Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 23:12

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 85 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA "PESCAR IN ROMANIA" EDITIA 1 - STIGMA FISHING
MesajScris: 31 Iul 2011, 23:05 
Neconectat

@ pescarinromania, nu vrei te rog sa te indentifici asa cum au facut si altii pe acest forum, exista un subiect dedicat in Discutii Generale. Suntem curiosi sa te cunoastem mai bine.

Sus

MesajScris: 31 Iul 2011, 23:18 
Neconectat

Nu sunt foarte sigur dar cred ca il cheama, Gabi Enache si e din Ploiesti.
Mie ceva-mi spune ca are legatura cu asta
http://www.pescarinromania.ro/

Sus

MesajScris: 01 Aug 2011, 06:34 
Neconectat

Am vazut ca este un user pe alte forumuri care spune ca ar fi "Stigma Fishing" adica un reprezentant dar nu si administratorul baltii dar din mesajele lui reiese ca e balta lui si atitudinea lui, vocabularul si multe alte lucruri seamana cu cele ale user-ului de mai sus. Eram curios doar. Am vazut si eu site-ul la care ai facut referire mai devreme dar ... am oarece indoieli.

Sus

MesajScris: 01 Aug 2011, 07:13 
Neconectat

ehee...fenomenul cunoscut: din ce in ce mai multi vor sa faca bani din pescuit..pasiunea trece mai la coada!... nu stiu daca o fi bine sau moral dar sigur e omeneste!!! :( :( :(

Sus

MesajScris: 01 Aug 2011, 07:24 
Neconectat

Balta are peste in principiu. Am vazut cateva capturi frumoase si se pare ca e destul sa ai activitate toata ziua. Crap undeva intre 1-4 kg. Domunul Claudiu de la Rubens, care este un om de calitatea promoveaza balta la dansul pe forum dar adminul este un om mai dificil asa cum vad pe unele forumuri si vine cu afirmatii de genul "saracii sa pescuiasca pe Olt" si asta nu ii face cinste. In fine, o sa incerc curand sa ma duc acolo sa vad ce si cum. De concurs nu spun nimik, nu am intentia sa particip, daca eram dispus la taxa asta era o idee mai buna sa vin la Maver :lol:

Sus

MesajScris: 01 Aug 2011, 08:05 
Neconectat

pescar_amator scrie:
Balta are peste in principiu. Am vazut cateva capturi frumoase si se pare ca e destul sa ai activitate toata ziua. Crap undeva intre 1-4 kg. Domunul Claudiu de la Rubens, care este un om de calitatea promoveaza balta la dansul pe forum dar adminul este un om mai dificil asa cum vad pe unele forumuri si vine cu afirmatii de genul "saracii sa pescuiasca pe Olt" si asta nu ii face cinste. In fine, o sa incerc curand sa ma duc acolo sa vad ce si cum. De concurs nu spun nimik, nu am intentia sa particip, daca eram dispus la taxa asta era o idee mai buna sa vin la Maver :lol:

Da..asa e cel mai corect...du-te si vezi!..si baga apoi o postare ca sa stim si noi ce si cum!..un feed-back din asta ar trebui dat pentru fiecare bala..adica sa punem informatiile pe care le avem in comun spre folosul reciproc! ;)

Sus

MesajScris: 01 Aug 2011, 09:43 
Neconectat

Pentru cei care au dubii, intr-adevar numele meu este Gabi Enache si da, am legatura cu www.pescarinromania.ro. Referitor la limbajul folosit...nu cred ca eu am fost cel mai acid aici...decat dupa ce m-au adus la disperare postarile unora sau a altora pe aici...si ca sa precizez...mucles nu e acelasi lucru cu "mars la cacat"!

Sus

MesajScris: 01 Aug 2011, 09:57 
Neconectat

Gabi si eu sunt din Sud dar am postat pe acest forum decat dupa ce am citit pe aici cateva saptamani sa-mi dau seama ca lumea pescarilor de stationar e plina de caterinca. Suntem aici sa discutam cate una alta si singura regula este sa nu ne jignim in conditiile in care nu ne cunoastem (acolo am vazut ca se accepta).
Vreau sa te intreb in schimb ceva fara sa te superi pe mine, ce se promoveaza prin concursul asta? Parerea mea este urmatoarea:
- taxa de balta ar trebui sa fie mai mica de 50 ron in conditiile in care pe balta se plateste 40 ron C&R
- abonamentele alea nu ar trebui platite de concurenti (la aceste doua puncte administratorul baltii isi face reclama platita de concurenti)
- arbitrii sunt presupun atestati sau cel putin cu 20 de concursuri de stationar in spate de costa atat
- sponsorizare = reclama
- Cupa Trabucco daca nu ma insel a avut taxa de 300 - 400 ron undeva aici si uita-te putin la premii

Este o parere sincera si plauzibila zic eu. Poate ca trebuia sa ma abtin si sa comentaz doar daca aveam intentia sa particip dar ma gandesc ca a fost constructiv cel putin.

Sus

MesajScris: 01 Aug 2011, 10:07 
Neconectat

pescar_amator scrie:
Gabi si eu sunt din Sud dar am postat pe acest forum decat dupa ce am citit pe aici cateva saptamani sa-mi dau seama ca lumea pescarilor de stationar e plina de caterinca. Suntem aici sa discutam cate una alta si singura regula este sa nu ne jignim in conditiile in care nu ne cunoastem (acolo am vazut ca se accepta).
Vreau sa te intreb in schimb ceva fara sa te superi pe mine, ce se promoveaza prin concursul asta? Parerea mea este urmatoarea:
- taxa de balta ar trebui sa fie mai mica de 50 ron in conditiile in care pe balta se plateste 40 ron C&R
- abonamentele alea nu ar trebui platite de concurenti (la aceste doua puncte administratorul baltii isi face reclama platita de concurenti)
- arbitrii sunt presupun atestati sau cel putin cu 20 de concursuri de stationar in spate de costa atat
- sponsorizare = reclama
- Cupa Trabucco daca nu ma insel a avut taxa de 300 - 400 ron undeva aici si uita-te putin la premii

Este o parere sincera si plauzibila zic eu. Poate ca trebuia sa ma abtin si sa comentaz doar daca aveam intentia sa particip dar ma gandesc ca a fost constructiv cel putin.

Multumesc pentru parerea pertinenta si la obiect. Am inceput gresit din start cu regulamentul, care nu era tocmai ok. Eu nepescuind in sistem competitional si nepescuind prea mult la stationar nu aveam de unde sa stiu ca se foloseste regulamentul CIPS Sau FIPS sau etc. Referitor la taxa...sunt in discutii pentru a o micsora, insa sunt anumite cheltuieli care trebuiesc acoperite. Am explicat ce si cum mai devreme in acest topic. Referitor la arbitrii, am vb cu Vali Oprisenescu si mi-a zis ca un arbitru costa cam 100 ron/zi. Cum nu poti pune un singur arbitru la 30 de concurenti, trebuiesc 2. 2x 100 ron x 2 zile - 400 ron. Daca gasesc mai ieftin...ar fi super ok pentru mine. Sponsorizarea discutata cu Rubens consta in produse de pescuit, momentan nu am finalizat discutiile, sper ca saptamana asta sa se intample. Daca reusesc sa modific taxa astfel incat toata lumea sa fie multumita (ceea ce cu siguranta e imposibil), o sa postez aici. Ceea ce nu am inteles eu este de ce am fost jignit si tratat asa cum s-a intamplat mai devreme in acest topic. Sa tina oare de bun simt?

Sus

MesajScris: 01 Aug 2011, 13:10 
Neconectat

Vreau sa ma inscriu si eu cati concurenti sunt inscrisi pana acuma :?: :?: :?: :?: :?:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 85 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC [ DST ]