Daca se face o finala B la Ciuslea o sa fie prezenti doar cei din zona. Trebuie inteles ca e frustrant sa bagi 20-25 de milioane de lei vechi intr-un concurs si sa prinzi 2-3 kile de peste pe mansa si aia doar cu noroc daca tragi standuri bune.
INSA raman la convingerea ca Ciuslea este o pista extraordinara, cu un nivel tehnic foarte ridicat doar ca pestele este putin. Si mai este un aspect, uzinarea apei. Pai cum dreaq sa mai vina pestele la rubi daca apa a scazut de vineri pana duminica juma de metru. Poate pt uni jumate de metru este putin dar pt pesti jumatate de metru la intinderea aceea de apa este dezastruos.
Un alt aspect despre care nu sa discutat este accesul pe pista. Toata saptamana de antrenament nu a avut nimeni voie cu masina pe dig si oamenii au trebuit sa urce cu toate sculele ditamai digul prin maracini. Va zic eu ca unul mai rotunjor isi scuipa plamanii pana sus. iar cand a venit zilele de concurs a trebuit sa intram, sa descarcam si sa facem iar turul barajului sa scoatem masinile afara ca cica tre protejat digul. Sincer nu stiu cine e boul de la apele romane care sa gandit ca la 30 de insi, 4 drumuri pe zi (2 intrari si doua iesiri) calculat la 4 zile (3 manse si 1 antrenament) totalizate la 480 de drumuri traversate pe dig pana la pista, este mai benefic decat o intare si o iesire pe zi de pescar care calculat la nr de concurenti si zile ar iesi 240 de intrari si iesiri. Dar pe cei de la apele romane ii caracterizeaza perfect bancul ala cu D-zeu si cu Sfantu Petru care la intrebarea celui din urma de ce a dat Romaniei un aspect atat de frumos fata de alte tari, D-zeu ii raspunde sec, " am facut o Romanie plina de toate frumusetile dar sa vezi ce caracter de cacat le dau oamenilor..."