Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 19:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 152 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Echipa NATIONALA
MesajScris: 08 Sep 2011, 13:35 
Neconectat

Domnul manager,purtator de cuvant,ofiter de presa,etc....cineva,ceva???

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 14:09 
Neconectat

radupris scrie:
am fost in Italia sa vizitez litoralul Adriaticii.

Ne puteti spune cu cine ati fost?

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 14:15 
Neconectat

alem scrie:
radupris scrie:

Cu Luciana si Lucean.

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 14:28 
Neconectat

Cu ceva detalii (tehnici, nada, greseli etc.) nu vine nici un concurent prezent? :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Asteptam cu nerabdare... :lol: :lol: :lol: :shock: :?:

Partea cu litoralul nu interesaza pe nimeni domnule Prisecaru (sau Prisacaru ) ...

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 14:37 
Neconectat

Scuzati domnul Prisacariu pentru confuzia de nume.Daca mai gresesc o sa va dau un miel... :oops:

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 14:39 
Neconectat

Nu tragem in pianisti. Vrem sa cante in continuare, dar sa renunte la manele.

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 15:35 
Neconectat

Dupa ce l-au facut varza pe Benzar si dupa ce a scris Suciu idioteniile alea despre mine,oare chiar mai asteptati sa scrie cineva ceva?
Atata timp cat stau cainii dupa colturi sa sara si sa muste,nu cred ca va mai scrie nimeni nimic.
Incercati la U 22.Poate acolo am sa mai scriu si eu cate ceva.
Popa Dragos este un baiat inteligent si nu se baga in valaul asta.
Benzar si-a spus punctul de vedere a fost spurcat ca ultimul om.
Baltac a fost smotocit si el, dupa si inainte de fiecare campionat mondial la care a fost sau dupa fiecare finala ,el a scris cate ceva cu foarte mult bun simt,dar cred ca i s-a facut lehamite si lui.
Toni si Bodocan,cred ca au optat pentru aceleasi metode.
Cand am scris cate ceva de nada si de tehnica,o sa va dau un citat mai jos:

Cum dracu n-or stiut englezii si italienii sa te ia antrenor .....cantitatile de nada care s-au dat au fost aceleasi si la romani si la italieni si la englezi : 18 - 20 bulgari mari la nadirea grea , 10 cupe pe vadul de 13 m , 10 cupe pe vadul de 7 m , adica toata nada trebuia data la nadirea grea . Nadirea de intretinere era ca si inexistenta , se ducea o cupa la ora .... asa ca vad ca ti-ai data bine seama de ce trebuia facut

Asa se intampla cu cei care incearca sa scrie ceva.
Glukas,Pachet,voi ati mai scrie?

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 15:55 
Neconectat

radupris scrie:
alem scrie:
radupris scrie:

Cu Luciana si Lucean.

:)):)):))

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 15:58 
Neconectat

E clar ca fiecare dintre domnii de mai sus are in spate interese legate de Trabucco si Energo.Fiecare a combatut cu argumente proprii .Totusi suntem mai multi interesati de amanunte tehnice :plute ,adancimi,nada ,curent ,carlige si inaintasi ,cum au pescuit cei de pe podium .Daca domnul B. a fost suparat de domnul S. asta ii priveste (disputa personala) dar poate ceilalti componenti au cate ceva de spus ... daca nu ... (daca nu e cu suparare) motivul ...ne luam jucariile si ....
Totusi domnule Dragos Popa ( daca nu deranjez ) de ce plutele folosite de dvs au fost bune si ale celorlalti componenti de lot nu???Felicitari inca o data pentru prestatia de la Mondiale!

P.S. : Ca sa nu se creada ca am vre un interes cu vre una din parti vreau sa afirm ca de 3 ani nu mai folosesc fire de la firma T( am incercat anul trecut un fir dar gata ) si de anul asta nu mai folosesc nada B .

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 16:10 
Neconectat

Eu probabil as scrie. Consider ca mai bine explic un lucru de 10 ori decat sa bag capul in pamant ca strutul. Pe Suciu il cunoasteti bine si stiti ca dincolo de textele dure este un om cu care se poate discuta. Si stiu multi care din mult prea mult bun simt nu posteaza insa sunt destul de deranjati de tacerea echipei, dar curiosi si interesati si de strategia, tehnica si anecdotica de acolo. In privinta greselilor, se apreciaza invatarea din ele si nu refuzul de a le recunoaste ...

Incep eu cu ceea ce pare problematic:

1. Dl. Baltac a fost cooptat pe partea de logistica si finantare. Nu il confundati cu Managerul Echipei, care sunt convins ca a fost Dl. Benzar. De aici, doua probleme: prima, managerul tehnic nu trebuie sa fie dintre concurenti, a doua poate sa fie un compromis acceptabil si de bun simt, dar trebuie explicat - problema participarii Dl. Baltac la acest campionat (posibila datorita retragerii lui Pami pe considerente financiare si nechemarii lui Rancu, care venea pe banii sai);

2. Stiu ca Tino Rossi a vorbit cu Dl. Baltac si i-a facilitat contactul cu importanti oameni de pescuit din Italia. Adi Suciu a folosit relatiile cu Trabucco Italia in pentru a ajuta echipa (nu cred ca ptr. promovarea Trabucco in Italia :)) ). Au fost de folos aceste informatii??? Sau acei oameni au fost complet nefolositori?

3. Din raspunsul acid al Dl. Benzar, inteleg ca s-a bazat pe "pescuitul nostru" si nu a apelat nici la unguri. Oare a fost ok???

4. Zsolty, faptul ca esti in echipa Energo, nu inseamna ca trebuie sa ii iei partea Dl. Benzar cand greseste. O sa va "traduc cateva texte" pe care le-am publicat aici. Cel al lui Bogdan Constantinescu in care ii dojeneste pe cei mai tineri ca il copiaza pe Benzar cand vine cu doua kituri si o linie la concurs, care se descurca in schimb cu mult talent si finalizeaza prin a transmite ca s-a dus vremea talentelor si trebuie foarte multa munca si organizare .... Pe Radovici l-am luat ca exemplu de meticulozitate si pregatire, nu ca exemplu de canonizare (sfiintire). Continuand in greseala ai ras de Radovici si la Cluburi si aici - ori am aflat ca Radovici a fost deranjat in prima mansa 2 ore de un crap al cancurentului vecin. Cautati o poza cu Radovici in mansa 2 cand a reusit o captura fenomenala (crap); Ati face mult mai bine (Zsolty si altii) sa nu ii mai carati lui Benzar bagajele, sa ii legati carlige, linii sau sa stati in spatele lui la concursuri si sa il lasati sa se intoarca la munca. Poate asa il ajutati cu un titlu mondial!

5. Trebuie sa recunosc. Suciu m-a adus in acest fenomen alaturi de inca cel putin 5 aradeni (eu, Mehas, Lupu, Puk, Edi) si altii (vezi Boldea). Cati din Divizionarii A au raspandit acest drog si au adus cel putin 5 concurenti??? Mai uitati-va si la actiunile din spatele vorbelor si veti vedea ca lui Suciu ii pasa foarte mult de echipa nationala.

En fin, eu scriu prea mult :lol: :lol: :lol: si mi-ar place ca cei din Italia sa scrie macar jumatate din cat postez eu!

Doamne Ajuta!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 152 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]