Vezi tu bercea, draghe, astea sunt toata postarile tale pe forum, daca este un om normal care crede ca ai consistenta in ceea ce scri sau susti, sa ma contrazica ....nu esti decat un...lingau la curul lui FF...si doamne cat ii place lu' Fanica sa fie lins
Nu mai ramane decat sa ne zici ca ...suntem in afara legii
Si parca tocmai pentru a aduce sponzorizari a fost adus Dl. Mngr. Baltac! Bun manager, SR. Tica! Mai intreb odata, aveti locuri de vanzare?
Forum: Concursuri de pescuit stationar Subiect: Lotul Seniorilor
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 13 Aug 2011 13:01
Răspunsuri: 62
Vizualizări: 2709
Apropo, imi cer scuze că deranjez liniştea managerului cu astfel de nesimtite întrebări... Sau mai bine, reformulez: Dl. Manager, există semne de întrebare cu privire la participarea Dl. Octavian. De asemenea, Dvs. aţi dovedit in acest an o scădere de forma. Ce măsuri preconizati sa luaţi, având in ...
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 13 Aug 2011 11:54
Unde este lipsa de respect in întrebarea mea? Este un fapt că Dl. Baltac nu mai este nici in B. Că este un manager bun, vom vedea. Una este sa aduci bani la echipa şi alta este competiţia. Aşa, poate Mondialul sau Becali aduc mai multi bani. Ii puneţi concurenţi? Aveţi locuri de vânzare?
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 13 Aug 2011 06:52
Prisacaru stie ce le place ca a fost si cu microbuzul!
Lasati caterinca ptr. baietii de dupa bloc ... Am pus o intrebare, penetranta ptr. unii, dar vorbim de echipa nationala, nu de cluburi!
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 11 Aug 2011 15:41
Se mai fac modificari la lot??? Nu de altceva, dar stim ca unul s-a retras si altul nu este nici macar in B ...
Forum: Concursuri de pescuit stationar Subiect: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011 Scris: 13 Iun 2011 20:07
Răspunsuri: 251
Vizualizări: 7895
Din clasamentul final rezulta ca baietii nostrii au avut locul 4 la greutatea totala si LOCUL 2 la numarul de pesti prinsi: 2.161 bucati. E si asta o performanta care ne arata cat de aproape am fost! Bravo baieti, meritati numai cuvinte de lauda! Critici pot aduce doar cei care au facut mai multe s...
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 10 Iun 2011 12:33
Chiar daca multi nu ne dau prea multe sanse in Italia , sunt sigur ca asta ne va motiva si mai mult si nu cred ca ne vom face de ras . In loc sa dam pronostiucuri , mai bine ne-am gandi cum putem fiecare sa ajutam echipa nationala , fiecare cum poate , cu un sfat bun cu catre o informatie etc. Daca...
Forum: Concursuri de pescuit stationar Subiect: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011 Scris: 09 Iun 2011 11:15
Fara Dl. Rancu (7 puncte), echipa Energo era acolo unde merita, adica mijlocul clasamentului. Rezultatul exceptional este al Dlui Rancu si nu al restului echipei ... Si DL. Rancu a fost lasat pe dinafara de Dl. Benzar la Mondiale! In rest, Balcanii sunt plini de lingusitori si oameni cu "bune i...
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011 Scris: 06 Iun 2011 12:34
Foarte bun rezultat! Se putea si locul I ... Atat de aproape a fost - sa speram ca va fi podium data viitoare!
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 06 Iun 2011 12:07
Bine, atunci pariez ca lotul acesta va marca cea mai slaba participare din ultimii 5 ani - adica ultimele 5 locuri!
Sa baga cineva???