Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 05:14

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor
MesajScris: 24 Aug 2011, 21:46 
Neconectat

retrage-ti unghiutele,PISICUT-O, :lol: :lol: :lol: :lol: ...c-ai servit-o!!
alintudose scrie:
mgarcea scrie:
glukas scrie:
Voi la critici ce se vor constructive raspundeti cu atacuri sub centura la "pescarul" autor al carcotelilor. Eu sunt un pescar inca incepator, mediocru insa cu o mare pasiune pentru aceasta competitie. Dar nu pot fi balcanic si plin de linguseli ca nu am nici magazin, nici sponzorizare de la Energo. Si imi pare rau sa vad ca sunteti cei mai conservativi dintre pescari. E timpul modernizarii! 8-)

Astazi...eu...Ticairlandezu...i-mi deschid bratele tie...Glukas...si te respect pentru orice ai scrie,atat cat ai o opinie personala...asa sa-mi ajute Dumnezeu :oops: :oops: :oops:

Inca te asterpt la "identificare useri" , ca te banez de nu te vez' , irlandez idiot. Sa postezi acolo "buna , sunt tica irlandezul si sunt prieten cu pescarii". Tampitule...

Sus

MesajScris: 25 Aug 2011, 03:47 
Neconectat

Se deviaza de subiectul topicului.Era vorba de lotul national.Nu a contestat nimeni calitatile de manager ale lui Eugen,dar cred ca cooptarea domnului Mateescu in aceasta echipa ar fi benefica.In definitiv totul,inclusiv se rezuma la bani.Inclusiv echipa de manageri ar trebui platita pentru munca facuta.A cam trecut vremea muncii voluntare.Cum poti sa tragi la raspundere pe cineva care face acasta treaba pe timpul si banii lui?

Sus

MesajScris: 25 Aug 2011, 08:40 
Neconectat
Moderator global

Am ajuns de rasul lui Tepusa... Ai pus-o , irlandezule !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 25 Aug 2011, 09:10 
Neconectat

alintudose scrie:
Am ajuns de rasul lui Tepusa... Ai pus-o , irlandezule !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ca sa-ti fie "razbunat" ,orgoliul atat de ranit :lol: ...poti linistit bana userul "mgarcea" si-a atins telul,am aflat cine-i "mbercea"....acum nu mai am trebuinta de el. ;)

P.S. Dar oare cine-i.... "scoty" :?: :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 25 Aug 2011, 09:48 
Neconectat

Postarile de alaltaieri au fost rodul unor bauturi pe stomacul gol. Afirmatiile sunt eronate si reprezinta elucubratiile unui cetatean turmentat. Tot sistemul de pescuit stationar national este superb, la Ciuslea s-a castigat datorita unor tehnici demonice, in sensul genial al cuvantului, pescarii de top nu mai au nevoie de organizare si munca datorita talentului lor genetic, iar conceptia lotului national este impecabila. Mansa decisiva de obleti este imperios necesara datorita exemplelor atat de numeroase ale mondialelor ultimilor ani (adica la Madunice, Spinadesco, Velence, Olanda obletii au facut diferenta, pestii mai rasariti fiind exceptii norocoase de la regula).

Si totusi nu imi este clar, Tica, de la apa poti sa te imbeti? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 25 Aug 2011, 09:58 
Neconectat

Nu este "omul" cel care crede cu tarie, ca Jesus a schimbat apa-n :arrow: vin.Atunci de ce n-ar fi posibil :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 25 Aug 2011, 12:04 
Neconectat
Moderator global

Tica si de la painea de secara se imbata , ca si wisikiul seface din cereale... :lol: :lol: :lol: :lol: Tulingat de garcea ... :twisted:

Sus

MesajScris: 04 Sep 2011, 20:09 
Neconectat

alintudose scrie:
Parerea mea este ca de data asta se va obtine cel mai bun rezultat din cate au fost obtinute pana acuma de lotul de seniori. ;)

... ;)

Sus

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:50 
Neconectat
Moderator global

Tu n-ai gresit niciodata ??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 05 Sep 2011, 14:06 
Neconectat

...eh, cum nu? Uite, m-am intors si o iau de la capat salaru mediu. :) Sabau Here!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]