Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 04:54

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor
MesajScris: 23 Aug 2011, 21:42 
Neconectat

Scotty, fi atent, te rog:

Pana la Szeged aveam cea mai mare admiratie pentru Benzar. Eram fan Benzar. Si am ajuns in prima mansa la Szeged langa un Nene care era plin de Trabucco. Organizat. Atat de organizat ca am crezut ca e o nulitate. Si a inceput pescuitul. Grobian la mine, impecabil la Nenea. Nu a legat carlige. Nu a facut linii. Nu s-a dat jos de pe scaun sa se usureze - probabil a facut pe el ca samuraii. A pescuit. Nu l-a ajutat nimeni, nici cu informatii. La final, l-am felicitat si mi-a zambit. :oops: Si am descoperit a doua zi ca am devenit fan Mr. Barbel, Goran Radovici, campion mondial.

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 22:03 
Neconectat

Apropo, la Mondiale cu Benzar tin! Si cu Echipa Nationala! Sa dea Domnul sa castige!

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 22:20 
Neconectat

glukas scrie:
Scotty, fi atent, te rog:

Pana la Szeged aveam cea mai mare admiratie pentru Benzar. Eram fan Benzar. Si am ajuns in prima mansa la Szeged langa un Nene care era plin de Trabucco. Organizat. Atat de organizat ca am crezut ca e o nulitate. Si a inceput pescuitul. Grobian la mine, impecabil la Nenea. Nu a legat carlige. Nu a facut linii. Nu s-a dat jos de pe scaun sa se usureze - probabil a facut pe el ca samuraii. A pescuit. Nu l-a ajutat nimeni, nici cu informatii. La final, l-am felicitat si mi-a zambit. :oops: Si am descoperit a doua zi ca am devenit fan Mr. Barbel, Goran Radovici, campion mondial.

Vai Lucas de ce m-ai schimbat,ma doare! :( :( Si mie mi-a fost simpatic mr.Barbel pana la Golubac!Dar mr.Barbel umbla si cu smecherii de doi bani,caz concret el a reusit sa faca dispara in ceata ramele PLATITE al echipei in Serbia!Iti poate confirma Rancu si Radu P!Dupa doua zile am reusit sa recuperam o parte dar bineinteles erau si rame schimbate care erau de balegar si plin cu mortaciuni,dar macar am recuperat ceva!A doua chestie care m-a pus pe ganduri!Prima mansa el a pescuit langa Rancu si pescuia grosolan pe fund fara rusine!Cand i-am atras atentia ca-l contest a zis ca a scazut Dunarea si nu a observat scuze si a dat mai jos adincimea,interesant ca si in sectorul lui Radu numai la sarb a scazut Dunarea! :shock: :shock: :shock: Ciudatenii sunt si in Serbia nu numai la Bermude!Apropo au mai fost ei contestati cu pescuitul lor in Franta!Dar gainaria lui cu ramele m-a pus pe ganduri si sa schimb parerea mea despre el nu ca pescar ci ca om e un c..at!Ca pescar e un geniu sunt de acord,dar mai bine alegi pe Scoty el e chiar campion mondial si e om de bun simt!

Sus

MesajScris: 23 Aug 2011, 22:33 
Neconectat

asta pot comfirma ca asa a fost
iar in a doua mansa am stat la zsolt si la rancu in spate si cum aveam limbrici si nu puteam sta intr-un loc am vazut lucruri ciudate la sarbi
plutele cralusso stateau culcate can nu mai retinea linia!!!!!
iar de rame din 5 cutii doar intr-una erau rame in celelalte numai pamant
apropo asa bine a pescuit a doua mansa ca a facut un 8 pe sector
a luat bataie dela unu de a nostru de nu o stiut in ce parte e cantarul dar asta e alta poveste
apropo ungurii care is in top sti cam aprox ce suma de bani fut pe concursuri????????
iti spun eu in jur de 10.000euro :shock: :shock:
is curios din mana asta de concurenti cati ar fi in stare sa cheltuie acesti bani

Sus

MesajScris: 24 Aug 2011, 06:24 
Neconectat

Tra sa ma uit ca mai am in aparat cutiile cu rame care n-i le-a dat Goran dupa 3 zile.Bineinteles cateva erau marmelada(lekvar)!

Sus

MesajScris: 24 Aug 2011, 08:24 
Neconectat

Goran ala e un jeg de caracter. La un concurs IPA organizat la sarbi, niste amici de ai mei printre care si Adi Kiritoiu au concurat de placere intr-o intrecere amicala intre cele doua sectii, romana si sarba. Kiri mi-a povestit cum goran cu echipa au facut parte din echipa largita a sarbilor iar meseriasul dadea la rubi cu o montura cu plumb in capatul liniei (pe fund) si carligul legat mai sus desi regulamentul era clar si nu era permis asa ceva...

Sus

MesajScris: 24 Aug 2011, 08:58 
Neconectat
Moderator global

mgarcea scrie:
alintudose scrie:
Nu eram eu ala , asa ca nu esti informat(nu gasesti totul pe net). Insa , ca sa fi informat macar de acum incolo , avocatul ala care avea actele pt clubul ala a fost arestat , iar actele au ramas "undeva"...
Dar n-o da la intort , exista asociatii care au sustinut stationarul. Un exemplu eswte "Fir Intins" Arad. sa-ti postez un cont?
Si nu in ultimul rand , o regula a forumului este sa treci intai pe la "identificare useri..." Asta ca sa nu fi doar un "garcea"... ;)

Mai Tudose,nu am vazut atata "determinare" si la "indentificarea" userului "mbercea"....deci, de unde atata "daruire"...sa aflii cine sunt eu....ma cheama Marian Garcea...si atat ;)

Nu-i determinare , dar cand apari peste noapte si improsti , ce astepti ? Un covor rosu , sau o soarta ca a lui Bercea ? ;) Deci , esti doar un garcea... Pacat , voiam sa stim si noi carui cunoscator avem placerea sa-i raspundem. Totusi , ar fi elegant sa ne spui si noua cine esti , chestie de politete . Si de respect.

Sus

MesajScris: 24 Aug 2011, 09:03 
Neconectat

Cat e de jegos sau nu Goran...nu prea are relevanta cu subiectul topicului...
Legat de manageri si concurenti...problema este din sistemul de selectie. Ar trebui gasit un sistem de selectie care sa poata fi adaptat tarii noastre. Sunt multe minti limpezi aici, care nu prea au ce face, de ce sa nu se gandeasca la un sistem de selectie? Este imperios necesar un sistem nou pentru a elimina individualismele, animozitatile, etc.
Pana una alta, echipele romanesti pleaca in curand la Jocurile Mondiale de pescuit si cred ca acest lucru este mai important...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 24 Aug 2011, 09:20 
Neconectat
Moderator global

mgarcea scrie:
glukas scrie:
Voi la critici ce se vor constructive raspundeti cu atacuri sub centura la "pescarul" autor al carcotelilor. Eu sunt un pescar inca incepator, mediocru insa cu o mare pasiune pentru aceasta competitie. Dar nu pot fi balcanic si plin de linguseli ca nu am nici magazin, nici sponzorizare de la Energo. Si imi pare rau sa vad ca sunteti cei mai conservativi dintre pescari. E timpul modernizarii! 8-)

Astazi...eu...Ticairlandezu...i-mi deschid bratele tie...Glukas...si te respect pentru orice ai scrie,atat cat ai o opinie personala...asa sa-mi ajute Dumnezeu :oops: :oops: :oops:

Inca te asterpt la "identificare useri" , ca te banez de nu te vez' , irlandez idiot. Sa postezi acolo "buna , sunt tica irlandezul si sunt prieten cu pescarii". Tampitule...

Sus

MesajScris: 24 Aug 2011, 19:28 
Neconectat

RaduDan a scris
Citat:
... Este imperios necesar un sistem nou ...

Subscriu si eu la afirmatia asta.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]