Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 04:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor
MesajScris: 13 Aug 2011, 19:45 
Neconectat

Faptul ca Pami sta acasa din motive de finantare este o rusine!
Parca se promisese pe undeva ca anul asta finantarea va fi asigurata in intregime si componenta se va face numai pe criterii de competenta!!... incepusem sa cred ca se poate face ceva!...acu' parca mi s-a pus o umbra peste entuziasmul afisat cu vreo 3-4 pagini mai inainte... :( :( :(

Sus

MesajScris: 13 Aug 2011, 19:53 
Neconectat

Si parca tocmai pentru a aduce sponzorizari a fost adus Dl. Mngr. Baltac! Bun manager, SR. Tica! Mai intreb odata, aveti locuri de vanzare?

Sus

MesajScris: 13 Aug 2011, 20:49 
Neconectat

mbercea scrie:
Si parca tocmai pentru a aduce sponzorizari a fost adus Dl. Mngr. Baltac! Bun manager, SR. Tica! Mai intreb odata, aveti locuri de vanzare?

da .cred ca ai dreptate ...menegerul aducea bani ....de aia era la echipa parca .....ha ha ha ...si eu care credeam ca vorbesti in dodii...chiar stii ce spui ! :D :P :P

Sus

MesajScris: 13 Aug 2011, 23:10 
Neconectat

Vezi tu bercea, draghe, astea sunt toata postarile tale pe forum, daca este un om normal care crede ca ai consistenta in ceea ce scri sau susti, sa ma contrazica ....nu esti decat un...lingau la curul lui FF...si doamne cat ii place lu' Fanica sa fie lins :lol: :lol: :lol: Nu mai ramane decat sa ne zici ca ...suntem in afara legii :o :o :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Forum: Concursuri de pescuit stationar Subiect: Lotul Seniorilor
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 13 Aug 2011 13:01

Răspunsuri: 62
Vizualizări: 2709

Apropo, imi cer scuze că deranjez liniştea managerului cu astfel de nesimtite întrebări... Sau mai bine, reformulez: Dl. Manager, există semne de întrebare cu privire la participarea Dl. Octavian. De asemenea, Dvs. aţi dovedit in acest an o scădere de forma. Ce măsuri preconizati sa luaţi, având in ...

mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 13 Aug 2011 11:54

Unde este lipsa de respect in întrebarea mea? Este un fapt că Dl. Baltac nu mai este nici in B. Că este un manager bun, vom vedea. Una este sa aduci bani la echipa şi alta este competiţia. Aşa, poate Mondialul sau Becali aduc mai multi bani. Ii puneţi concurenţi? Aveţi locuri de vânzare?

mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 13 Aug 2011 06:52

Prisacaru stie ce le place ca a fost si cu microbuzul!
Lasati caterinca ptr. baietii de dupa bloc ... Am pus o intrebare, penetranta ptr. unii, dar vorbim de echipa nationala, nu de cluburi!

mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 11 Aug 2011 15:41

Se mai fac modificari la lot??? Nu de altceva, dar stim ca unul s-a retras si altul nu este nici macar in B ...

Forum: Concursuri de pescuit stationar Subiect: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011 Scris: 13 Iun 2011 20:07

Răspunsuri: 251
Vizualizări: 7895

Din clasamentul final rezulta ca baietii nostrii au avut locul 4 la greutatea totala si LOCUL 2 la numarul de pesti prinsi: 2.161 bucati. E si asta o performanta care ne arata cat de aproape am fost! Bravo baieti, meritati numai cuvinte de lauda! Critici pot aduce doar cei care au facut mai multe s...

mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 10 Iun 2011 12:33

Chiar daca multi nu ne dau prea multe sanse in Italia , sunt sigur ca asta ne va motiva si mai mult si nu cred ca ne vom face de ras . In loc sa dam pronostiucuri , mai bine ne-am gandi cum putem fiecare sa ajutam echipa nationala , fiecare cum poate , cu un sfat bun cu catre o informatie etc. Daca...

Forum: Concursuri de pescuit stationar Subiect: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011
mbercea
Subiectul mesajului: Re: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011 Scris: 09 Iun 2011 11:15

Fara Dl. Rancu (7 puncte), echipa Energo era acolo unde merita, adica mijlocul clasamentului. Rezultatul exceptional este al Dlui Rancu si nu al restului echipei ... Si DL. Rancu a fost lasat pe dinafara de Dl. Benzar la Mondiale! In rest, Balcanii sunt plini de lingusitori si oameni cu "bune i...

mbercea
Subiectul mesajului: Re: Mondialele pe Cluburi, Golubac Serbia 5-6 iunie 2011 Scris: 06 Iun 2011 12:34

Foarte bun rezultat! Se putea si locul I ... Atat de aproape a fost - sa speram ca va fi podium data viitoare!

mbercea
Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor Scris: 06 Iun 2011 12:07

Bine, atunci pariez ca lotul acesta va marca cea mai slaba participare din ultimii 5 ani - adica ultimele 5 locuri!

Sa baga cineva???

Sus

MesajScris: 14 Aug 2011, 06:31 
Neconectat

greere scrie:
turbo black cu putin mix carpa si gros gardons pastoncino giallo british"pein" si cred ca pamant o sa fie la greu , cu viermi opariti undeva la 30 40 de mt pescuit la marginea vadului 8-) intretinut cu pamant cu nada amestecat cu viermi opariti + un vad in rube daca se poate pescui pt platici pana intra carasii/crapii pe vadul de match :roll: :roll: :roll:
app din ce am auzit pe acolo e posibil sa intre somn pe vadul nadit asa ca pregatitva si pt surprize :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chiar sunt curios dupa mondiale sa vad cum sa pescuit :lol: :lol: :lol: am nimerito sau nu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Greere..nu prea...Platica la rbs, nada serioasa nu ce ai scris tu in partea a doua, fara viermi...La match intra pestii mari carasii de la kilogram in sus, platica mare, dar si acolo pescuitul e cu "schema", nu e asa de usor cum crede lumea..;)

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 14 Aug 2011, 12:52 
Neconectat
Moderator global

Tica , ai citat jumate de forum si n-am inteles nik . Ce vrei de fapt ? Omul are si el dreptate , s-a discutat la sedinta fantastica despre componenta , despre asigurarea finantarii din sponsorizari... Daca nu sunt banii , de ce ne trebuie manager ? Ce rol mai are capitanul ? Nu mai pricep nika... Dar ce rost are , lupti cu morile de vant si eu m-am plictisit. Adevarul este ca nici ei nu prea puteau face altceva in conditiile astea... Bani nu , foamete mare da ...Sa speram ca benzaroiu va scoate tot ce va putea in conditiile astea , eu am incredere in el. Si despre ultimele 5 locuri , o facem pe 2 hydro? Vor fi mai bine de atat cu mult. ;)

Sus

MesajScris: 14 Aug 2011, 17:46 
Neconectat

Managerul a facut rost de ceva bani dar de firme ii doare in banana de pescuit stationar!Exista si o firma de bere care se lauda ca sprijina pescuitul romanesc a promis dar n-a dat,a dat la crapisti si spinning!
In concluzie pescuitul stationar nu face parte din pescuitul romanesc! :o

Sus

MesajScris: 15 Aug 2011, 11:47 
Neconectat

Cine sunt trolli de forum?
De ce-mi plac, TROLLII !!!!
Mi se par printre cele mai interesante categorii de utilizatori de internet, în mare parte pentru că de obicei sunt persoane inteligente, cu haz și cu-un complex nesimțit de superioritate, care de cele mai multe ori dau naștere unor adevărate perle de divertisment pentru publicul larg. Cele mai tari glume, cele mai istețe replici sau remarci, cele mai fine mișto-uri sau cele mai răutăcioase atacuri le-am văzut pe internet și mai toate veneau din partea unor trolli.
De ce nu-mi plac TROLLII !!!
Pentru ca sunt un amestec imprevizibil de Socrate, Bulă şi Lady Gaga. Viespe în preajma solemnităţilor şi aristocrat printre rinoceri, ubicuu, anonim, enciclopedic, strident, proaspăt, indiscret, agasant, relativist, oniric şi dintr-o bucată, robot versatil şi bufon coerent, moluscă şi spadă, adulmecă perfect zonele de gravitate morbidă, trivialitate monolitică sau flatulenţă acră. Dă la gioale cu mişcări de balerin şi administrează candori fără cearcăne de ursulină. Nu-l interesează decât un singur lucru: să strecoare în mişcarea implacabilă a unui exces antidotul surâsului recidivant…

Sus

MesajScris: 17 Aug 2011, 10:48 
Neconectat

Troll - personaj din mitologia scandinava preluat din mitologia Norse (germanica, nordica,pre-crestina). Devenind un personaj desinestatator trollul pune impreuna trasaturi caracteristice mai multor personaje separate din mitologia Norse: spirite ale naturii, monstri raufacatori, magicieni, eroi sau fiinte mitice facatoare de bine.
In acceptie generala trolii locuiesc in grupuri pe criteriul familial, sunt mult mai mari decat oamenii si , ca si caracteristica definitorie, sunt foarte urati!! :lol: :lol:
Avand o personalitate controversata sunt in general considerate personaje negative fiind de obicei ostili oamenilor... responsabili de transformarea oamenilor in stane de piatra sau chiar considerati "mancatori de oameni".
Si inca ceva: se pare ca trollii sunt ingroziti de fulgere!

Sus

MesajScris: 17 Aug 2011, 15:35 
Neconectat

Poate dumneata, te amuzi domnule Truia, dar eu nu,FRUSTRAREA ESTE O BOALA MODERNA , tratabila de altfel. .Când o persoană se simte frustrată, poate reacţiona în diferite moduri, care adesea sunt sterile. Frustrările reclamă o analiză, ca şi luarea unei decizii canalizate pentru a demola obstacolele cu răbdare si hotărâre.
Exista mai multe tipuri de frustrari :

a ) Externe :

- Sociale:
Greşeli ale altora
Incompatibilităţi cu alţii

- Materiale:
Obiecte care nu funcţionează
Probleme mecanice

b ) Interne :

- Personalitate sau caracter predispus frustrării
- Incapacitate individuală sau incompetenţă
- Deficienţă în planificare
- Eforturi insuficiente
- Lipsă de motivaţie

Mai gandeste-te,domnule Truia, ca te vad om serios. :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]