-A fost foarte frumos si pacat ca nu am fost in primii10; sunt sigur ca pe viitor se va ajunge si acolo.
ce nu a fost bine??
multa lume vb / forum despre greselile echipei romaniei.... daca se facea asa sau altcumva...
parerea mea e ca multe greseli pleaca de aici din tara:
-cate competitii au avut mai mult de 50 de participanti in acest an???(la mondiale vb de 180)
-la cate competitii s-a facut antrenament mai mult de 1-2 zile ca sa vezi cum reactioneaza pestele dupa o saptamina de nadire intensiva?
-a fost o competitie majora pe pista respectiva inainte de mondiale(nu a participat nici un romin ; au mers in schimb ungurii si uite ce-au patit )-pt mine aici am simtit ca nu s-a facut tot ce trebuia.
cate ceva despre pista:
-adincimi aprox 2,5m
-peste de concurs platica , crap-deranjati din cand in cand se cate un somn
-f mult peste /pista insa satul si f dificil de pacalit
nada folosita
-majoritatea foloseau nada de culoare neagra, la fel pamintul era de aceeasi culoare.
strategii de pescuit:
-englezii =evitau sa intretina, dupa nadirea grea mai duceau 3-4 cupe toata mansa,pescuiau f exact pe bulgarii naditi din cupa, cu baniere scurte, plute de 1-1,5g
-italienii = nadeau ceva mai mult decat englezii , practicau acelasi pescuit exact, baniere mai lungi si foloseau si plute cu gramaj mai mic
-ungurii=aceeasi nadire grea 15 bulgari,10 din cupa (pamint cu vietati) insa apoi practicau o intretinere f activa
unele echipe intretineau si un vad la 7m pe care controlau dupa aproximativ 2 ore daca au platica mare
- Romania a avut o strategie undeva intre italieni si unguri(s-a dovedit ulterior ca a fost o alegere corecta din moment ce astia au ocupat primele pozitii in clasament)asa cum se banuieste din discutiile anterioare de pe acest topic, am primit informatii despre cum pescuiau cele 2 echipe(nu f detaliate , dar au ajutat)
ca sa ma fac inteles: nu exista o reteta exacta de succes (de genul faci nadirea grea asa apoi peste 20min si5 secunde duci un bulgare cu 23 de fire de foui ; la minutul 56 mai duci un bulgare cu 12 larve si un caster si ni final faci 20 de kg de platica)Michael Jordan a facut bani jucand basket, Basescu se zice ca a vindut vapoare
echipa Romaniei s-a adaptat cum a stiut mai bine la situatia respectiva, si la stand , atit ne a dus capu, ( mie personal mi-a lipsit un concurs de antrenament)
vreau sa felicit membrii echipei pt rezultat si pt efortul dpus , de asemenea vreau sa evidentiez pe Dragos , care a obtinut locul 24 individual (un pescar bun, dar un om de echipa cum rar am intalnit)
fire intinse!!!