Hoo ne Pityu ca n-am vrut sa va supar, da stiti ca-s si yo spurcat la gura cateodata. Mie personal mi se face rau cand aud de Victor Tarus. O fi el pionier in de-ale revistelor si cartuliilor de pe la noi si are toate meritele, sa traiasca. Insa revistele lui arata groaznic si sunt scrise oribil. Daca vede un occidental asemenea reviste se pisa pe el de ras. Eu inteleg ca face bani si ca are publicitate dar promoveaza mult prea tare pescarul roman fomist / cel care face orice pentru a/si pune in blid niste pestiuci. Il asociez mai degraba cu Tibanu - care dupa mine face de ras breasla pescarilor, ala-i cel putin dement, habarnist complet si fripturist. Nu mi-am gasit locul alaturi de el pentru ca vreau ceva mai mult de la pescuit si de la oameni. Inteleg ca revista a mers pe un anumit drum o vreme, insa el isi pastreaza aceeasi grafica tembela, acelasi layout urat si aceleasi materiale lipsite de orice. Credeti-ma ca va vorbesc din perspectiva omului care a muncit si munceste in continuare in presa la greu si care preda cursuri de Jurnalism. Atentie!!!! Deci eu am o controversa editoriala, publicistica cu aceasta revista nu neaparat una personala cu cineva anume. Din punctul meu de vedere revista e praf iar articolele de-asemenea. Ati citit Declic Peche? Se compara? Sfatul meu este sa se mai puna la punct cu tehnicile moderne de editare si sa aiba o alta viziune generala asupra pescuitului, ca ne-am saturat de ce a fost. Atata tot. Acelasi lucru il reprosez si celor de la Energofish, care la inceput au spus ca vor pune la rubrica de pe site dedicata articolelor / materiale tehnice, explicite cu poze frumoase, scrise bine / Eu am scris cateva dar am vazut ca mai nou au bombardat rubrica cu tot felul de povesti de la pescuit. NE-AM SATURAT DE POVESTI SI AVENTURI DOMNILOR, SPER CA AICI SUNTETI DE ACORD CU MINE. M-AM SATURAT SA TOT AUD POVESTILE UNUIA SAU ALTUIA SI SUNT DE ACORD CA ESTE GREU SA TE AXEZI PE TEHNICA. Deci haideti sa progresam. Eu am o minicolectie foarte frumoasa de reviste de pe afara. Sunt foarte multe bune si atractive, cu poze multe explicite cu detalii tehnice foarte importante insa am reviste de prin Cehia, Slovenia, etc cu multe povesti si balarii vanatoresco-piscicole.......le urasc. Pentru mine pescuitul este o arta deplina, un sport nemaipomenit, care trebuie tratat PROFI. N-am nimic cu dvs personal domnu Pityu, doamne fereste, si nici cu expiratul Victor Tarus, sa faca cum crede el, dar pierde calitate. Sa nu mai vorbesc despre maniera in care isi trateaza corespondentii. Mi-a trimis ce-i drept maldare de reviste si cate 30-40 de lei aruncati ca la milogi. Eu muncesc pentru materialele mele si ma documentez. Vreau sa va spun ca nici macar un aparat de fotografiat ca lumea nu am, si tot imprumut de la unu si altu, ma rog si yo pe la cine pot. Deci lasati-ma cu Pescar Nemodern. Stiu ca sunteti preteni si aveti o relatie foarte buna de ani de zile, da pe mine nu ma prindeti in schema. Sorry.
|