Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 06:44

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor
MesajScris: 23 Aug 2011, 17:28 
Neconectat

[quote="nutzu_z"]
Asta e prosteala "eftina". Se poate face sponsorizare deoarece echipa nationala are un manager care se ocupa de gestionarea banilor..........
quote= zsolt @
Garcea ,ce zici e fals!Poate ca AGVPS-ul,nu are credibilitate, dar EU am cerut banii!..........

Deci ,cine se ocupa de bani!!!!Sau si mai mult... cine are "responsabilitatea" rezultatelor!!!!Poate-i faceti raspunzatori pe ,mbercea sau mgarcea :shock: :o :o :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 18:00 
Neconectat

Nea,Nutzu...ca iar a trebuit sa ma informez pentru voi....ce sti dumneata, despre contractele de Colaborare intre Liga Romana de Spinning sau Liga Romana de Crap, versus, AGVPS,pe pariu ca iar esti pe langa "subiect" ;) ;)

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 18:24 
Neconectat

Dar nu stiu nimic si nici nu am pretins ca stiu. Stiu doar ca ambele ligi daca nu ar fi fost la poarta AGVPS-ului ar fi ramas la stadiul de ligi de romanica. Si atat!

Taxele la concursurile sub egida FIPS-CIPS cum ar fi europenele sau mondialele se platesc prin AGVPS deoarece ei sunt cei afiliati. Asadar, cum spuneam mai sus, fara AGVPS nu ar mai merge "dincolo" nici o liga. Daca nu esti afiliat la ei nu prea ai cum sa participi, vezi "cazul Fane" care se lauda cu federatia romana si a ramas la stadiul de laudat. Deci... ?????

PS-- trebuie sa intelegi ca apreciez mult munca celor de la crap sau spinning la felul in care s-au organizat. Din pacate la stationar nu sa facut asa ceva deoarece noi suntem putini la nivel de tara iar organizarea pentru mondiale sau cluburi nu implica o foarte mare rupere de oase. Bani nu sunt ca in rest, la partea de organizare ne-am descurcat tot timpul, mai bine sau mai rau...

Si mai trebuie inteles ca la stationar nu prea sunt bani deoarece stationarul este o clasa mai populara, adica a oamenilor mai simpli. Atat la spinning cat si la crap, nivelul "cashcavalului" din buzunar este oleaca mai mare. Adica ce vreau sa spun este ca am avut un magazin de pescuit timp de 5 ani de zile si iti zic clar ca pescarii de crap si cei de spinning (ma refer la cei care au pretentii cat de cat) sunt oameni cu situatii materiale foarte bune, cu mici exceptii. La stationar, la nivel national sunt maxim 50 de oameni cu o situatie materiala buna care mai merg pe la concursurile de pescuit.

Iar ca si sponsor nu prea da bine cand apare in poza pescarul cu niste platici si babusti cat palma. Acolo se vor stiuci de un metru si crapi de doo cifre. Deh, imaginea primeaza in fata traditiei!!!

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 19:04 
Neconectat

Domnu,Nutzu mie sa-mi spui un lucru...cum alegi echipa(conform regulii de baza,primii trei ,+) pentru anul viitor...mai ales ca anul asta pista, este dupa ce vad eu, mai mult sau mai putin contestata !!!Adica ce certitudine avem ca anul viitor ,primele trei locuri,ar fi teoretice cele mai bune solutii!!!pentru o asa zisa "echipa de baza" :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 19:09 
Neconectat

Indiferent ca este contestata pista sau nu, primii trei au meritele lor clare. Asa cum nici la fotbal nu se discuta factorii externi (arbitri, brichete etc etc) asa nici aici nu o sa le luam meritele oamenilor doar pe motivul ca au tras bine la sorti (mai putin Aschioapei care nu a avut nici un cap de sector).

Trebuie inteles ca nimeni nu contesta pescarii ci locatia care nu ofera conditii perfecte pentru o finala A.

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 19:48 
Neconectat

1. Nutzu-le, lasa-ne cu nucleul dur ... deja sunt pescari care au batut nucleul dur la destule concursuri. Nu la Ciuslea, si daca studiezi clasamentul vei observa ca cei care au ramas in A, majoritatea (nu tu sau Petrisor - jos palaria!) au prins cel putin un cap sau antecap!
2. Voi nu stiti sa pescuiti decat pe baraje???? Si doar pe pistele unde nu sunteti deranjati de pesti mai mari de 500g??? Exista pista pe ape curgatoare, doar nu vreti sa le luati in calcul. Avem o Delta, avem rauri, canale - si au si peste. Cat s-a prins la Ciuslea au 100%;
3. Inca in Romania, campionul s-a decis la stilul junior, stat in pozitia "capul intre picioare" si pescuit la lipusi - tocmai a invatat si baietelul meu de 2,5 ani stilul ...:)) Si mansa decisiva a fost la lipusi ...
4. Nici Scotthorne, nici alte vedete nu manageriaza echipele nationalei. Nu tehnic, nu logistic. Si cred ca si Scotthorne si Raison nu isi permit sa nu isi lege linii, carlige adica sa nu se pregateasca pentru concursuri. Nu se tolereaza delasarea, ca sa fiu elegant. Nu ajunge talentul. Sau altfel spus, e pacat de talentul si experienta uriase nedublate de munca, pregatire si planificare al cel putin unuia din competitorii romani!
5. Putini competitori de stationar ... pai, nu pot sa inteleg de ce ati redus iar participantii la Finala B, cand acolo incapeau si 100! Reducerea incepe de la locale, unde tot timpul se incearca a se organiza cat mai discret si cu cat mai putini participanti!Hilar!! Nu vreti sa copiem modelul unguresc, cu concursuri mari pe Est si Vest si o finala nationala in 4 manse???
6. Sunt destui care ar putea sponzoriza ... dar de ce??? Sa vada la televizor filmuletele alea comico/deplorabile cu adulti la lipusi??? Pana si De Funes avea ciortani si carasi ... Succes la public au concursurile cu pesti gen crap, mreana, scobar, caras, platica ... cu pesti adica, nu icre.
7. Apropo, acestea sunt "carcoteli" ale unuia din afara diviziilor. Voi poate aveti pareri si mai pertinente insa e pacat de o anumita complacere in pasivitate si diverse interese.
8. Si, in final, daca anul aceste echipa va avea iar un rezultat prost, ce se va intampla??? Revin cu observatia ca nu Scotthorne decide strategia echipei. Si a fost si schimbat cand a avut rezultate proaste. Iar conducatorul/managerul echipei nu e ok sa concureze!
9. Consider o reavointa faptul ca Rancu si Suciu nu au fost convocati la nationala! Rancu are cele mai bune rezultate externe anul acesta si este in top 3 in clasamentul meu iar la distante de peste 50m Suciu e profesor!!! Iar amandoi veneu cu banii lor!!!

Ultima oară modificat de glukas pe 23 Aug 2011, 20:05, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 19:55 
Neconectat

Bravo MBercea!Adica Lucas acum nu te mai ascunzi si postezi sub numele tau! :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:04 
Neconectat

Voi la critici ce se vor constructive raspundeti cu atacuri sub centura la "pescarul" autor al carcotelilor. Eu sunt un pescar inca incepator, mediocru insa cu o mare pasiune pentru aceasta competitie. Dar nu pot fi balcanic si plin de linguseli ca nu am nici magazin, nici sponzorizare de la Energo. Si imi pare rau sa vad ca sunteti cei mai conservativi dintre pescari. E timpul modernizarii! 8-)

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:05 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Trebuie inteles ca nimeni nu contesta pescarii ci locatia care nu ofera conditii perfecte pentru o finala A.

Deci atunci ,ar fi absurd ....sa nu'ntelegi ,ce am vrut sa zic ;) ....reprezinta ocupantii locurilor 1-3 ,de anul asta ...solutia castigatoare pentru anul viitor :idea: ....ce garantie avem!!!!....nu mai bine era sa acordam "managerului" drepturi depline!!!!...el alege, el hotaraste...el plateste!!!!....mai gandestete :idea: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:08 
Neconectat

Sper sa astepti o modernizare din partea lui Baltag cate critici constructive ai adus la adresa lui! :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]