Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 04:48

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala echipe varsolt
MesajScris: 19 Sep 2011, 22:25 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
Alex cu toata stima iti spun ca parea echipei e umpic alta decat a ta ;) deci cu scuzele esti umpik pe langa subiect ;)

Domnu Poiana jr. lasati avocatul sa vorbeasca (sigur se pricepe si are mai multa experienta) ...rezumati va la pescuit (daca la asta sunteti bun) si cereti va scuze....Daca domnul Lungu v a agasat,ofensat,agresat in privat sau cadru restrans acolo trebuia sa rezolvati diferentele.Acum dupa tot ce s a intamplat doriti discutii pe privat ...

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 22:37 
Neconectat

Pachet scrie:
Poiana Doru scrie:
Alex cu toata stima iti spun ca parea echipei e umpic alta decat a ta ;) deci cu scuzele esti umpik pe langa subiect ;)

Domnu Poiana jr. lasati avocatul sa vorbeasca (sigur se pricepe si are mai multa experienta) ...rezumati va la pescuit (daca la asta sunteti bun) si cereti va scuze....Daca domnul Lungu v a agasat,ofensat,agresat in privat sau cadru restrans acolo trebuia sa rezolvati diferentele.Acum dupa tot ce s a intamplat doriti discutii pe privat ...

deja mi-am cerut scuze in prima postare (trebuie sa subliniez?)Oricum o sa il rog pe tata sa va spuna mai multe ;) ;) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 22:47 
Neconectat

scoty scrie:
Poze iti trimit,poimaine ma duc pregatit cu aparatul de filmat la o balta de 1ha langa Mures, populat cu salonte la 20kg si iti fac si o filmare!Apropo cati mp are balta unde ai prins crapul?Vije posteaza ceva poze ca nu stiu sa micsorez! ;)

...tati, eu am prins crapul pe o balta de 2 hectare si ceva, care nu e in regim crescatorie "plina de salonte" si care nu a mai fost populata de aproape 2 ani. In plus e plina de stuf (se vede in filmare), si am avut elastic de 2,2 si linie de 16. Dar se poate face si cum vrei tu: intorc rube invers, bag elastic de 5 (daca o fi), fir de 30 si merg la balta cu salonte. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 22:56 
Neconectat

scoty scrie:
Poze iti trimit,poimaine ma duc pregatit cu aparatul de filmat la o balta de 1ha langa Mures, populat cu salonte la 20kg si iti fac si o filmare!Apropo cati mp are balta unde ai prins crapul?Vije posteaza ceva poze ca nu stiu sa micsorez! ;)

...iar poze iti dau si eu, o tona!!! Ca doar pot sa iau rube langa mine in timp ce postez un crap imprumutat de la altii! 8-) 8-) 8-)

Vad ca la voi inca functioneaza lozinca "A mea e mai lunga!!!!"

PS- Te astept cu filmarea care ai zis ca o faci, numa sa nu fie in chiuvete de "x"mp cu salonte asezate ca obletii. POate vii chiar sa scoti unu din lacul unde am dat eu. Fac cinste cu intrarea numa sa te vad la treaba!

SCUZE DE OFFTOPIC!!!!!

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 22:59 
Neconectat

Eu am o poza (de cand eram copil) cu o crapoaica reproducatoare de la tata de la ferma... cred ca avea vreo 50-60 de kile... ce ziceti.. as putea s-o postez si sa zic c-am prins-o la varga de obleti?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Sep 2011, 23:01 
Neconectat

truia scrie:
Eu am o poza (de cand eram copil) cu o crapoaica reproducatoare de la tata de la ferma... cred ca avea vreo 50-60 de kile... ce ziceti.. as putea s-o postez si sa zic c-am prins-o la varga de obleti?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...daca e poza merge. Se poate face un story din cuvinte!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 05:49 
Neconectat

Desi nu agreez limbajul si exprimarea lui Doru, ii inteleg supararea si frustrarea vizavi de unii membrii ai echipei MH. Detaliile nu conteaza, insa daca oricare dintre voi ati fi patit ceea ce au patit acesti tineri anul acesta, cred ca le veti da dreptate. Oricum, nu conteaza sau nu mai conteaza, dar in orice caz, cred ca amenintarile si alte cele nu ar trebui sa fie tolerate aici.
Bine ar fi sa va rezumati la discutii despre finala pe echipe, tactici, nade, etc, in caz ca cineva este interesat si daca cineva doreste sa dezvaluie aceste chestiuni.
Toate cele bune !

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 07:18 
Neconectat

Dane, in afara de viteza si putina grija la nada nu vad ce alte tehnici si tactici au fost aplicate. Cine sa miscat "natural" a castigat. Un exemplu bun este Bogdan care a si terminat cu 3 de 1. Este un pescar de viteza si asta a contat mult!

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 09:10 
Neconectat

scoty scrie:

nu ma, era vb de Tancabesti :twisted: ai crapaciune marfa acolo ;) patronii sunt OK ...pestele se elibereaza... eu nici nu am ce comenta ca am pescuit mereu gratis acolo deci nu se pune problema sa le iau baboi din garla :twisted: :mrgreen: ;) ...... una peste alta daca cineva vrea sa se intalneasca cu monstru acolo tre sa mearga (monstru nefiind eu :lol: )
P.S. am inteles ca mai sunt cateva lacuri in tara care au capturi capitale...unul ar fi pe la oradea la livedea sau livezi deci se poate updata recordul oricand :):D

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 09:13 
Neconectat

nutzu_z scrie:
scoty scrie:

...tati, eu am prins crapul pe o balta de 2 hectare si ceva, care nu e in regim crescatorie "plina de salonte" si care nu a mai fost populata de aproape 2 ani. In plus e plina de stuf (se vede in filmare), si am avut elastic de 2,2 si linie de 16. Dar se poate face si cum vrei tu: intorc rube invers, bag elastic de 5 (daca o fi), fir de 30 si merg la balta cu salonte. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dupa cate ai relatat mai sus ce ai facut tu nu este altceva decat o masturbare acvatica :))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :twisted: :lol: pai in pusca mea... mergi pe ape naturale sau bazine de 30-50ha..... rusinicaaaaa! :mrgreen: :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]