Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 07:09

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala echipe varsolt
MesajScris: 07 Sep 2011, 08:50 
Neconectat

truia scrie:
Va anunt pe aceasta cale ca anul viitor, daca voi fi in tara la vremea finalei pe echipe, voi participa cu o echipa noua ( pe care o voi dezvalui la momentul oportun) care se va bate la titlu cu echipele Energo si Trabucco... ba chiar zic eu ca va castiga! Mai multe nu pot sa spun deocamdata!
Daca imi reuseste miscarea sunt sigur ca veti vedea o schimbare in pescuitul din Romania!
Fire intinse va doresc!

adica v-a bate ca la fasole??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 09:51 
Neconectat

truia scrie:
Va anunt pe aceasta cale ca anul viitor, daca voi fi in tara la vremea finalei pe echipe, voi participa cu o echipa noua ( pe care o voi dezvalui la momentul oportun) care se va bate la titlu cu echipele Energo si Trabucco... ba chiar zic eu ca va castiga! Mai multe nu pot sa spun deocamdata!
Daca imi reuseste miscarea sunt sigur ca veti vedea o schimbare in pescuitul din Romania!
Fire intinse va doresc!

si io :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 10:13 
Neconectat

Truia Energo nu se bate cu nimeni la titlu. Pt locul 2 , 3 etc se bat echipele .
;) Mai si glumim :P

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 10:16 
Neconectat

Nu e o gluma, Pami, e realitate. La Varsolt foarte greu va poate bate cineva ....

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 15:20 
Neconectat

Aveti dreptate amandoi... adica asa cum se prezinta situatia actuala celelalte echipe fac doar figuratie ( ca si la concursul de feeder unde nu exista decat o singura echipa: Aradul ..restul sunt doar niste pescari veniti la distractie!!)...
Dar zic eu ca o echipa constituita din cei mai buni pescari profesionisti din Romania, remunerati corespunzator, care se vor antrena 6-7 luni pentru concursul asta, care vor participa la mai toate concursurile private din tara si din tarile vecine, cu un colectiv de antrenori experimentati, cu manager care sa asigure banii necesari pentru aceasta, fara constrangeri de la vre-un sponzor in ceea ce priveste nada sau sculele ce trebuiesc a fi folosite, cu o strategie de echipa si cu o disciplina stricta, cu oameni de spate asa cum trebuie... ei bine , o astfel de echipa va bate si pe Energo si pe Trabucco si pe orice alta echipa vreti voi din Romania actuala!
Avem pescari de exceptionala valoare neafiliati vreunei echipe care, urmand traseul de mai sus, in special in ceea ce priveste concursurile si antrenamentele dar mai ales strategia de echipa si disciplina strict impusa ( nu mai face fiecare ce vrea ca e pe bani de data asta!!.. si risca sa fie dat afara!), pot bate zic eu orice echipa actuala din cele cu traditie sau constituite ad-hoc.

Un buget de 200 de mii de euro /an ar trebui sa fie suficient... iar eu cred cu incapatanare ca se pot strange acesti bani!

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 15:29 
Neconectat

chiar daca reusesti sa stringi banii acestia ...risti ca ei sa fie mincati de ratustele a tot stiutoare :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 15:41 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
chiar daca reusesti sa stringi banii acestia ...risti ca ei sa fie mincati de ratustele a tot stiutoare :lol: :lol:

Unde vezi tu "ratuste"!!! .adika alea mici si frumoase, cu care faceam eu baie, cand eram mic....astia sunt niste CORMORANI sau FLAMINGO !!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 16:16 
Neconectat

Aschioape florin scrie:

Nici vorba Florine!... va fi echipa mea..si banu' va fi controlat de mine...fiecare primeste ce si cat i se cuvine si face ce, cum si cand i se spune!..democratia o lasam pentru clasa politica!.. adica pescarii sa dea cu batul, antreorii sa se ocupe de strategie si de nada..iar managerul de bani si de ordine!..altfel risti sa nu mai stii ce cascheta poarta fiecare si cine e responsabil de cutare sau cutare aspect!.. desigur vor fi discutii in colectiv despre toate acestea dar decizia finala asupra fiecarui aspect va reveni celui cu functia respectiva!

Tica, tu ai vazut pelicani pe baltile private?...nu ca ii impusca patronii!!... asa si cu echipele de pescuit!

Ultima oară modificat de truia pe 07 Sep 2011, 16:29, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 16:22 
Neconectat

truia scrie:
Aschioape florin scrie:

Nici vorba Florine!... va fi echipa mea..si banu' va fi controlat de mine...fiecare primeste ce si cat i se cuvine si face ce, cum si cand i se spune!..democratia o lasam pentru clasa politica!.. adica pescarii sa dea cu batul, antreorii sa se ocupe de strategie si de nada..iar managerul de bani si de ordine!..altfel risti sa nu mai stii ce cascheta poata fiecare si cine e responsabil de cutare sau cutare aspect!.. desigur vor fi discutii in colectiv despre toate acestea dar decizia finala asupra fiecarui aspect va reveni celui cu functia respectiva!

Tica, tu ai vazut pelicani be baltile private?...nu ca ii impusca patronii!!... asa si cu echipele de pescuit!

Dragule,eu vazu-si multe.....la viata mea ;) ;)

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 16:27 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
...eu vazu-si multe.....la viata mea ;) ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma, nu te da oltean ca nu-ti sta !!!!... :lol: :lol:

... ma nana, eu vazui multe la viata mea !!!... parca mai suna!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]