Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 12:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Doamne Ajuta
MesajScris: 08 Sep 2011, 10:16 
Neconectat

truia scrie:
Relativ la spinning: toata stima pentru baietii aia!!!!... bravo lor si cinste!!!
De ce? Pai daca te uiti la rezultate, au fost singurii care au pescuit consecvent la avat si au prins foarte multe bucati...iar aia care i-au batut (italienii) au stiut ca e somn mare in balta si ca daca dai toata mansa dupa el ai mare sanse sa-ti intre unul de 2 metri..si asa au si facut...baietii nostri au prins 20-30 de avati iar aia un singur peste!!!
Italienii (stiau ei ce stiau!) au dat toti la somn..si mai toti au prins...dar numai aia cu bucati capitale i-au putut bate pe ai nostri!...
Pe undeva a fost stiinta impotriva sansei!

Nu cred ca gresesc cand spun ca ,oriunde altundeva, ai nostrii ii bateau pe italieni la spin de-i ascultau cu urechea... :lol: Adevarul e ca baietii chiar stiu sa pescuiasca!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Doamne Ajuta
MesajScris: 08 Sep 2011, 19:12 
Neconectat

Maty a facut referire la un component al lotului, care auzind ca s-a urat un ajutor de sus, deja s-a repezit sa intoarca acel ajutor spre propria persoana si nu spre intreg lotul. Aici e buba, ca oameni ca acel individ, din pacate sunt foarte multi si tot mai multi printre noi!
Aveti dreptate,ma durut cand am realizat ca raspunzand asa cum a facuto,a spus de fapt EU, si dupa mine potopul.
Ceia ce nu se face cand esti intro echipa.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]