

deci :
1.Proprietarul baltii cistiga mai mult decit concurentii : 3000 lei :o :o :o :o :o :o
2.pe linga 3.000 lei mai VINDE si abonamente de 2.000 lei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
....cei drept nu-i prost cine cere , ii prost cine da :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
in conditiile astea nu o sa aveti nici jumate de concurent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VOI CHIAR CREDETI LUMEA PROASTA ?????????

.....sau sfidati orice regula de bun simt :o :o :o :o :o :o :o
Ia promovati-va concursul in alta parte , pentru ca vad ca ne considerati niste fraieri .... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Hadiii pa!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 14:06 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
Eu zic ca sa ramanem in "spiritul" (de geniu) a moderatorului Tudose...si sa ne vedem de treaba ;)
@ tudose
Nu are rost sa continuam pe drumul asta. De fapt , taxele de partticipare si premiile aferente sunt anuntate , se cunosc. Daca-ti convine , participi , iar daca nu - nu. Cerere si oferta.
@ tudose
De fapt nu cred ca mai sunt multe de spus pe aceasta tema. Nu suntem noi cei in masura sa stabilim costurile , cum nici organizatorii nu trebuie sa dea socoteala cuiva. Piata in fond regleaza totul. O taxa este OK atata timp cat locurile disponibile sunt ocupate toate , indiferent ce adaus comercial crezi ca se practica pe piata.
@ tudose
Deci , ca si in alte domenii , pretul corect este cel pe care lumea este dispusa sa-l plateasca. Nimeni nu te obliga sa participi , nimeni nu-ti baga mana in buzunar.

Iar in ce priveste traducerea si aplicarea regulamentelor CIPS..recomand domnului Petrisor ,sa ne lase-n pace!!!! :lol: ...altfel ma vad nevoit sa-i reamintesc................... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ma bucur sa vad ca am devenit un izvor viu si nesecat de intelepciune pentru tine , un clasic in viata ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 14:10 
Neconectat
Moderator global

[quote="adi suciu......
in conditiile astea nu o sa aveti nici jumate de concurent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VOI CHIAR CREDETI LUMEA PROASTA ?????????

....[/quote]

1. Adi Petrisor
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 14:31 
Neconectat

Ce aveti cu omu lasati sa promoveze concursul daca are clientela!Ce mai vreti ziceti-mi intr-un concurs de calibrul lui Maver nu se string 60 de concurenti cu premiile anuntate s-a dus dracu stationaru,lasati sa promoveze macar ceva!
Fir intins!

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 17:35 
Neconectat

Lista concurentilor:
1.Adi Petrisor
2.Tica Irlandezu

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 19:18 
Neconectat

Multumesc celor care au raspuns cu decenta si fara jignirile aferente.eu chiar nu am intentia dee a castiga altceva decat proomovare din acest eveniment.nu inteleg de ce atata inversunare impotriva acestui concurs..nu am furat de la nimeni nici un ban,nu am inselat pe nimeni..am anuntat un concurs l care participa cine vrea.cine nu vrea,are tot respectul meu pentru alegerea sa si nu cred ca cer mult daca pretind acelasi luc
ru in schimb. Referitor la regulament,am zis si ieri ca astept propuneri pertinente in levatura cu eventualele modificari.pana acum doar ironii am primit..da,este primul concurs pe care il organizez si recunosc ca nu am experienta in orgnizarea de asemenea evenimente, in special pe Partea de stationar..euu sper ca acest concurs sa se tina si sa iasa bine.multumesc i.ca o data celor cu bun simt.

Sus

MesajScris: 25 Iul 2011, 19:19 
Neconectat

Scuzati greselile de scriere,nu ma inteleg cu tastatura telefonului

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 02:56 
Neconectat

alintudose scrie:
ticairlandezu scrie:
Eu zic ca sa ramanem in "spiritul" (de geniu) a moderatorului Tudose...si sa ne vedem de treaba ;)
@ tudose
Nu are rost sa continuam pe drumul asta. De fapt , taxele de partticipare si premiile aferente sunt anuntate , se cunosc. Daca-ti convine , participi , iar daca nu - nu. Cerere si oferta.
@ tudose
De fapt nu cred ca mai sunt multe de spus pe aceasta tema. Nu suntem noi cei in masura sa stabilim costurile , cum nici organizatorii nu trebuie sa dea socoteala cuiva. Piata in fond regleaza totul. O taxa este OK atata timp cat locurile disponibile sunt ocupate toate , indiferent ce adaus comercial crezi ca se practica pe piata.
@ tudose
Deci , ca si in alte domenii , pretul corect este cel pe care lumea este dispusa sa-l plateasca. Nimeni nu te obliga sa participi , nimeni nu-ti baga mana in buzunar.

Iar in ce priveste traducerea si aplicarea regulamentelor CIPS..recomand domnului Petrisor ,sa ne lase-n pace!!!! :lol: ...altfel ma vad nevoit sa-i reamintesc................... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ma bucur sa vad ca am devenit un izvor viu si nesecat de intelepciune pentru tine , un clasic in viata ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Taci dreaq,ca n-ai vrea sa sti din ce... "contexte"... ti le-am scos ;) :o ;) :o

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 03:05 
Neconectat

radupris scrie:
Lista concurentilor:
1.Adi Petrisor
2.Tica Irlandezu

:lol: :lol: :lol: :lol: Frate ,nici macar prind "gand" ,sa nu-ti mai treaca sa ma pui pe aceeasi lista cu...Domnul!!!...pur si simplu nepotrivire deeee.... "regulament" ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 85 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul

Ora este UTC [ DST ]