Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 05:04

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor
MesajScris: 23 Aug 2011, 20:14 
Neconectat

Am sustinut cooptarea lui ca manager. Public si aici. Nu ca si concurent. Anul acesta nu il califica nimic pentru aceasta pozitie - de concurent. Voi intercalati judecatiile obiective cu cele subiective, legate de prietenii si ierarhii personale. Dupa cum Zsolt, tu esti pe departe cel mai bun concurent roman. Nu si manager. Iti trebuie un sef acolo. ;) Nu sa fi tu sef.

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:18 
Neconectat

Eu cred ca tu nu vrei sa intelegi realitatea. Tot ii dai cu concursuri tari, cu oameni multi. Ce te face sa crezi ca trei manse in trei zile nu sunt bune si sunt 4???? Tu chiar stai cu capu in pamant sau iti place sa vorbesti din spatele monitorului????? Daca ai talent te-a oprit cineva sa mergi sa concurezi si sa ajungi sus???? Anul asta la Arad s-au facut judetenele anuntate, si????? Ai fost si ai picat ca asta e, inca nu te pricepi!!! Tre sa mai inveti ca sa ajungi acolo???? De la Salaj a urcat concurentul Borleanu din faza de grupe si a ajuns divizionar A. Ia pus cineva bete in roate??????? Din Timisoara nu a vrut nimeni sa participe ca sa stiut de aici de pe forum cand se face interjudetul la Arad si totusi cand am vb cu unii de aici au zis ca nu sunt curiosi ca nu au nici timp nici bani. La giurgiu au organizat interjudetenele cu 3 (TREI) insi fiindca duc lipsa de concurenti iar lucrul asta sa stiut cu mult inainte. Nu au avut oameni fiindca nu este interes din partea celor care vor sa concureze. De unde dracu sa faci o finala de 100 de insi cand deabia se aduna 30 de insi la o finala B ???? Nu ai vazut cand a fost vorba de calificari de la interjudetene ca au ramas locuri libere pt a merge la finala B si au mai bagat oameni din cei care nu se calificasera???? Sau tu vrei sa suplimentezi restul zonelor cu pescari din alte zone??? Nu merge, nu e normal!!!

Daca la poarta calificarilor ar sta 200 de insi as striga sus si tare ca ai dreptate. Dar cand noi suntem vai de capul nostru cu cine vrei sa faci manse peste manse si finale peste finale?????????

Daca te referi la 4 faze de concurs pentru o finala A atunci clar ai luat-o razna tare de tot. Unii deabia pot o singura faza pentru o finala. Ia zi si tu dupa toata stiinta ta, care sunt pescarii aia care ar mai trebui sa fie in divizia A daca ar fi sa fie o divizie de 50 de insi???? Lipusi???? Da, si aia sunt pesti. La fel cum au fost si porcusorii la Golubac, la fel cum au fost boartele de 5 grame in Polonia, la fel cum sunt multe din finalele mondiale sau europene. Nici mie nu imi plac si am dat in premiera anul asta la obleti si al dracului ca mia si mers foarte bine. Nici nu speram sa fac asa dar a functionat. Daca la mine care nu imi place asa ceva am putut sa o fac si sa ma adaptez altii de ce nu ar face-o????? Ce te faci cand mergi la o mondiala cum a fost Willebroek unde in doua sectoare s-au prins numai obleti??? O sa strigam sus si tare ca noi suntem prea meseriasi si nu dam la asa ceva???? ASTA E STATIONARUL, TOATE SPECIILE DE PESTI!!!! Daca vrei numa babani atunci tre o schimbare de macaz catre carpfishing si problema e rezolvata.

Ce am zis eu inainte de finala A???? Ca o sa urce cel mult 3-4 insi in A. Si m-am inselat? Nu, au urcat 5 din care 2 erau indreptatiti sa nu pice deloc in B ca au talent (Orosz si Maty).

In fine... avem pareri diferite si asta e. Eu oricum cred ca gresesti mult, nu prea intelegi fenomenul ca nah, nu ai prea facut parte din el...

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:26 
Neconectat

Semifinala la unguri: 4 manse, 48 concurenti.
Finala la unguri: 4 manse, 24 concurenti.

Sunt si astia cazuti in cap!

Finala Est: 48 concurenti;
Finala Vest: 48 concurenti.

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:38 
Neconectat

glukas scrie:
Voi la critici ce se vor constructive raspundeti cu atacuri sub centura la "pescarul" autor al carcotelilor. Eu sunt un pescar inca incepator, mediocru insa cu o mare pasiune pentru aceasta competitie. Dar nu pot fi balcanic si plin de linguseli ca nu am nici magazin, nici sponzorizare de la Energo. Si imi pare rau sa vad ca sunteti cei mai conservativi dintre pescari. E timpul modernizarii! 8-)

Astazi...eu...Ticairlandezu...i-mi deschid bratele tie...Glukas...si te respect pentru orice ai scrie,atat cat ai o opinie personala...asa sa-mi ajute Dumnezeu :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:38 
Neconectat

Vuculescu a batut consacrati (nucleul dur) si la Taut si la Varsolt. Dar nu la Ciuslea.

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:50 
Neconectat

Asa si????? Nu ai voie daca esti bun sa ti-o iei in freza??? Omul a fost corect si a recunoscut ca nu a inteles pescuitul de acolo si asta e.

Anul trecut a fost finala B din 40 de concurenti. Ti sa parut ca au urcat alte nume mai sus decat au putut? Nu frate, tot aia sunt fiindca sunt buni. Cu ce te incalzeste sa ai 48 in loc de 30???? Crezi ca aia 18 vor fi pe primele locuri?? Nu!!!! Vor fi tot de la 15 in jos fiindca asta e realitatea!

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:56 
Neconectat

Nutzu, discutam pb. diferite. Eu sustin, ca pentru o popularizare a fenomenului poate e mai bine sa copiem modelul unguresc!!! Tu te referi la varfuri, eu ma refer la baza! Baza trebuie largita! Iar pistele de la unguri (v. Szeged si altele) au crapi, platici mari etc.!!! E modelul cel mai apropiat si cel mai de succes din zona noastra!

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 20:58 
Neconectat

Iar faptul ca un incepator ajunge sa pescuiasca din start langa valori este fantastic! Constituie lectii iar aparitia vedetelor (nucleului dur) devreme in circuit atrage mai multi competitori plus publicitate concursului!

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 21:01 
Neconectat

Din pacate ....chiar asta este realitatea...experienta isi spune cuvintul !

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 21:11 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
Din pacate ....chiar asta este realitatea...experienta isi spune cuvintul !

Ma leshi ,sefu...a fost la voi pe strada :o !!!!!...si cati or "pikat' :shock: :shock: :shock:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]