Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 16:47

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 85 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA "PESCAR IN ROMANIA" EDITIA 1 - STIGMA FISHING
MesajScris: 26 Iul 2011, 11:18 
Neconectat

adi suciu scrie:
30x300= 9.000 lei
premii : 2.700 lei
diferenta : 6.300 lei
]
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

cine credeti ca participa la o asemenea jecmaneala ????????????????
chiar considerati pescarii astai niste fraieri ?????? :x :x :x :x :x :x :x :x

Adi..ai aici un exemplu a ceea ce se cheama un " business-plan" perfect... se poate aplica si in constructia de autostrazi cu centimetrul!!!!

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 11:19 
Neconectat

adi petrisor scrie:
estic jalnic si imi este mila de tine

Din pacate constat ca e reciproca situatia,iar in ce priveste jignirile am realizat mai de mult ca este singura ta forma de manifestare.Dar sa revenim la oile noastre.Constat cu uimire ca readuci pe tapet o discutie mai veche... "uite pufi nu e pufi",discutie careia i-am dedicat chiar si un topic in care am demonstrat cum sta traba cu "pufi".Dar se pare ca nu l-ai vazut sau nu ai inteles limba engleza pe care stim cu totii ca nu o cunosti...dar atunci ... nu intervine intrebarea legitima :o ...Cum dreaq ti-au explicat, ungurii !!!! :lol: :lol:(ca-i voie cu pufi la mondiale) ca nici limba aia nu o sti :oops: .
Tot odata constat cu stupoare :shock: :shock: ca ai fi singurul roman care nu-si poate traduce din limba engleza , expresia "be of natural origin " :lol: :lol: :lol: .Se pare ca in jurul Aradului (am vazut cu ochii mei ;) ) pe langa lanurile de porumb si grau se creste intensiv si "lanurile de pufi" pe culori asortate...chiar si prietenul Suciu, m-i se lauda deunazi ,ca are o plantatie de "arbori de pufi" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uite aici topicul pe care ti l-am dedicat.
@tica
Petrisor fi atent aici.Mai ti minte telefonul pe care m-i l-ai dat ,in care ai zis ca trebuie sa-mi zici una de "rau" si una de "bine" ,cu aia de bine sa rezolvat ne-am inteles de minune...acu cea de "rau"...
Ai zis ca la concursul din Ungaria ,v-am "fu.." eu... ca v-am zis ca nu aveti voie sa folositi pufi la campionatul mondial si regulamentul FIPS nu le interzice....uite aici regulamentul international...

-14- The composition of ground baits and baits must be of natural origin. It is forbidden to use products of metal origin. Artificial baits of whatever material (polystyrene, rubber, sponge, etc.) such as maggots, silkworms, moths, bloodworms, earthworms, etc. are forbidden.
-15- The competition shall take place by sectors in three legs of 5 hours each (schedule recommended: 9.00 a.m. to 2 p.m.); in case of a forced interruption (e.g. a thunderstorm), the leg will be considered valid providing it has lasted for at least 2 hour.
-16- Each competitor is expected to follow rules of the competition integrally.
-17- Only one single hook may be used on a trace connected to a angling rod. It is forbidden to fish with spoons, artificial flies, baits using living or dead fish (or fishes’ parts), other animal species such as frogs or fish roe.
In case a member of the jury notices or is invited to notice the evident infringement of the articles 17 and 35, during a leg, he has the possibility of requiring the control of the angler’s line or to verify the length of the rod of the angler in question without waiting for the end of the fishing action. If the angler in question refuses to accept the control, he will have to appear before the Jury.
Baits used on the hook must not be mixed on the point, but must be put onto the hook (bread, paste, mixture of substances or baits such as the pellet, boiles, balls of groundbait or pasted baits, ect. are forbidden).
The catching of a fish is valid even if it is accidentally hooked outside the mouth

In consecinta EU am avut dreptate si Ungurii NU.

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 11:27 
Neconectat

glukas scrie:
Caragiale ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropo, ma intreb ce face potentialul castigator din Mehedinti cu abonamentul la balta din Brasov ..

George.... iti multumesc ca m-ai nominalizat printre favoriti!..dar trebuie sa te dezamagesc caci nu am intentia sa particip!

insa daca ar fi sa ma gandesc la o asemenea eventualitate n-as putea raspunde "si-l baga in cur!" ca nu e frumos!!!...mai degraba un raspuns diplomatic de genul: il fac cadou lui Cucu ca sa-l foloseasca cand se duce pe la Zarnesti!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ultima oară modificat de truia pe 26 Iul 2011, 11:58, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 11:36 
Neconectat

pescarinromania scrie:
Scuzati greselile de scriere,nu ma inteleg cu tastatura telefonului

Ati inteles: omul are internet pe mobil!... tehnica inalta ce sa mai!!!! 8-) 8-) 8-)

Ultima oară modificat de truia pe 26 Iul 2011, 11:59, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 11:38 
Neconectat

pescarinromania scrie:
.... eu chiar nu am intentia dee a castiga altceva decat proomovare din acest eveniment.nu inteleg de ce atata inversunare impotriva acestui concurs..nu am furat de la nimeni nici un ban,nu am inselat pe nimeni..

Si unde scrie ca promovarea ta trebuie s-o platim noi????? :shock: :shock:

Ultima oară modificat de truia pe 26 Iul 2011, 12:00, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 11:45 
Neconectat

se profileaza un nou duel de durata si de anvergura: Petrisor vs Tica!!!..un fel de Bute-Mayweather al pescuitului...

Concluzii:

1) Tica + Tudose = prieteni ( conform principiului: dusmanul dusmanului tau este prietenul tau!)
2) Petrisor lupta cel putin pe 3 fronturi: P vs Tica, P vs Tudose, P vs Aschioape.... or mai fi si altii
3) se manifesta tendinte de "re-groupping" ..cat de curand vor aparea tabere distincte spre a dezbate in mod beligerant problemele pescuitului!!!... adica din start ti se va pune intrebarea: "Tu cu cine tii?"
4) un indemn ptr tinerele gospodine: "bateti fierul cat e cald!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ultima oară modificat de truia pe 26 Iul 2011, 12:00, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 11:47 
Neconectat

radupris scrie:
Lista concurentilor:
1.Adi Petrisor
2.Tica Irlandezu

Atentie!!!! concursul se va tine numai daca exista cel putin doi participanti!

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 11:48 
Neconectat

Alex Lupu scrie:
a inebunit lumea????

DA!....

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 11:52 
Neconectat

adi petrisor scrie:
.....
la 200 ron / albitru vin eu de la Arad :D

Adi... se face un concurs de miss cu ocazia Targului de fete de la Gaina... le trebuie arbitri!!..Te bagi?

Sus

MesajScris: 26 Iul 2011, 11:55 
Neconectat

Una peste alta m-am amuzat absolut copios lucru pentru care aduc multumiri organizatorului acestui concurs!!!!... imi mai ramane o mare nedumerire...cine dracu' o sa se duca la un concurs unde toti concurentii pierd si numai proprietarul baltii, ala cu promovarea si ala cu revista castiga!!!!!.... si mi se pare ca cei trei enumerati mai sus sunt una si aceeasi persoana (sau organizatie!!)

Poate ni s-ar putea raspunde citand din istoric: cine si cati au participat la editia anterioara?.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 85 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC [ DST ]