Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 15:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: REVISTA PESCUIT TRASA SPRE STATIONAR !!!
MesajScris: 17 Dec 2009, 00:42 
Neconectat

bogdanpesc scrie:
pune PAMI intrebari concrete...si incercam sa raspundem punctual

Intrebare:
Care este distanta.... de la Cer la Pamant??? :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 17 Dec 2009, 08:43 
Neconectat

cam atata cat e intre manuta ta si sticla de jack :evil: :evil:

Sus

MesajScris: 22 Dec 2009, 09:07 
Neconectat

Hoo ne Pityu ca n-am vrut sa va supar, da stiti ca-s si yo spurcat la gura cateodata. Mie personal mi se face rau cand aud de Victor Tarus. O fi el pionier in de-ale revistelor si cartuliilor de pe la noi si are toate meritele, sa traiasca. Insa revistele lui arata groaznic si sunt scrise oribil. Daca vede un occidental asemenea reviste se pisa pe el de ras. Eu inteleg ca face bani si ca are publicitate dar promoveaza mult prea tare pescarul roman fomist / cel care face orice pentru a/si pune in blid niste pestiuci. Il asociez mai degraba cu Tibanu - care dupa mine face de ras breasla pescarilor, ala-i cel putin dement, habarnist complet si fripturist. Nu mi-am gasit locul alaturi de el pentru ca vreau ceva mai mult de la pescuit si de la oameni. Inteleg ca revista a mers pe un anumit drum o vreme, insa el isi pastreaza aceeasi grafica tembela, acelasi layout urat si aceleasi materiale lipsite de orice. Credeti-ma ca va vorbesc din perspectiva omului care a muncit si munceste in continuare in presa la greu si care preda cursuri de Jurnalism. Atentie!!!! Deci eu am o controversa editoriala, publicistica cu aceasta revista nu neaparat una personala cu cineva anume. Din punctul meu de vedere revista e praf iar articolele de-asemenea. Ati citit Declic Peche? Se compara? Sfatul meu este sa se mai puna la punct cu tehnicile moderne de editare si sa aiba o alta viziune generala asupra pescuitului, ca ne-am saturat de ce a fost. Atata tot. Acelasi lucru il reprosez si celor de la Energofish, care la inceput au spus ca vor pune la rubrica de pe site dedicata articolelor / materiale tehnice, explicite cu poze frumoase, scrise bine / Eu am scris cateva dar am vazut ca mai nou au bombardat rubrica cu tot felul de povesti de la pescuit. NE-AM SATURAT DE POVESTI SI AVENTURI DOMNILOR, SPER CA AICI SUNTETI DE ACORD CU MINE. M-AM SATURAT SA TOT AUD POVESTILE UNUIA SAU ALTUIA SI SUNT DE ACORD CA ESTE GREU SA TE AXEZI PE TEHNICA.
Deci haideti sa progresam. Eu am o minicolectie foarte frumoasa de reviste de pe afara. Sunt foarte multe bune si atractive, cu poze multe explicite cu detalii tehnice foarte importante insa am reviste de prin Cehia, Slovenia, etc cu multe povesti si balarii vanatoresco-piscicole.......le urasc. Pentru mine pescuitul este o arta deplina, un sport nemaipomenit, care trebuie tratat PROFI. N-am nimic cu dvs personal domnu Pityu, doamne fereste, si nici cu expiratul Victor Tarus, sa faca cum crede el, dar pierde calitate. Sa nu mai vorbesc despre maniera in care isi trateaza corespondentii. Mi-a trimis ce-i drept maldare de reviste si cate 30-40 de lei aruncati ca la milogi. Eu muncesc pentru materialele mele si ma documentez. Vreau sa va spun ca nici macar un aparat de fotografiat ca lumea nu am, si tot imprumut de la unu si altu, ma rog si yo pe la cine pot. Deci lasati-ma cu Pescar Nemodern. Stiu ca sunteti preteni si aveti o relatie foarte buna de ani de zile, da pe mine nu ma prindeti in schema. Sorry.

Sus

MesajScris: 22 Dec 2009, 23:06 
Neconectat

:oops: :oops: :oops: Bogdane ai facut o gresala ...ai comparat o revista cu alta ;) ;) ...dar chiar asa, ca era sa uit ,ce reviste ai comparat...Declic Peche cu AVP ...cumva :oops: :oops: :roll: :roll: sau asta trebuia noi sa ...observam :!: :!: :!: :!:

Sus

MesajScris: 23 Dec 2009, 00:19 
Neconectat

Bogdane, nu sunt suparat pe tine. Sunt mai conciliant decat par si stiu bine ca nu trebuie neaparat sa port dusmanie aceluia care are o parere diferita de a mea despre un lucru sau altul.
Trebuie sa-ti spun insa, ca ai o parere total gresita despre revista Pescar Modern. Am dedus acest lucru tocmai din vorbele tale. cand (la un moment dat) spui: [quote]promoveaza mult prea tare pescarul roman fomist / cel care face orice pentru a/si pune in blid niste pestiuci.[/quote]
Nimic mai neadevarat! Intotdeauna a promovat pescuitul in sistem C&R. Nu ai cum sa aduci nici o dovada din paginile revistei, pentru ca asa ceva nu exista. E o rautate gratuita din partea ta sa sustii asa ceva si seamana izbitor cu incriminarile aduse nu odata de fostul ucenic al Dl-lui Tarus si fostul tau redactor-sef de la AVP, Dl. Malin Musetescu.
Apoi mai zici ca:[quote]Daca vede un occidental asemenea reviste se pisa pe el de ras.[/quote]
Am dovezi foto (numai 200 buc.), cand m-am pozat cu toti concurentii de la Campionatul Mondial de Pescuit Stationar din 2007, de la Velence - Ungaria si am inmanat tuturor cate un exemplar din revistele Pescar Modern si Pescar la Crap. Cu totii au primit micul cadou cu bucurie, multumindu-mi ba in limba engleza (cei mai multi) ba in Germana sau Franceza. Nici unul nu a facut pipi pe ele!
Mai zici ca articolele din revista sunt:[quote]aceleasi materiale lipsite de orice[/quote]
Nu te supara Bogdane, dar la cat de mare jurnalist te dai, asemenea expresii nu iti fac cinste. Sunt de-a dreptul ...neinteligibile.
Iarasi mai spui:[quote]M-AM SATURAT SA TOT AUD POVESTILE UNUIA SAU ALTUIA SI SUNT DE ACORD CA ESTE GREU SA TE AXEZI PE TEHNICA.[/quote]
Sunt convins 100% ca tu citesti cu totul si cu totul alte reviste si tot ce vezi acolo ai impresia ca le-ai citit in Pescar Modern. Trebuie sa-ti spun ca gresesti amarnic. In paginile revistei Pescar Modern gasesti cele mai diversificate articole in special axate pe tehnici si mai putin pe povesti. Chiar si o poveste de pescuit are la baza prezentarea unei tehnici (castigatoare sau nu) in anumite conditii date. Sunt sigur ca nu ai citit niciodata revista de la cap la coada sau poate numai articolele tale.
In cea ce priveste retribuirea ... cred ca am ajuns la adevaratul motiv pentru care vorbesti in asemenea termeni la adresa PM.
Nu ti-a convenit cat ai primit in schimbul articolelor publicate! Pai acolo scriu numai pescari onesti, nu jurnalisti cu "masterul" luat cu "Magna cum laude". De ce crezi ca are permanent 10.000 de cititori? Toti aia sunt prosti, numai tu esti un geniu neanteles?
Imi pare sincer rau ca a trebuit sa-ti scriu toate astea, dar nu pot accepta mistoul ieftin, tesut cu grandomanie, jignirea si ... ma opresc aici ca sa nu mai spun si altele.
Te-am iertat, dar nu-i frumos din partea ta!

Sus

MesajScris: 23 Dec 2009, 00:54 
Neconectat

Ok,now what do we do???

Sus

MesajScris: 23 Dec 2009, 07:28 
Neconectat

10.000 de cititori nea Pityu, aveti o statistica BRAT cu treaba asta?
imi mentin parerile si nu mai intru in polemici inutile ca-mi pierd vremea...........
Imediat dupa 89 presa a iesit cu orice nimic spre vanzare iar unele publicatii si-au pastrat nisa, asta nu inseamna ca se poate numi presa de specialitate sau de calitate. Si OTV-ul emite si are un public imens, dar asta nu inseamna ca se poate numi televiziune ce se intampla acolea. Pt varsta dvs este in regula, atat revista, cat si pescuitul cat si mersul asociatiilor (ONG-uri cu o activitate modesta spre mediocra). Ca sa simplific...............ma irita lipsa de viziune a celor mai multi dintre cei care se bat cu pumnul in piept ca fac si dreg. In realitate doar mimeaza, dar asta este, mergem mai departe cu ei, cu altii, cu noi cu voi.

Sus

MesajScris: 24 Dec 2009, 21:25 
Neconectat
Moderator global

bogdanleu scrie:
..... mergem mai departe cu ei, cu altii, cu noi cu voi.

Bogdane , mergem inseamna un plural? Cu cine mai mergi? Nu inteleg de ce sunteti asa inversunati??? E Craciunul , fiti baieti cuminti , ca pescarul cumpara oricum ce vrea el , daca vrea... ;)
Asa ca , relax , man... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 24 Dec 2009, 23:41 
Neconectat

Nu te-as fi crezut niciodata atat de plin de tine! Cand te-am cunoscut erai cu totul alt om sau poate ca nu te-am cunoscut eu bine! Oare atunci cand ai intrat colaborator la Pescar Modern, nu ai stiut toate astea despre revista? Nu mai sunt la varsta cand poti sa ma adormi cu povesti de doi lei. De ce ai intrat colaborator la o revista pe care occidentalii cel mult "fac pipi" (vorba ta)? ... Sau te pomenesti ca te-ai desteptat asa de tare intre timp :!: :?:
Si in cazul tau (ca si in cel al fostului tau sef - Malin Musetescu) se potriveste de minune zicala cu "cainele care a muscat mana celui care l-a hranit". Amandoi ati fost colaboratorii revistei Pescar Modern si acum ca nu mai sunteti, gasiti de cuviinta sa-l besteliti. Nimic mai urat! :!: :!: :!: Rusine :oops: :!:

Sus

MesajScris: 26 Dec 2009, 16:36 
Neconectat

Aoleuuuu nea Pityu. Poei nu ma provocati ca aceeasi parere am avut-o si inainte de a colabora cu PEM si in timp ce, si dupa. Yo nu am "mancat" de la nea Mustatza ATENTIE, am colaborat cu el ca sa-i fac revista. La fel si cu meseriasii astia de la AVP, YO N-AM MANCAT DE LA EI DOM'LE, LE-AM FACUT REVISTA, in timp ce ei se plimbau prin jeepuri pe la Casa Presei si pescuiau numa pe la Sarulesti, Delta etc; yo le dadeam cate 2-3 materiale pe luna iar dupa cum ati vazut, destul de consistente, cu documentari facute pe banii mei (deplasari etc). Nici cu reviste mai de cacat ca astea n-am colaborat asa prost, vezi revista VIP. Insa eu o fac din pasiune si din placere maxima de pescar, spre deosebire de dvs care o comiteti atat pe balta cat si prin articole. Yo nici in momentul de fata nu am vreun contract de colaborare cu vreunul dintre acesti pescari. AM LUCRAT LA NEGRU TOT TIMPU, nici macar contract de colaborare n-am avut si am fost platit din traista cu 1 MILION pe vremea lu Sorin Dragoi si cu 1,5 MIL pe vremea lu Malin Musatescu. Yo nici in momentul de fata nu am un aparat cu care sa fac poze si ma milogesc in stanga si-n dreapta ca sa fac rost de poze sau sa produc un aparat pt documentari. Hai lasati-ma cu aberatiile ca deja atingeti culmea penibilului si nu ma mai faceti pe mine nush cum. YO N-AM MUSCAT NICIO MANA CA NU M-A HRANIT NIMENI, POATE DVS LATRATI ASA DEMULT, STIIND CA AVETI O MANA CU CARE LUATI SI UNA CU CARE VA STERGETI LA CUR.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]