glukas scrie:
Scotty, fi atent, te rog:
Pana la Szeged aveam cea mai mare admiratie pentru Benzar. Eram fan Benzar. Si am ajuns in prima mansa la Szeged langa un Nene care era plin de Trabucco. Organizat. Atat de organizat ca am crezut ca e o nulitate. Si a inceput pescuitul. Grobian la mine, impecabil la Nenea. Nu a legat carlige. Nu a facut linii. Nu s-a dat jos de pe scaun sa se usureze - probabil a facut pe el ca samuraii. A pescuit. Nu l-a ajutat nimeni, nici cu informatii. La final, l-am felicitat si mi-a zambit.
Si am descoperit a doua zi ca am devenit fan Mr. Barbel, Goran Radovici, campion mondial.
Vai Lucas de ce m-ai schimbat,ma doare!
Si mie mi-a fost simpatic mr.Barbel pana la Golubac!Dar mr.Barbel umbla si cu smecherii de doi bani,caz concret el a reusit sa faca dispara in ceata ramele PLATITE al echipei in Serbia!Iti poate confirma Rancu si Radu P!Dupa doua zile am reusit sa recuperam o parte dar bineinteles erau si rame schimbate care erau de balegar si plin cu mortaciuni,dar macar am recuperat ceva!A doua chestie care m-a pus pe ganduri!Prima mansa el a pescuit langa Rancu si pescuia grosolan pe fund fara rusine!Cand i-am atras atentia ca-l contest a zis ca a scazut Dunarea si nu a observat scuze si a dat mai jos adincimea,interesant ca si in sectorul lui Radu numai la sarb a scazut Dunarea!
Ciudatenii sunt si in Serbia nu numai la Bermude!Apropo au mai fost ei contestati cu pescuitul lor in Franta!Dar gainaria lui cu ramele m-a pus pe ganduri si sa schimb parerea mea despre el nu ca pescar ci ca om e un c..at!Ca pescar e un geniu sunt de acord,dar mai bine alegi pe Scoty el e chiar campion mondial si e om de bun simt!