radupris scrie:
Si aici,o sa spun 2-3 cuvinte asa cum am spus la U22.
Degeaba mergem la mondiale cat exista aceste discutii de gen energo versus trabucco.Poate numai pentru prezenta.Norocul ii ocoleste pe romani intotdeauna.
Suntem varza la pescuit,dar ne place sa muscam unu din altul!Nu inteleg ce rost au discutiile cate facultati are fiecare si cat de bine vorbim romaneste!
Suciule draga,prezenta ta acolo a fost sa sprijini brandul pe care-l reprezinti,nu Romania.Asta e parerea mea.
Esti impotriva a tot ce inseamna Energo.Nu inteleg de ce.
La copii am scris ceva de tactica pentru ca am stat o saptamana cu ei.Aici nu stiu sa scriu tactica,dar imi pot spune parerea mea despre ceea ce am vazut.
Prea multa nada pe vadul de 13 m.Mult prea multa.Eu nadeam cu cel mult 40% din nada care a fost data la nadirea grea.
Intretinerea a fost importanta,pamantul cu nada vie.Absolut toata intretinerea trebuia facuta cu cupa.Acest lucru s-a facut,dar greu aduceai platica mofturoasa,peste 12 litri de nada,pe bulgarele mic de pamant cu nada vie.
Nu am stat numai in spate la Benzar,am si umblat la ceilalti 2 concurenti care mi-au fost repartizati.Prima mansa Benzar, Toni si Baltac si a doua Benzar si Toni.La al treilea am avut om in spate dar nu am putut merge,nu am avut bicileta,nici masinuta electrica cu 100 de euro ziua.Cu masina nu se putea circula si Suciule daca erai capitan de echipa si mergeai la toti te faceam maratonist sef!Nici statiile folosite la copii fara probleme nu bateau mai mult de doua sectoare.Pista avea cam 3700 de metri de la A1 la E 36.
Revin la tehnica.
Daca seniorii aveau sprijinul staffului U 22,erau in primii 7-8.S-a vazut lipsa de echipament,ma refer in special la plutele cu care trebuia sa se pescuiasca.Nu am vazut nici o pluta buna la nici un concurent,mai putin Popa Dragos.
Pescuitul era foarte asemanator cu cel de pe Varsolt,cand ajungeai sa pescuiesti peste bolovani,pe fundul malos,adica un pescuit ultrafin.Puneai o pluta cu 0,2 mai grea de cat trebuia,te uitai la ea ca-n vana.Parerea mea este ca plutele cu antene metalice faceau ravagii acolo.
Iza Lozinca daca citeste,tine minte cum i-am batut pe unguri la Varsolt la Cupa Prieteniei.Carligul trebuia jucat incepand de la 5 cm de pe fundul apei la 2-3 cm deasupra.Aici era exact aceiasi treaba dar de la 15-20 de cm pana la rasul fundului.Din nou,repet, cu mana de chirurg,ultrafin.Sarbul de langa noi,care a prins bine,rula pe bara rubeziana,fara sa o ridice,cam 5-6 cm,luat la varful rubezienei.
Inchei,repetand ca genul acesta de dispute descrise mai sus,ajuta pescuitul romanesc sa mearga sub linia de plutire,dupa ce de abia am reusit sa scoatem si noi capul la suprafata!
Radu , trebuie sa intervin si sa te trezesc din abureala de Italia ....aici nu este vorba de o disputa Energo-Trabucco !! Nu asociati disputele personale cu sponsorii !! Ne supraapreciem putin mai mult !!!...Va intreb doar atat :aveti habar la cate concursuri participa un concurent italian in plus fata de un concurent roman ??? AICI ESTE CHEIA !! Numai un inconstient crede ca echipa Romaniei ar fii putut avea un rezultat mai bun!!! Noi stim sa pescuim doar aici la noi printre novici !!! Nu este nimic rau sa ajuti pe cineva la bagaje daca ai ceva de invatat de la el si daca este mai in varsta ...este vorba de politete !!! Repet nu-mi place deloc remarca Energo vs Trabucco iar comparatia aproape inexistenta !