zsolty scrie:
4. Zsolty, faptul ca esti in echipa Energo, nu inseamna ca trebuie sa ii iei partea Dl. Benzar cand greseste. O sa va "traduc cateva texte" pe care le-am publicat aici. Cel al lui Bogdan Constantinescu in care ii dojeneste pe cei mai tineri ca il copiaza pe Benzar cand vine cu doua kituri si o linie la concurs, care se descurca in schimb cu mult talent si finalizeaza prin a transmite ca s-a dus vremea talentelor si trebuie foarte multa munca si organizare .... Pe Radovici l-am luat ca exemplu de meticulozitate si pregatire, nu ca exemplu de canonizare (sfiintire). Continuand in greseala ai ras de Radovici si la Cluburi si aici - ori am aflat ca Radovici a fost deranjat in prima mansa 2 ore de un crap al cancurentului vecin. Cautati o poza cu Radovici in mansa 2 cand a reusit o captura fenomenala (crap); Ati face mult mai bine (Zsolty si altii) sa nu ii mai carati lui Benzar bagajele, sa ii legati carlige, linii sau sa stati in spatele lui la concursuri si sa il lasati sa se intoarca la munca. Poate asa il ajutati cu un titlu mondial!
auzi glukas mai vazut pe mine sa ii car la zsolt bagajele????
acum nu inteleg de ce mai baghat si pe mine in aceste discutii??
mai vazut sa comentez ceva??????
mie imi place sa fiu prieten cu toata lumea
te rog numele meu nu il amesteca aci ok?
E foarte bine domnule Zsolty ca ieri ati dat replica la postul cu domnisoara pozata cu kiturile de rube nu la postul de mai sus
Mai bine mai tarziu decat deloc... e doar o simpla constatare nu e nimic personal.Fire intinse!