Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 06:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor
MesajScris: 23 Aug 2011, 15:52 
Neconectat

Daca va intereseaza de ce nu ati primit bani de la "bere"...m-am interesat pentru voi....pentru ca nu sunteti constituiti in Liga, asa cu sunt cei de la spinning si crap....cica,e mai greu sa faci "sponsorizare" la persoane fizice sau in contul AGVPS (cica n-au credibilitate), decat la un ONG de sine statator cu oameni responsabili !!!!!
No Comment!!!!

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 16:01 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
Mie mi se pare chiar obligatoriu ca managerul sa nu fie concurent!...adica sa-si canalizeze toate eforturile pentru a gasi finantarea necesara echipei nationale.
Pe dealta parte, la ora actuala, cred ca cel mai potrivit pentru postul de manager este Eugen Baltac!..are si experienta, are pregatirea profesionala necesara, are pasiunea necesara si are si contactele necesare.... nu stiu daca este altul dispus sa-si consume benevol timpul liber si sa-si faca obligatii fara nici un castig personal. Trebuie lasat sa-si faca treaba si viitorul va hotari, prin rezultatele obtinute, asupra competentei sale!
Eu ii urez succes si spor la treaba!

100% de acord. ;)

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 16:06 
Neconectat
Moderator global

mgarcea scrie:
Daca va intereseaza de ce nu ati primit bani de la "bere"...m-am interesat pentru voi....pentru ca nu sunteti constituiti in Liga, asa cu sunt cei de la spinning si crap....cica,e mai greu sa faci "sponsorizare" la persoane fizice sau in contul AGVPS (cica n-au credibilitate), decat la un ONG de sine statator cu oameni responsabili !!!!!
No Comment!!!!

Aici este alta discutie , unii sug mai mult , altii mai putin , ca la tata... Daca unul suge mai putin , celuilalt i-a ramas mai mult... Selectie naturala... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ce credibilitate ? Crapistii si spiningarii cuncureaza sub egida AGVPS , existand protocoale de colaborate bine stabilite. Deci , ma lesi ! ;) :P
PS , Sunt asociatii , Cluburi sau ce mai vrei , care au credibilitate si nu sunt AGVPS , daca vrei dau nume , dar... pestele mare si pestele mic , cand se intalnesc...unul este mancat.
Deci , No comment... :oops:

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 16:13 
Neconectat

mgarcea scrie:
No Comment!!!!

Ce sa iti povestesc, ca Crapul si Spinning-ul nu tot sub tutela AGVPS merg mai departe. Asta e prosteala "eftina". Se poate face sponsorizare deoarece echipa nationala are un manager care se ocupa de gestionarea banilor iar pe baza unui contract de sponsorizare intre AGVPS si sponsor se puteau preda banii intr-un cont nou detinut de AGVPS cu drept de ridicare a banilor doar de catre managerul echipei nationale. Si gata...

Poti sa imi spui si mie cum de managerul echipei de tineret, d-nul Poiana Ion a atras anul asta fonduri foarte mari pt deplasarea echipei de tineret la mondialele de stationar??????? Si nu e constituit intr-o liga si merge la mondialele din Italia cu echipa de tineret a Romaniei reprezentand direct AGVPS!

Concluzie: cine vrea sa sponsorizeze poate sa o faca nu sa se ascunda sub pretexte. Eu personal am alta parere despre cum se fac sponsorizarile de la bere ;) si ca sa iti dau un indiciu te-as intreba cati pescari de stationar au aia pe acolo prin conducere? :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 16:23 
Neconectat

zsolt scrie:
Managerul a facut rost de ceva bani dar de firme ii doare in banana de pescuit stationar!Exista si o firma de bere care se lauda ca sprijina pescuitul romanesc a promis dar n-a dat,a dat la crapisti si spinning!
In concluzie pescuitul stationar nu face parte din pescuitul romanesc! :o

(quote="Tudose")Aici este alta discutie , unii sug mai mult , altii mai putin , ca la tata... Daca unul suge mai putin , celuilalt i-a ramas mai mult... Selectie naturala... Ce credibilitate ? Crapistii si spiningarii cuncureaza sub egida AGVPS , existand protocoale de colaborate bine stabilite. Deci , ma lesi !
PS , Sunt asociatii , Cluburi sau ce mai vrei , care au credibilitate si nu sunt AGVPS , daca vrei dau nume , dar... pestele mare si pestele mic , cand se intalnesc...unul este mancat.
Deci , No comment...

Eu "aici" am raspuns ,nu tie.Poate pentru tine nu-i subiect de discutie,oricum tu discuti ,discutii, in general si de obicei.Nu erai tu cel care constituia "Fishing Club Trabucco"...nu l-am gasit,inregistrat ;) inca.Asa ca nu pune la indoiala ce "aflu" eu. ;) OK.

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 16:25 
Neconectat

Garcea,sau Bercea ce zici e fals!Poate ca AGVPS-ul nu are credibilitate dar EU am cerut banii!Si au si promis!Si nu au intrebat nimic despre liga ca faceam pasii ce trebuia!Avem cluburi,putem sa deschidem conturi etc!Nu ne mai trebuie banii lor sa-si dea la cine vrea dar ma deranjeaza o reclama ca sustin pescuitul romanesc!Eu o sa organizez minim 2 concursuri la anu sa strangem fonduri din taxa de participare,precis ca Energo,Csabi,Lozinca,Gigi ne ajuta sunt convins ca se poate!

Ultima oară modificat de zsolt pe 23 Aug 2011, 16:28, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 16:28 
Neconectat
Moderator global

Nu eram eu ala , asa ca nu esti informat(nu gasesti totul pe net). Insa , ca sa fi informat macar de acum incolo , avocatul ala care avea actele pt clubul ala a fost arestat , iar actele au ramas "undeva"...
Dar n-o da la intort , exista asociatii care au sustinut stationarul. Un exemplu eswte "Fir Intins" Arad. sa-ti postez un cont?
Si nu in ultimul rand , o regula a forumului este sa treci intai pe la "identificare useri..." Asta ca sa nu fi doar un "garcea"... ;)

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 16:31 
Neconectat

nutzu_z scrie:
mgarcea scrie:
No Comment!!!!

Ce sa iti povestesc, ca Crapul si Spinning-ul nu tot sub tutela AGVPS merg mai departe. Asta e prosteala "eftina". Se poate face sponsorizare deoarece echipa nationala are un manager care se ocupa de gestionarea banilor iar pe baza unui contract de sponsorizare intre AGVPS si sponsor se puteau preda banii intr-un cont nou detinut de AGVPS cu drept de ridicare a banilor doar de catre managerul echipei nationale. Si gata...

Poti sa imi spui si mie cum de managerul echipei de tineret, d-nul Poiana Ion a atras anul asta fonduri foarte mari pt deplasarea echipei de tineret la mondialele de stationar??????? Si nu e constituit intr-o liga si merge la mondialele din Italia cu echipa de tineret a Romaniei reprezentand direct AGVPS!

Concluzie: cine vrea sa sponsorizeze poate sa o faca nu sa se ascunda sub pretexte. Eu personal am alta parere despre cum se fac sponsorizarile de la bere ;) si ca sa iti dau un indiciu te-as intreba cati pescari de stationar au aia pe acolo prin conducere? :lol: :lol: :lol: :lol:

Nici UNUL ;) ;) sau ma rog poate pe la "birourile" inferioare,dar asta era tot ce trebuia sa intelegi !!!au cautat un "motiv"...Cuiul lui Pepelea...ai priceput!!!!
Eu nu spun ca "berarii" sunt perfecti....dar asta m-i sa sugerat, ca ar fi motivul ;)

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 16:49 
Neconectat

alintudose scrie:
Nu eram eu ala , asa ca nu esti informat(nu gasesti totul pe net). Insa , ca sa fi informat macar de acum incolo , avocatul ala care avea actele pt clubul ala a fost arestat , iar actele au ramas "undeva"...
Dar n-o da la intort , exista asociatii care au sustinut stationarul. Un exemplu eswte "Fir Intins" Arad. sa-ti postez un cont?
Si nu in ultimul rand , o regula a forumului este sa treci intai pe la "identificare useri..." Asta ca sa nu fi doar un "garcea"... ;)

Mai Tudose,nu am vazut atata "determinare" si la "indentificarea" userului "mbercea"....deci, de unde atata "daruire"...sa aflii cine sunt eu....ma cheama Marian Garcea...si atat ;)

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 16:54 
Neconectat

Va rog sa aveti rabdare, ca nu pot face "fata" la atatia, deodata :oops: :oops: si se prea suprapun mesajele.Multumesc pentru intelegere!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]