va salut baietzi...in 1 rand vreau sa mentionez ca a fost un concurs super reusit: peste mult, concurenti buni si foarte buni cu logistica pe masura...am avut prilejul sa urmaresc ambele manse ...s.a pescuit aproape exclusiv pe rubi si mai putizn pe match ,,doar in perioada cu vant ff puternic...asa cum a mentionat si dnu suciu,vantul care a batut din fata a adus pestii in mal!!! din cate am observat stilul abordat de majoritatea a fost unul pur ofensiv: fir pricipal de 0.18 sau 0.20 pe direct (80%)..pluta de 1.5gr-2gr-3 gr...carlig de 10.de 8 sau chiar de 6(unul dintre bulgari a insistat in 1 mansa pe carlig de 6 si 3 boabe de ..dar a avut rupturi constante
)iar pe carlig tufa de 6 pana la 10 viermi..sau 1-2 boabe porumb....nada de diferite firme nuantze,culori si mirosuri ce bagau pestii in boala
...am obs concurenti cu nada inchisa la culoare!!! trasaturi ferme.rupturi de asemenea de tronsoane si de fire!!!! interesant mi s.a parut pescuitul lu benzar,..care in mansa secunda s.a adaptat situatiei a insistat .si pe baza unui pescuit activ cu pasta + porumb a reusi un meritoriu loc 2 pe sect..in conditiile in care in primele 2 ore nu prindea si cei de langa el crosetau..... din pacate nu am reusit sa il admir pe castigatorul competitiei ,poate din neatentie ,..ar fi interesant daca ne poate spune cateva cuvinte cum a pescuit si ce s.a intamplat de a impresionat cu cantitatea uriasa prinsa in a 2 mansa..felicitari neconditionat....si felicitari tuturor pt fair play si pt atmosfera in general.....dupa parerea mea castigatorul a reusit sa scoata constant mai toti pestii intrati in stand....era decisiv ,cred sa iti intre crapi intre 2-3-4 kg si sa ii scoti rapid...........sunt convins ca mai bine de 50 -60 % din concurentzi au avut in fata 70-80 kg de crapi...dar datorita dulapilor de peste 5,6 kg..care ori rupeau ori te oboseau 20min..nu au reusit sa se desprinda in castigatori...............................................................................................sper la anul daca ajungem sanatosi sa concurez si eu...ps am facut vreo 40 de poze cu tel (htc) vreau sa le postez..poate ma ajutati un pic cu un programel destept...pozele sunt cam mari si ma cam chinui..ms anticipat....