Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 04:06

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala echipe varsolt
MesajScris: 20 Sep 2011, 17:35 
Neconectat

Si Alex mai multumeste si Laviniei , care ne-a ridicat moralul sambata ... , mai ales noua :oops: :oops: :oops: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 17:43 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
redlyne scrie:
Sint TIGANU (Lungu Ionel)de la mehedinti,dar postez de pe contul unui prieten(EU INCA NU AM).In primul rind trebuie sa se multumeasca tuturor echipelor pentru participare,pentru ca daca n-ar fi mai multe,n-ar fi competitie.Toate locurile trebuie ocupate de cite o echipa.Felicitari mai multe merita doar campionii.Imnul se cinta doar pentru locul 1,restul e legenda,asa ca ori locul 2,ori 8 e totuna.Il intreb pe poiana al mic(ATIT DE MIC,CA SI CUM AM SCRIS NUMELE),daca participau decit ENERGO,TRABUCCO SI SIBIUL,pe ce loc ieseau?Va spun eu: PE ULTIMUL.Care era marea lor performanta?Am vrut sa scriu rindurile astea ca sa-i raspund pustiului obraznic si prost crescut,care ne-a facut tigani,si sa-i amintesc,ca de bun ce e a stat mansea a 2-a si a 3-a pe margine si i-a aplaudat pe colegii lui care chiar sint pescari.
intradevar termenul de tigan este unul invechit poate nu trebuia sa il folosesc , imi pare rau ca v-am numit tiganii mai nimerit era termenul de nesimtiti si aici banuiesc ca este toata lumea deacord cu mine ;) (cei care nu stiu despre ce este vorba ii rog sa se abtina) in primul rand tot anul asta ni s-a spus ca noi suntem o echipa ADUNATA DE PRIN SANTURI si ca cei de la mehedinti sunt mari si tari , in al doilea rand indiferent pe ce loc iesi la finalul unui concurs ar fi de bun simt sa vi la festivitatea de premiere(ca sa nu mai vorbim de prost crescut) in al treilea rand la doua campionate mondiale si 3 finale pe echipe am stat doar odata pe tusa si anume duminica, pana acum am 3 ani de cand particip la concursuri si eu zic ca pentru inceput ma-m descurcat acceptabil .

Nu pot sa nu intervin !!! Auzi Doru dar cum te-ai dus u la aceste mondiale, ca esti COPILU LU TATI , si tati e sponsor. Daca iau putin arhivele din urma, se pare ca esti sub sperantele din mehedinti.....In afara de cei calificati pe drept la mondialele de sperante care tocmai au trecut restul ati fost de umplutura....pe pile si pe relatii....Cred ca acei nesimtiti voi sunteti care ati uitat de Fairplay si nu stiti sa pierdeti !!!

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 17:53 
Neconectat

Din acea umplutura vreau sa il exclud pe Boti, care isi merita locul in echipa.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 18:05 
Neconectat

Jo1nT scrie:

Vreau sa iti zic ca din pacate pt voi , la mondiale era interzis cu binoclu ;)

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 18:09 
Neconectat

sapsiluap scrie:
Jo1nT scrie:

Vreau sa iti zic ca din pacate pt voi , la mondiale era interzis cu binoclu ;)

Paule taci ca vorbesti prostii !!!! Eu am avut binoclu si m-au lasat fara probleme. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Joint nu stiu cine esti si nu ma intereseaza...dar spune-mi te rog ce l-ar legitima pe juniorul de la voi sa mearga la mondiale?

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 18:13 
Neconectat

Cred ca in mod oficial am anuntat'o pe doamna Vera, ca nu putem participa la festivitatea de premiere deoarece timpul era foarte scurt, distanta prea mare pana acasa , iar motivul a fost defectarea masinii mele.
De aceea in ultima zi din concurs nu m-am prezentat la tragerea la sorti , venind Eugen in locul meu.
Initial am vrut sa ne retragem, dar am considerat ca nu este fairplay, de aceea ne-am prezentat in ultima mansa fara prea multe scule de pescuit ( rubi+scaun).Noi am plecat la ora 17. Daca plecam dupa festivitate se facea cel putin ora 20. Ma asteptam sa ma ia platforma de pe drum intrucat cutia de viteze cu ajutorul domnului m-a dus pana in fatza scarii iar acolo s-a blocat in marsarier. Credeti sau nu acesta este adevarul !!!
Multumiri doamnei Vera pentru buna organizare si desfasurare a acestui concurs, sotului si domnului Dobocan care impreuna cu dl Benzar m-au ajutat ridicandu'mi moralul si facandu'ma sa incerc sa plec cu masina in starea in care era !!!
Referitor la insulta adusa de un copil needucat care ne-a facut TIGANI o sa discutam pe un alt topic pentru ca acest topic se refera la fianala pe echipe si nu la educatia BEIZADELELOR !!!!

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 18:28 
Neconectat

Este adevarat domnul Alexici ce spuneti ! Pacat ca nu ati putut sa stati la masa festiva si la premiere. Oricum va multumesc la toti pentru efortul facut pt a participa la aceasta finala pe Varsolt !

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 18:44 
Neconectat

In sfarsit, felicitari pentru participare la toate echipele ( e un efort de timp si bani) si Bravos echipei Energo, care a aliniat cel mai bun lot avand in vedere conditiile de pescuit de acolo si asta dovedeste un casting de valoare pentru Benzar!!!

Bravo si echipei Trabucco care este in evolutie, din pacate campionul nu a prins Top Ten, asta e!

Ultima oară modificat de glukas pe 20 Sep 2011, 19:13, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 19:08 
Neconectat
Moderator global

Am o rugaminte , nu stricati topicul. Daca mai continuati sa va balacariti aici , ma vad obligat sa va sterg postarile , cu scuzele de rigoare. Vreti sa discutati alte chestiuni , ok , dar faceti un topic numai pentru asta.
Va multumesc pentru intelegere.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2011, 19:13 
Neconectat
Moderator global

Il rog pe baiatul mic si blond :D :D :D :D care ne-a facut poze la festivitatea de premiere , echipei Trabucco , sa mi le trimita pe adresa de mail adysuciu@yahoo.com . Mersi mult ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 294 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]