hoglet scrie:
truia! chiar te dadusem la disparuti! ai fost cumva in norvegia?
bine ca ai scapat teafar! chiar, de ce nu te bagi la competitie? nu, dom'le, nunta mea e la anu'. duminica merg la un prieten iar cea de-a doua la o vara de-a neveste-mii. ma tot bate gandul, la sugestia lui tudoseko, sa o fac la doripesco! poate cu acea ocazie s-ar inscrie si greere
Mamaaaaaa..ce tare e asta!!! Bravo Jiji!!!!..Super... Adica:
In zilele 2x-2y-2z August 2012 se va organiza pe pista de la Doripesco " Nunta lui Jijie".
Concursul se va desfasura in 2 manse. Regulamentul este urmatorul...... ( aci alegi tu cu cine votezi: cu Petrisor sau cu Irlandezu'
)
Taxa de participare este de 500 RON pe familie ( doamnele au permisiunea sa-si ajute sotii cu manuirea minciocului, cu incarcatul carligelor si cu prepararea nadelor dar si obligatia de a-i insoti la banchetul oficial in tinuta de gala).
In taxa de participare este inclusa si o masa-banchet la restaurantul Doripesco... Live-band + alte surprize...
Premiile:
Locul 1: un dans cu mireasa
Locul 2: un dans cu mirele
Locul 3 : un dans de unul singur.
se vor acorda si 4 mentiuni: un recital Karaoke ptr fiecare.
Mentionez ca este un concurs non-profit..toti banii care raman vor fi donati tinerei familii!!!
Ce tare!..ar fi cea mai tare nunta la care am fost in viata mea...si pescuit si distractie si chef!!!!!
Lista de participanti:
1) Truia.... vin sigur de oriunde 'oi fi!!!!