Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 22:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 152 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Echipa NATIONALA
MesajScris: 06 Sep 2011, 20:16 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Suciule imi place ca esti si mincinos! :shock:
1 Nu tineam legatura cu ungurii ci incercam sa ma bazez pe pescuitul nostru,nu-s Varghics!
2 Ai venit tu cu orgoliul tau ca ne arati cum se prinde crap la match si ne-ai demonstrat ca erai varza! :o
3 mai lasa-ma cu italienii tai ca cat am fost la mondiale niciodata n-am vazut pe ei nici macar carind bagaje si ce informatii secrete dadeau stia toata pista :lol: :lol: :lol:
4 Apropo ce om din spate ai fost stie Bodocan caruia ai zis ca e pe locul 3 dar defapt ai dus in eroare cu aprecierea ta sofisticata :o :oops:
5 cat ai fost la mare si pe pista de antrenament astea sunt 2 lucruri diferite
6 prisecaru a primit tricoul de capitan ca macar stie la ce sa se uite comparativ cu tine
7 Micutu a primit si el tricou ca si el stie deja la ce sa se uite si cum trebuie sa ajute echipa
8 Nu inteleg ce discut cu tine care inca nu esti in stare macar sa te califici in divizia A :oops: :oops:

Poti sa dai mana cu Rancu :lol: :lol: :lol: :lol: cind nu mai stii ce sa spui arunci cu noroi ........
In locul tau nu as mai deschide gura un an ...in prima zii CAP DE SECTOR C1 si nu ai fost instare sa faci nimic , si a doua zii cind ai picat in mijloc ai fost VARZA ................ Numa gura e de tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1. Nu tineai legatura cu ungurii ce esti prea orgolios si oricum nu te baga nimeni in seama , am vazut valoarea ta fata de unguri cind am fost la Matyer.
2.Eu am venit sa dau la match pur si simplu nu am venit sa demonstrez nimic . Nu ati fost instare sa imi dati UN vierme viu . Toni mia dat cite rime si Eugen un pumn de viermi morti . Cu ce ai vrea sa iti prind crapi . TU nu ai fost instare sa prinzi crapi , a trebuit Micutu sa va arate si sa pescuiasca la crap.
3.Ai vrea tu sa stii macar 10% din ce stiie Fedeli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4.Nu i-am zis ca e pe 3 am zis 6-7 dupa ce s-a terminat mansa
5.Am vazut ca nu merita sa ma stresez ...voi stiti tot
6.Prisecaru stie altceva sa faca ....eu nu fac chestia aia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
7.Era dreptul lui .
8.M-am calificat in A in fiecare an , dar ce importanta are , tu ai facut echipa cu cei de la judet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tocmai ca nu sint micinos ....va doare pe voi adevarul , Notarul poate sa confirme tot ce am scris ca a fost cu mine ;) ;) ;) ;) ;) ;)
TU MINTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 20:24 
Neconectat

Da cine-i Fedeli?Un fel de Suciu din Italia! :shock:
Si acum serios ce discut cu tine nu suntem la acelasi nivel! :(
Suna-ma cand te califici macar odata in A!
Si viermi se gaseau pe pista de ce nu ziceai sa-ti dau bani sa cumperi ma gandeam ca ai ca destul ca dau din sector privat pentru bugetari! :lol: :lol: :lol:
Si ce draq cautai in boxa lotului acolo te bagi cand te cresti mare! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 20:30 
Neconectat

Chiar daca stau si rad cand citesc cum va alintati, totusi cred ca nu isi au rostul aceste dis utii. Va cunoasteti de mult si va mai intalniti ;)

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 20:36 
Neconectat
Moderator global

Daca n-ai auzit de Fedeli ti-l arat eu , :

http://www.matchfishing.it/2009/10/25/c ... ostellato/

http://www.matchfishing.it/2011/07/25/c ... tagonisti/

Fişiere ataşate:
FEDELI-1°-ASSOLUTO1.jpg
FEDELI-1°-ASSOLUTO1.jpg [ 240.53 KiB | Vizualizat de 4985 ori ]
E-FEDELI-3.jpg
E-FEDELI-3.jpg [ 187.33 KiB | Vizualizat de 4985 ori ]

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 20:43 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Da cine-i Fedeli?Un fel de Suciu din Italia! :shock:
Si acum serios ce discut cu tine nu suntem la acelasi nivel! :(
Suna-ma cand te califici macar odata in A!
Si viermi se gaseau pe pista de ce nu ziceai sa-ti dau bani sa cumperi ma gandeam ca ai ca destul ca dau din sector privat pentru bugetari! :lol: :lol: :lol:
Si ce draq cautai in boxa lotului acolo te bagi cand te cresti mare! :lol: :lol: :lol:

intradevar esti cu vre-o 20 cm mai jos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tu esti pozat pe pungi cu mincare de pesti avansat de la lacatus mecanic la pescar sef ...eu am vre-o doua facultati si un masterat .... dreptate mare ai nu sintem la acelasi nivel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nu stie la mine vorbeste ungureste asa ca nu te sun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si in ciorapi daca nu si tot trebuia sa aveti doi viermi vii in stand si eu nu de la tine vroiam sa iau ci de la ai mei :lol: :lol: :lol: :lol: la tine nu ma asteptam sa gasesc decit in lada si aia casteri :lol: :lol: :lol: :lol:

tu ar trebuii sa iesi de acolo ca ...esti mic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 20:55 
Neconectat

Scuze ca Fedeli e pe locul 23 si tu esti 22!
Ciao din partea mea poti sa explodezi cu facultatea ta de 2 bani ca diplome de ale tale se gasesc pe colturi de strada!
Apropo facultatile ma gandesc ca ai terminat dupa serat ca asai la moda! :lol: :lol: :lol:
Si am terminat!

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 22:57 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Scuze ca Fedeli e pe locul 23 si tu esti 22!
Ciao din partea mea poti sa explodezi cu facultatea ta de 2 bani ca diplome de ale tale se gasesc pe colturi de strada!
Apropo facultatile ma gandesc ca ai terminat dupa serat ca asai la moda! :lol: :lol: :lol:
Si am terminat!

scrie ma pe ungureste , ca doara traiesti in Romania ...........la facultatile tale nu invatat nici sa scrii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 08:42 
Neconectat

Ar fi un gest nobil publicarea unui text gen ,,Raportul Echipei Irlandei", care a fost descărcat aici de 183 de ori. Ar fi frumos sa ştim căror sponsori tb. sa multumim, cu ce a evoluat echipa si ce tb. schimbat. Dacă deciziile care par greşite au avut un fundament uşor explicabil si de bun simt.
Ce aţi remarcat la alţii si se poate implementa la noi. De ce nimeni nu a asigurat un "news coverage", un mic buletin de informare ptr. cei de acasă (forumuri, agenţii de presa etc.)
Dacă a existat o coordonare a concurenţilor si oamenilor din spate in antrenamente si in Concurs. Etc. Si altele. Sper că nu vb. sg.

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 09:43 
Neconectat

Apropo, aveti aici viewtopic.php?f=5&t=697&start=220 un alt exemplu din partea lui Bogdan Constantinescu cu privire la participarea de anul trecut a reprezentativei Under 22.

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 12:36 
Neconectat

Si aici,o sa spun 2-3 cuvinte asa cum am spus la U22.
Degeaba mergem la mondiale cat exista aceste discutii de gen energo versus trabucco.Poate numai pentru prezenta.Norocul ii ocoleste pe romani intotdeauna.
Suntem varza la pescuit,dar ne place sa muscam unu din altul!Nu inteleg ce rost au discutiile cate facultati are fiecare si cat de bine vorbim romaneste!
Suciule draga,prezenta ta acolo a fost sa sprijini brandul pe care-l reprezinti,nu Romania.Asta e parerea mea.
Esti impotriva a tot ce inseamna Energo.Nu inteleg de ce.
La copii am scris ceva de tactica pentru ca am stat o saptamana cu ei.Aici nu stiu sa scriu tactica,dar imi pot spune parerea mea despre ceea ce am vazut.
Prea multa nada pe vadul de 13 m.Mult prea multa.Eu nadeam cu cel mult 40% din nada care a fost data la nadirea grea.
Intretinerea a fost importanta,pamantul cu nada vie.Absolut toata intretinerea trebuia facuta cu cupa.Acest lucru s-a facut,dar greu aduceai platica mofturoasa,peste 12 litri de nada,pe bulgarele mic de pamant cu nada vie.
Nu am stat numai in spate la Benzar,am si umblat la ceilalti 2 concurenti care mi-au fost repartizati.Prima mansa Benzar, Toni si Baltac si a doua Benzar si Toni.La al treilea am avut om in spate dar nu am putut merge,nu am avut bicileta,nici masinuta electrica cu 100 de euro ziua.Cu masina nu se putea circula si Suciule daca erai capitan de echipa si mergeai la toti te faceam maratonist sef!Nici statiile folosite la copii fara probleme nu bateau mai mult de doua sectoare.Pista avea cam 3700 de metri de la A1 la E 36.
Revin la tehnica.
Daca seniorii aveau sprijinul staffului U 22,erau in primii 7-8.S-a vazut lipsa de echipament,ma refer in special la plutele cu care trebuia sa se pescuiasca.Nu am vazut nici o pluta buna la nici un concurent,mai putin Popa Dragos.
Pescuitul era foarte asemanator cu cel de pe Varsolt,cand ajungeai sa pescuiesti peste bolovani,pe fundul malos,adica un pescuit ultrafin.Puneai o pluta cu 0,2 mai grea de cat trebuia,te uitai la ea ca-n vana.Parerea mea este ca plutele cu antene metalice faceau ravagii acolo.
Iza Lozinca daca citeste,tine minte cum i-am batut pe unguri la Varsolt la Cupa Prieteniei.Carligul trebuia jucat incepand de la 5 cm de pe fundul apei la 2-3 cm deasupra.Aici era exact aceiasi treaba dar de la 15-20 de cm pana la rasul fundului.Din nou,repet, cu mana de chirurg,ultrafin.Sarbul de langa noi,care a prins bine,rula pe bara rubeziana,fara sa o ridice,cam 5-6 cm,luat la varful rubezienei.
Inchei,repetand ca genul acesta de dispute descrise mai sus,ajuta pescuitul romanesc sa mearga sub linia de plutire,dupa ce de abia am reusit sa scoatem si noi capul la suprafata!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 152 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]