Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 10:23

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Echipa U22
MesajScris: 07 Sep 2011, 13:57 
Neconectat
Administratorul site-ului

Se schimba treaba cit de curind si o sa pot prelucra bara mare , de 26x26 mm , gramaje pina la 30 , inclusiv chilaraie de inox si plute plate , preturile or sa scada vertiginos ca e alt ritm la montaj . De-acu a trecut , vedem ce o mai fi la anul . Oricum felicitari baietilor pentru efortul depus si mai ales celor care i-au sustinut ,moral sau financiar !

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 15:33 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
radupris scrie:
Aschioape florin scrie:
chiar au dus lipsa de plute ?

Da.

daca au dus lipsa sau cele care le aveau nu erau bune ....data viitoare sa-si cumpere !

Nu e vorba ca au dus lipsa de plute, au avut plute proaste, cele Colmic Menta Pisa care, cum spunea cineva mai sus, luau apa. Plutele de la tine Florine erau extrem de utile in partea a doua a mansei cand pestele devenea mofturos. Pot spune ca unul din concurenti cel putin a folosit o astfel de linie cu o pluta de la tine, dar a avut, parerea mea o problema la lestare, adica fie nu a lestat-o bine fie nu a sondat bine. Pe de alta parte, plutele tale au fost excelente pentru vadul scurt, unde la fiecare miscare a plutei trebuia intepat deoarece, pe partea noua a pistei(Calcinaia Nova), densitatea de peste devenea extrem de mare, astfel pestii, de multe ori erau practic harponati.
Nu e cu suparare ca plutele tale nu au fost 100% ce trebuia acolo, crede-ma pentru pescuitul ala, erau prea finute pentru pescuitul brutal de acolo, dar sa nu se inteleaga ca s-au rupt sau au fost distruse ci efectiv nu au fost destul de...badarane pentru acel pescuit.
Multumesc din nou pentru ajutorul acordat cu plutele, ai dovedit inca odata ca mai sunt oameni cu inima mare dispusi sa ajute din pur altruism !!!!

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 18:11 
Neconectat

Si eu vreau sa le multumesc... celor care mi-au usurat bagajul... :roll:

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 19:00 
Neconectat

sapsiluap scrie:
Si eu vreau sa le multumesc... celor care mi-au usurat bagajul... :roll:

Paule nu te supara pe mine...dar simteam o nevoie salbatica de a pescui cu doua bologneze si sa am si eu in apa un juvelnic Preston...Simteam ca nu mai pot. O sa ti le inapoiez in cel mai scurt timp posibil...:lol: :lol: :lol:
Acum pe bune...imi pare rau pentru pierderea ta, totusi, nu se poate sa fi ramas in Italia?
Oricum, eu sunt de parere ca Petruta ti le-a luat...zic sa-l presezi putin, poate cedeaza....este recunoscut ca un om slab...:lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 21:39 
Neconectat

Intru-cat a trecut ceva vreme de cand am revenit din Italia si deja au fost ceva postari aici as vrea sa imi las si eu amprenta.
As incepe prin a multumii in mod special domnului Poiana Ion , fara de care prezenta echipei U22 si a noastra implicit a staffului nu ar fi fost posibila.
Le multumesc lui Radu Prisecariu , Luci Petruta si Radu Dan ca m-au acceptat in colectivul lor si daca nu tehnic dar pe alte criterii au tinut cont si de parerea mea.
As vrea sa le multumesc baietilor ca s-au mobilizat si sper ca au mai invatat cat de cat din micile discutii pe care le-am avut cu totii sau unii personal.Daca pe unii i-au suparat imi cer scuze dar am facut-o ptr echipa Romaniei ptr nimeni altcineva.
Felicitari ptr locul obtinut, trebuie sa fim mandrii ca am fost acolo , ca am reprezentat Romania si locul obtinut nu reflecta intocmai valoarea noastra( a echipei) deoarece norocul standului a contat mai mult de 50%.
M-am intors cu speranta ca ati mai invatat ceva, ca aveti mai multa experienta inclusiv in ceea ce inseamna o echipa.Cred ca ati realizat ca prin munca si seriozitate ajungeti sus.
Daca au fost suparari , nemultumiri sau altele sa uitam de ele sa fim uniti sa incercam sa corectam, sa fim prieteni si in continuare sa fim o echipa ca asta e cel mai important.
Si ca sa vedeti diferenta dintre noi si altii priviti ce se intampla pe topicul seniorilor.
Inca odata multumesc Dl. Poiana, Radu Prisecariu, Luci Petruta, Radu Dan,Doru, Boti, Paul, Vladutzu,Alex Gavan.
FELICITARI
Cu prietenie Alex Mares

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 21:47 
Neconectat

Echipa Romaniei U22

Fişiere ataşate:
STA54604 (Medium).JPG
STA54604 (Medium).JPG [ 132.82 KiB | Vizualizat de 4287 ori ]
Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 23:12 
Neconectat

Doamne ce faini sunt, zici ca'si scosi din "tipla".Bravo mah baieti,felicitari,gata v-am trecut de la "puiuti" la... BARBATI.

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 23:36 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
radupris scrie:
Aschioape florin scrie:
chiar au dus lipsa de plute ?

Da.

daca au dus lipsa sau cele care le aveau nu erau bune ....data viitoare sa-si cumpere !

Domnu Florin eu personal va multumesc pentru plute cu 2 dintre ele am pescuit si prima si a doua zi si au fost foarte bune ;) ;) menta pisa nu erau stralucite, luau apa .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]