pescarinromania scrie:
Multumesc celor care au raspuns cu decenta si fara jignirile aferente.eu chiar nu am intentia dee a castiga altceva decat proomovare din acest eveniment.nu inteleg de ce atata inversunare impotriva acestui concurs..nu am furat de la nimeni nici un ban,nu am inselat pe nimeni..am anuntat un concurs l care participa cine vrea.cine nu vrea,are tot respectul meu pentru alegerea sa si nu cred ca cer mult daca pretind acelasi luc
ru in schimb. Referitor la regulament,am zis si ieri ca astept propuneri pertinente in levatura cu eventualele modificari.pana acum doar ironii am primit..da,este primul concurs pe care il organizez si recunosc ca nu am experienta in orgnizarea de asemenea evenimente, in special pe Partea de stationar..euu sper ca acest concurs sa se tina si sa iasa bine.multumesc i.ca o data celor cu bun simt.
Nu are nimeni de aici nimic impotriva ta , ne amuzam si noi , discutii despre taxa au mai fost , vezi Tubertini.
In rest , poate concurentii nu doresc abonamente , poate prefera cash...
Despre regulament , este de rahat , ia unul (Tubertini , Maver , Trabucco , etc) si foloseste-l. Unde s-a mai vazut o mansa de 5 ore , una de 3 si una de 4 ?
Cam atat deocamdata , iar despre discutiile aferente , nu poti scapa de ele...