Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 05:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor
MesajScris: 17 Aug 2011, 16:13 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ma mai gandesc!!!... cam asta fac mai mereu!...dar hai sa revenim la pescuit! parca asta era esenta discutiei, nu?!
:P :P :P

Sus

MesajScris: 17 Aug 2011, 18:35 
Neconectat

Domnule Truia, poate ai auzit de, dublarea personalitatii si conceptul filozofic al inconstientului,poate nu ,dar te informez...
Primele abordări ale inconştientului... au fost de ordin filosofic, „metafizic", filosofia precedând cu mult, în această privinţă, psihologia. După unii, metafizica inconştientului este multimilenară,dar mai mulţi, însă, îi acordă lui Platon, cununa de stră­moş al psihanalizei, referindu-se la faptul că el, cel dintâi, a declarat că iste­ria (hysteron, înseamnă în greceşte, uter) adik ,este o boală cu cauze sexuale , iar gândirea nu ar fi decât un instinct sexual sublimmat ;) . De asemenea, filosoful elen susţinea că omul vine pe lume gata echipat cu idei implantate dintr-o existenţă anterioară, astfel încât cunoştinţele sale n-ar fi decât o chinu­ită aducere aminte (anamnesis), adik, o scormonire în zestrea nativă .
Din pacate, la pescuit nu ma pricep,cel mult amator :oops: , dar ma pricep la oameni,daca te intereseaza.

Sus

MesajScris: 17 Aug 2011, 20:29 
Neconectat

...Discutia in sine pare a fi interesanta dar sunt sigur ca nu intereseaza pe multi dintre cei prezenti aici pe forum!
E foarte bine ca te pricepi la oameni...dar asta e un forum ptr aia care se mai pricep si la pescuit!
Din respect ptr ei deschide un topic pe "discutii generale" daca vrei sa-ti continui dizertatia! Promit sa o citesc!... o gasesc interesanta!..cel putin din punct de vedere lingvistic!

Sus

MesajScris: 17 Aug 2011, 21:00 
Neconectat
Moderator global

De ce , dl Truia ? Am invatat ceva nou : Petrisor este isteric !!! :o :o :o :o :o :o :o

Sus

MesajScris: 17 Aug 2011, 21:02 
Neconectat
Moderator global

Si are acvariu acasa !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 17 Aug 2011, 21:06 
Neconectat

truia scrie:
...cel putin din punct de vedere lingvistic!

Adik ce, te pricepi sa dai "limbi'...sau ce :shock: :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 18 Aug 2011, 06:25 
Neconectat

alex_radu scrie:
Domnule Truia, poate ai auzit de, dublarea personalitatii si conceptul filozofic al inconstientului,poate nu ,dar te informez...
Primele abordări ale inconştientului... au fost de ordin filosofic, „metafizic", filosofia precedând cu mult, în această privinţă, psihologia. După unii, metafizica inconştientului este multimilenară,dar mai mulţi, însă, îi acordă lui Platon, cununa de stră­moş al psihanalizei, referindu-se la faptul că el, cel dintâi, a declarat că iste­ria (hysteron, înseamnă în greceşte, uter) adik ,este o boală cu cauze sexuale , iar gândirea nu ar fi decât un instinct sexual sublimmat ;) . De asemenea, filosoful elen susţinea că omul vine pe lume gata echipat cu idei implantate dintr-o existenţă anterioară, astfel încât cunoştinţele sale n-ar fi decât o chinu­ită aducere aminte (anamnesis), adik, o scormonire în zestrea nativă .
Din pacate, la pescuit nu ma pricep,cel mult amator :oops: , dar ma pricep la oameni,daca te intereseaza.

ma bag si eu
orizontul cunostintelor academice si enciclopedice care se etaleaza aici..........da ma lesi in puii mei :lol: :lol: :lol: .
BAGATI PESCUIT
exista forumuri psiho si de dilii in alta parte :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 18 Aug 2011, 09:49 
Neconectat

alex_radu scrie:
truia scrie:

Nu fi nesimtit ca s-ar putea sa ne intalnim vreodata fata-n fata si sa-ti umflu moaca!
Cei care ma cunosc ma stiu de om dintr-o bucata... asa ca revino-ti la bunele maniere ca altfel iti mut falcile din loc..si te asigur ca pot s-o si fac, indiferent de varsta si de gabaritul tau fizic!
Prostia e deranjanta..dar tolerabila caci vine de la natura si fara vina celui in cauza...nesimtirea insa nu!

Sus

MesajScris: 18 Aug 2011, 11:21 
Neconectat

truia scrie:
alex_radu scrie:
truia scrie:

Nu fi nesimtit ca s-ar putea sa ne intalnim vreodata fata-n fata si sa-ti umflu moaca!
Cei care ma cunosc ma stiu de om dintr-o bucata... asa ca revino-ti la bunele maniere ca altfel iti mut falcile din loc..si te asigur ca pot s-o si fac, indiferent de varsta si de gabaritul tau fizic!
Prostia e deranjanta..dar tolerabila caci vine de la natura si fara vina celui in cauza...nesimtirea insa nu!

sula si caciula
ce te faci daca mai are si scoala? :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Aug 2011, 09:14 
Neconectat

Bataia-i rupta din Rai!
O femeie batuta rau se duce la doctor.
Doctorul:
-Ce s-a intamplat ?
-Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe.
-Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu
imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara.
Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se
intoarce la doctor.
-A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa
baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins.
-Vezi daca-ti tii gura ?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]