miahi3 scrie:
Salutare,
De vre-un an am descoperit pescuitul la feeder si de vreo juma de an peletele. Pe langa asta am mai descoperi si o balta cu ceva crapcean in ea, dar si cu caras, muuult caras.
So, pregatesc feederul, pun pelete pe fir de par si... prind caras ca palma (2 pelete de 8). Orice altceva pus pe ac -- tot caras aduce (rame, viermi, porumb - boiles nu am incercat)
Am incercat sa cresc marimea momelii, asa ca am pus pelete de 12... si am prins caras mai mic ca palma.
Ce sa pun in ace ca sa scap de caras? Sau in nada? (in general folosesc Benzar Special concurs).
Si o intrebare mai pe langa subiect: De ce in general pestii se hranesc mai bine dimineata decat la pranz?
Greseala e la nada.Benzar Special Concurs e una dintre cele mai bune nade de caras.Incearca cu Baza Crap,Amur Crap sau din gama Turbo de la Benzar unde adaugi pelete de 10,12 sau 16.Nada Turbo are granulatie mare si cred ca o sa aduca si crapul in preajma.La carlig trebuie sa vezi acolo ce sa pui si mai ma gandesc eu ca e bine sa pui cosulete mai mici la incarcatura pentru ca prea multa nada sperie crapul.