Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 17:04

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cum scap de oblete si porcusor cand caut scobarul la feeder?
MesajScris: 22 Aug 2011, 21:37 
Neconectat

miahi3 scrie:
Un pic pe langa topic, dar chiar as vrea sa stiu ce efect are nada sarata din punct de vedere al atractiei pentru pesti.

Adica, daca adaug un pumn de sare la un Benzar crap, caras -- reusesc sa adun pestele sau sa-l alung?

Nu adaugi sare ..

Exista in comert nada deja sarata ... Ceva de la Top Mix si daca nu ma insel Maros Mix Paduc Marna ( nu stiu daca am scris corect ) ...

Marius Osan.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cum scap de oblete si porcusor cand caut scobarul la feeder?
MesajScris: 26 Aug 2011, 19:34 
Neconectat

Top Mix River o nada super contine in ea si ceva pelete cu aroma de cascaval ! Foarte buna recomand ! :D

Sus

MesajScris: 27 Aug 2011, 10:13 
Neconectat

Teodor scrie:
miza scrie:
pt mreana poti sa pui buchet de 7-8-10 viermi

La 5 viermi am prins pe feeder oblete de 10 cm si porcusor de lungimea cosuletului. La 6 vermi am prins bunicul obletilor, in rest ii luau unul cite unul.
Numarul de viermi fac greu diferenta.
-----

In primul rind, in titlu intrebi "Cum scap de oblete si porcusor cand caut scobarul la feeder?" iar in mesajul de introducere concluzionezi cu:
Payti scrie:
In carlig cu ce ar fi mai bine sa pescuiesc ca sa selectez mreana?

Pentru scobar incearca rima rosie mica.
Pentru mreana incearca cu bucatica de rima neagra.

cum am zis, 7-8-10 viermi e mai mult decat 5-6 viermi, importan e cu ce dai in cosulet sa nu atragi pe vad pestele mic....adica fara nada, sau foarte putina si mult pamant, daca pui canepa nu ar trebui sa ai probleme foarte mari cu obletii, vb din experienta proprie, lucru care a functionat pe timis unde pescuiesc eu.....
referitor la rama rosie...am prins porcusori sau guvizi de timis, cum le mai zic, fara numar....cu rama neagra nu am incercat ce-i drept...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]