Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 04:08

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala echipe varsolt
MesajScris: 20 Sep 2011, 09:30 
Neconectat

...ti se pare ca un Tancabesti full de crapi este o balta salbatica sau o asa mare intindere de apa unde te intalnesti cu pestii o data la an????? Maestru al "jerk"-ului care esti tu!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 09:32 
Neconectat

ati deturnat subiectul topicului ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 09:33 
Neconectat

...hai ca facem topic separat, unde baietii isi pot arata si dovezile, nu numai povestile! Un moderator sa mute mesajele astea la "Pascuit stationar" topicul Crapi de doo cifre pe rubi! Multumim!

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 10:25 
Neconectat

Mi-am facut cont ca sa pot posta oricind.Sa incep si eu cum trebuia,multumind d-lui BENZAR pentru sponzorizarea cu nada si echipament,d-lui Prisecaru pt.larve(chiar daca eu personal nu le-am folosit),si nu in ultimul rind d-lui director Popa,de la AJVPS Mehedinti,fara de care nu puteam veni.La orice competitie important e sa participi,iar daca mai vin si rezultate e foarte bine.Noi sintem foarte incintati ca reusim sa participam in fiecare an,si mai ales la Virsolt,unde organizarea este mai mult decit OK.Asa ca felicitari d-na Vera,si tine-o tot asa.Si acum ca sa clarific niste chestii cu doru poiana,ii reamintesc,ca la finala categoriei lui de virsta,s-a clasat undeva pe locul 8,si a mers la mondiale in locul lui Burileanu de la MH(locul 3). Si din aceasta cauza d-l Alexici de la MH a facut un mic scandal,cu d-l Poiana.De aici a aparut aceasta aversitate fata de MH,dar nu vad de ce sintem bagati toti in aceasi oala. Cit despre doru ,ramin la parerea ca e prost crescut si acum incep sa ma indoiesc si de capacitatile lui intelectuale.Din fericire pt mine am si eu un baiat care este medaliat olimpic national,dar la matematica,si n-o sa-l bag in pescuit niciodata din oarece motive usor de inteles.Apropos,a fost buna scrumbia de la TIGANI,doru?

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 13:08 
Neconectat
Moderator global

Dragii mosului , tare va rog sa nu va mai balacariti aici... Din respect pentru Vera , daca nu din alte motive... Pe unii i-au incitat rezultatele , pe altii i-au incitat unii... Va mai intalniti pe garla , lasati loc de buna ziua... ;)
Sa mai spun chestia aia cu cel mai destept ???
Ca sa fiu in topic , pescuitul a fost unul de anduranta , de ritm si de constanta. Nu a contat asa mult nada , a contat precizia , viteza si pastrarea ritmului... Pestele trebuia cautat undeva intre 1,80 si 3,40 adancime, fiind platicute mici , carasii si platicile mai imbracate erau bonusurile. In carlig , de la o larva pana la un vierme si 2-3 larve , dupa inspiratia de moment a fiecaruia.
Organizarea impecabila , felicitari Verei si intepatului ei sot ! :lol: ;)

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 13:47 
Neconectat

alintudose scrie:
Dragii mosului , tare va rog sa nu va mai balacariti aici... Din respect pentru Vera , daca nu din alte motive... Pe unii i-au incitat rezultatele , pe altii i-au incitat unii... Va mai intalniti pe garla , lasati loc de buna ziua... ;)
Sa mai spun chestia aia cu cel mai destept ???
................................................... :lol: ;)

Bine ca te-ai bagat tu sa strici topicul asta! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 15:16 
Neconectat

alintudose scrie:
Ca sa fiu in topic , pescuitul a fost unul de anduranta , de ritm si de constanta. Nu a contat asa mult nada , a contat precizia , viteza si pastrarea ritmului... ;)

pai si tu cum ai pescuit ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 15:23 
Neconectat
Moderator global

Am fost avansat la gradul de profesor!!! :twisted: :twisted: :twisted: Am strivit insectele ce deranjau echipa !!! Eram cu RAIDUL dupa mine. :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 15:36 
Neconectat

zi mai bine ca ai fost postas :lol: :lol: :lol: :lol: ...sef :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 16:53 
Neconectat

Doresc sa o felicit in primul rand pe doamna Vera pentru organizarea impecabila a acestei finale!
Felicitari Energoteam, Trabucco si tuturor echipelor participante!

In al doilea rand as dori sa multumesc mult domnului Poiana pentru eforturile pe care le face si munca pe care o depune pentru, zic eu, cea mai frumoasa si unita echipa din tara, AJVPS Sibiu! Sper ca am reusit si anul acesta sa nu il dezamagim!

In al treilea rand as dori sa multumesc tuturor celor care ne-au ajutat in acesta saptamana foarte grea si frustranta pentru noi:
Multumesc echipei Top Mix care a dat dovada de fair play ajutandu-ne cu un pachet de larve, joi, inainte de concurs.
Multumesc echipei Trabucco pentru larvele si fui-ul cu care ne-au ajutat in toate cele trei zile!
Multumesc echipei Maramuresului care ne-au dat un pachet de larve duminica dimineata, cand noi am ramas fara nici un strop de momeala vie.
Multumesc Gabi Dobocan pentru viermii de duminica!
Multumesc Dorin Marginean pentru produsele de care ne-a facut rost din cluj!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]