Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 04:14

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala echipe varsolt
MesajScris: 19 Sep 2011, 18:28 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
truia scrie:
Veronica Ispas scrie:
Clasament si ...restul

Vera..in document este numai mansa 1-a..ai si restul?

Vezi ca in bara de jos ai toate trei mansele si centralizator la individual - primii 10 clasati pt ca nu am timp suficient sa-i pun pe toti 50 !

Propun un pic de organizare. De dragul statisticii si al palmaresului. Apreciem efortul D-NEI Ispas, asa ca nu o mai deranjam. Rog ca orice membru al unei echipe (sau oricine care stie) sa treaca echipa si membrii componenti. Se pare ca d-l Lozinca a facut deja acest lucru. Nu de alta, dar sa putem intelege tabelele. De exemplu eu doar acum am aflat ca au fost 8 echipe. E doar o rugaminte...
Multumesc.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 18:48 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
vijelie scrie:
felicitari energo.... ma intreb echipa pensionarilor veseli din Mehedinti pe ce loc au iesit :twisted: :mrgreen:

aia is ultimi ... pe ce loc te asteptai sa fie? mai aveau umpic si faceau maxim de puncte :!:

Esti c-am nesimtit Dorule,eu zic sa ceri iertare si scuze pana nu-i tarziu de la echipa din Mehedinti! :oops: :oops: :oops: Dar dupa mine e tarziu!Cred ca te alegi cu cateva suturi in fund si asta numai in cazul cel bland!Crezi ca daca stergi din postare scapi cu basma curata,sper sa vada tatal tau!
Felicitari echipelor concurente!

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 19:05 
Neconectat

redlyne scrie:
Sint TIGANU (Lungu Ionel)de la mehedinti,dar postez de pe contul unui prieten(EU INCA NU AM).In primul rind trebuie sa se multumeasca tuturor echipelor pentru participare,pentru ca daca n-ar fi mai multe,n-ar fi competitie.Toate locurile trebuie ocupate de cite o echipa.Felicitari mai multe merita doar campionii.Imnul se cinta doar pentru locul 1,restul e legenda,asa ca ori locul 2,ori 8 e totuna.Il intreb pe poiana al mic(ATIT DE MIC,CA SI CUM AM SCRIS NUMELE),daca participau decit ENERGO,TRABUCCO SI SIBIUL,pe ce loc ieseau?Va spun eu: PE ULTIMUL.Care era marea lor performanta?Am vrut sa scriu rindurile astea ca sa-i raspund pustiului obraznic si prost crescut,care ne-a facut tigani,si sa-i amintesc,ca de bun ce e a stat mansea a 2-a si a 3-a pe margine si i-a aplaudat pe colegii lui care chiar sint pescari.

D-nule Lungu mai da ragaz "tinerei sperante a Romaniei in pescuitul stationar " 24 de ore sa ceara scuze ,fiecare o comitem.Scuzele sa fie publice cum au fost si ....( nu la telefon ,mesaj sau mail).Dupa cum i a felicitat si dl Ticairlandezul acum sunt barbati si nu mai trebuie sa se ascunda dupa fustele mamei...Barbatii raspund pentru ale lor....Cu scuze sau fara e mult prea tanar pentru genul asta de arogante ...Sa auzim de bine si fire intinse!

Ultima oară modificat de Pachet pe 19 Sep 2011, 20:41, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 19:06 
nutzu_z scrie:
GIGI scrie:
Nutu , spune-mi si mie ce inseamna trabi ca nu ma prind deloc !!! :oops:

...stai usor ca e doar o dezmierdare la numele Trabucco. Mai obisnuiesc din cand in cand sa zic asa dar daca te deranjeaza schimb formularea....

PS- azi am luat pe mixcarpa cel mai mare crap prins de mine, 15kg si ceva LA RUBI!!!! Cred ca e record national! 8-) 8-) 8-) 8-)

daca vad poza in Aventuri la Pescuit si spui si cu ce nada ,asta ca sa mai prinda si altii , aproape ca ti-ai spalat toate pacatele !! :D :D

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 19:11 
Neconectat

E recordul tau dl Nutu!Personal am prins si 16,80kg la rubisca si tot nu-i record national! 8-) 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 19:19 
Mi-ar fi placut mai mult sa fim noi pe locul I dar trebuie sa fim drepti si sa vedem meritul celor care au castigat mai ales ca printre ei sunt si vechi prieteni care indiferent de echipament raman tot apropiati pt mine ,asa ca FELICITARI Energosilor si sper ca anul viitor sa nu se mai repete !! Pe baieti de la Trabucco o sa-i felicit personal ca doar nu o sa ne laudam unul pe altul aici pe forum ca sa vada toata lumea nu ??? Ne vedem la Doripesco la CUPA APULUM !!

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 19:21 
Neconectat

"tiganu" este doar pentru prietenii care au mancat cu el o ciunga :twisted: :twisted: pentru baietei este domnu Lungu Ionel cel mult. Prea multe amicisme strica daca nu sti sa le tii in frau. Daca este sa faci o socoteala nicio nu ar fi diferenta mare de varsta...asa un X3 :))) :lol: asta ne duce cu gandul la o singura chestie... la ce am spus eu mai devreme "pensionar" :)) domnu pensionar de pe ultimul loc... RESPECT domnule PENSIONAR HAHAHAHHAHAHHA !!!

inca o data felicitari concurentilor indiferent de echipa, varsta sau sex...(mai sunt si plangaciosi cu sex incert si acum la aia ma refer) :)))))))) :twisted: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 19:24 
Neconectat

RECORD meu personal de crap comun 19 kilograme...pe rubeziana :twisted: daca dati o spaga va spun unde se pot lua si mai mari...daca va tine mana :twisted: :lol: ;)

la lanseta crap comun 27,2kg :) care da mai mult? ;) :twisted:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 19:31 
Neconectat

Crap comun 28,30kg,! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 19:32 
Neconectat

Echipele si componenta lor !

Fişiere ataşate:
echipa - componenta Mehedinti.doc [32 KiB]
Descărcat de 391 ori
echipa - componenta Maramures.doc [32 KiB]
Descărcat de 382 ori
echipa - componenta Cluj.doc [32 KiB]
Descărcat de 406 ori
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]