Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 20:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 152 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Echipa NATIONALA
MesajScris: 05 Sep 2011, 19:30 
Neconectat

Felicit si eu membrii echipei pentru rezultatul facut si daca nu ma faceam de cacao eu mansa 2 lotul era in primii 8!! :oops: :oops: :oops: Scuze baieti imi pare rau!Ca rezultat nu -i un esec daca rasfoiti arhivele din anii trecuti! ;) Vreau sa multumesc oamenilor din spate si special lui Micutu care a fost un ajutor foarte mare pentru echipa!

Sus

MesajScris: 05 Sep 2011, 21:40 
Neconectat

Un rezultat meritoriu si o clasare onorabila intre cele 36 de echipe.
Felicitari pentru rezultat si efortul depus.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 06:57 
Neconectat

lasa Szolt....ne pregatim si la anu le rupem fisul ....felicitari oricum totdeauna e loc de mai bine dar si de mai rau

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 07:46 
Neconectat

Felicitari seniorilor, a fost un rezultat foarte bun avand in vedere cat de dificila a fost pista. Felicitari !!!!

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 08:46 
Neconectat

RaduDan scrie:
Felicitari seniorilor, a fost un rezultat foarte bun avand in vedere cat de dificila a fost pista. Felicitari !!!!

...ce a fost dificil la seniori???? Eu am auzit ca la femei ar fi fost dificil dar din ce am citit la seniori a fost peste doar ca trebuia o strategie buna a ce si cum trebuie sa dai in functie de trecerea orelor.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 10:12 
Neconectat

nutzu_z scrie:
RaduDan scrie:

...ce a fost dificil la seniori???? Eu am auzit ca la femei ar fi fost dificil dar din ce am citit la seniori a fost peste doar ca trebuia o strategie buna a ce si cum trebuie sa dai in functie de trecerea orelor.

Nu stiu detalii, eu doar am rumarit din afara. Dificila din punctul de vedere subliniat de tine...adica sa stii ce si cand sa dai si cum sa dai ca sa eviti somnul si crapul...in rest..numai de bine si fire intinse in continuare.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 11:28 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Felicit si eu membrii echipei pentru rezultatul facut si daca nu ma faceam de cacao eu mansa 2 lotul era in primii 8!! :oops: :oops: :oops: Scuze baieti imi pare rau!Ca rezultat nu -i un esec daca rasfoiti arhivele din anii trecuti! ;) Vreau sa multumesc oamenilor din spate si special lui Micutu care a fost un ajutor foarte mare pentru echipa!

Nu despre asta este vorba. Oricum , banuiesc eu ca te-ai umplut de glorie in mansa a doua riscand la ceva. Am nimerit-o ? Ce ai vrut sa faci , ai riscat la peste mare? ;) Iar daca erati in primii 8 , atunci va si felicitam. :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 19:08 
Neconectat
Moderator global

Baietii au ajuns acasa cu bine , dar vad ca nu se inghesuie nimeni sa scrie nimic , ca de obicei , asa ca o sa va dau eu niste detalii de acolo .
In primul rind vreau sa-l felicit pe Dragos Popa , care a fost singurul component al echipei "cu picioarele pe pamant" si care si-a dat seama ce trebuie sa faca , si sa ii cer scuze ca l-am subapreciat pina acum , asta e mai greseste omul :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Cu toate ca o sa-mi iau p..lele de riguare , ca de obicei , o sa va spun cam cum am vazut eu participarea Romaniei la acest concurs , si o sa incep cu concluzia : din cauza orgoliului si mindriei personale , nu ne vor ridica niciodata mai sus de aceasta clasare
si va voi explica si de ce .......
1.Ati spus ca nu aveti oameni in spate ......am constatat ca nu aveti nevoie de ei , pentru ca nimeni nu a ascultat oamenii din spate , descosiderindu-i si repezindu-i , lasind impresia ca ei stiu ce au de facut si nu vor sa fie deranjati.

2.Ati spus ca nu aveti informatii suficiente despre pistele de concurs ....de data asta italienii , prin intermediul a doi foarte valorosi concurenti din echipa Ravanelli Trabucco , Andreea si Mauricio Fedeli , v-au spus nada v-au aratat cum se prepara pamantul , care sint proportiile si ingredientele cum trebuie data . Am stat cu Mauricio Fedeli 3 ore in spatele lui Stefano Defendi si a lui Sorti in antrenamentul oficial , mi-a explicat cu lux de amanunte tot ce au facut cei doi de la nadirea grea pina la final , s-au oferit la finalul mansei de antrenament oficial sa vina in boxa romanilor (si au si venit) cu o doamna translator sa ne mai explice odata ce era de facut sa sa ii se puna intrebari . Cind am ajuns in standul romanilor cu ei mi s-a spus sa mai astepte ca mai sint 5 minute din mansa si ei vor sa mai pescuiasca , nu s-a ridicat nimeni de pe scaune sa puna vre-o intrebare , in afara de Eugen care a intrebat ceva despre liniile de pescuit . Mi-a fost o jena de mi-a venit sa ma bag in pamant , i-am urcat in masina si i-am dus inapoi . Deci romanii stiau tot . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Benzar a lasat sa se inteleaga ca el nu pune accent decit pe spun unguriii , dar din pacate ungurii nu l-au bagat in seama , din cite am inteles eu , el tinea legatura cu unul care le cara bagajele la unguri pe acolo :lol: :lol: :lol: :lol:
I-am zis lui Benzar sa imi ia un ecuson de capitan II ca sa pot intra in standuri sa le mai spun una alta , pe linga Micutu , si mi-a spus ca nu se poate decit unul sa intre , ca sa vad in concurs ca se puteau doi iar cel de-al doilea era Prisecaru care a venit doar in ziua concursului , iar eu eram de-o saptamana acolo .Diferenta dintre mine si Prisecaru era ca Prisecaru statea doar in spatele lui Benzar :lol: :lol: :lol: :lol:
L-am tras de limba pe Fedeli doua zile ca sa aflu cit mai multe despre pista , si sint convins ca nu m-a mintit pentru ca mi-a spus din start ca italienilor nu le e frica de romani si doar incearca sa ne ajute ca sa ne ridice putin mai sus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, dar nu a interesat pe nimeni aceste informatii ...din prea multa mindrie si orgoliu ;) ;) ;) ;) ;) ;)

El este omul care a incercat sa ajute Roamania , dar romanii stiau tot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fişiere ataşate:
Mauricio Fedeli 1.jpg
Mauricio Fedeli 1.jpg [ 222.02 KiB | Vizualizat de 4977 ori ]

http://pescuitstationar.blogspot.com/
Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 19:20 
Neconectat

:shock:

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 19:31 
Neconectat

Suciule imi place ca esti si mincinos! :shock:
1 Nu tineam legatura cu ungurii ci incercam sa ma bazez pe pescuitul nostru,nu-s Varghics!
2 Ai venit tu cu orgoliul tau ca ne arati cum se prinde crap la match si ne-ai demonstrat ca erai varza! :o
3 mai lasa-ma cu italienii tai ca cat am fost la mondiale niciodata n-am vazut pe ei nici macar carind bagaje si ce informatii secrete dadeau stia toata pista :lol: :lol: :lol:
4 Apropo ce om din spate ai fost stie Bodocan caruia ai zis ca e pe locul 3 dar defapt ai dus in eroare cu aprecierea ta sofisticata :o :oops:
5 cat ai fost la mare si pe pista de antrenament astea sunt 2 lucruri diferite
6 prisecaru a primit tricoul de capitan ca macar stie la ce sa se uite comparativ cu tine
7 Micutu a primit si el tricou ca si el stie deja la ce sa se uite si cum trebuie sa ajute echipa
8 Nu inteleg ce discut cu tine care inca nu esti in stare macar sa te califici in divizia A :oops: :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 152 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]